-
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
Rica etsem babanın ismini söylermisin ?Kizla babam hastanede yatiyor. Dr. Akciger kanseri diyor. Yediginin cogunu da kusuyor. Sifa bulmasi icin 70.000 ya safi okumama yardim eder misiniz?
Saolun Allah razi olsun . Babaniza da Allah rahmet eylesin500 tane de ben okurum inşAlh..Allım sağlık sıhhat versin.Ben de canım babamı kanserden kaybettim.Öyle ağır bir imtihan kiOnu o kadar özlüyorum ki..Daha dokuz ay oldu.Çıkar mı gelir mi diyoruz yok gitti.Allahım sen sağlık ver iman ver.Babacığınıza doya doya sarılın dualarım sizinle.
Serafettin babamin adi , cok saolun .Allah razi olsunRica etsem babanın ismini söylermisin ?
Rabbim Şafi ismi ile şifa versin...Kizla babam hastanede yatiyor. Dr. Akciger kanseri diyor. Yediginin cogunu da kusuyor. Sifa bulmasi icin 70.000 ya safi okumama yardim eder misiniz?
1000 okudum allah şifa versin inşallah1000 tane okudum 62.000 kaldi
Amin insallah saolun Serafettin babamin ismiRabbim Şafi ismi ile şifa versin...
Babanızın adını rica edebilirmiyim
Ben okuyabilirimKizla babam hastanede yatiyor. Dr. Akciger kanseri diyor. Yediginin cogunu da kusuyor. Sifa bulmasi icin 70.000 ya safi okumama yardim eder misiniz?
Kizla babam hastanede yatiyor. Dr. Akciger kanseri diyor. Yediginin cogunu da kusuyor. Sifa bulmasi icin 70.000 ya safi okumama yardim eder misin
Geçmiş olsun canım. Ben okurum. Okuduğum sayıyıda sana burdan bildiririm.Kizla babam hastanede yatiyor. Dr. Akciger kanseri diyor. Yediginin cogunu da kusuyor. Sifa bulmasi icin 70.000 ya safi okumama yardim eder misiniz?
Amcanın ismini bahşedersen duamda isminide geçiririmKizla babam hastanede yatiyor. Dr. Akciger kanseri diyor. Yediginin cogunu da kusuyor. Sifa bulmasi icin 70.000 ya safi okumama yardim eder misiniz?
1000 okurum Rabbim kalıcı sifalar versin insallahKizla babam hastanede yatiyor. Dr. Akciger kanseri diyor. Yediginin cogunu da kusuyor. Sifa bulmasi icin 70.000 ya safi okumama yardim eder misiniz?
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallahKizla babam hastanede yatiyor. Dr. Akciger kanseri diyor. Yediginin cogunu da kusuyor. Sifa bulmasi icin 70.000 ya safi okumama yardim eder misiniz?
Geçmiş olsun Allah şafi isminle.şifa versin insallah 500 tane okurum belli bi süresi varmı peki okuduğum zaman okudum.derim sizde o şekilde kabul.edersiniz olurmu bu konuları önemsiyorum günaha girmek istememKizla babam hastanede yatiyor. Dr. Akciger kanseri diyor. Yediginin cogunu da kusuyor. Sifa bulmasi icin 70.000 ya safi okumama yardim eder misiniz?