Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim 19. haftada hissetmişti elini karnıma koyunca tekmelemelerini. Dün sırt üstü uzandım tekmeler savurmaya başlayınca göbeğimi açtım, dışarıdan izleyeyim diye. Göbeğimi dalgalandırmasını eşim de benimle beraber izledi ve görerek te hissetti :)
cinsiyeti nedir bebeğiniizn ?
Kız olacak inşAllah, bir sürpriz yapmazsa :)
3 kontroldür doktorum kız diyor.
18+4 teyim ve hiç bişey hissetmiyorum kızlar ya ben ne zaman hissedecem bebeğimi![]()
ben 19-20. haftalarda hissetmeye başlamıştım.çok küçük küçük pıt pıtlar oluyor.ama 26-28 haftalarda artık dışarıdan karnınız dalga dalga oluyor.şiddetli tekmeler geliyor:)))
babamız da bir kaç haftadır hissediyor.
Ayy darısı bana arada böyle karnımda balkı yuzuyomus gıbı hıssedıyorum ama bebegımmı yoksa barsaklarımmı bılemıyorum![]()
herkeste farklı oluyor.ben önceki hamileliğimde çok çabuk hissetmiştim ve gebelik boyunca da çok fazla hissettim.eşimle kaç kere ayağını kafasını rahatça hissediyorduk çok belirgindi.ama mesela arkadaşım nerdeyse 9 ay boyunca doğru düzgün hissedemedi.son ayda biraz hissediyordu.hatta korkuyordu birşey mi var diye,gayet normal bir çocuğu oldu.