Annem hayatta ama o çok umursamaz uyarır sadece. Babamda takmaz hiç. Birkaç kez söylendiğimi duymuş benim evim evimden mi gideyim demiş. Ne alakaysaAnne hayatta mı?O nasıl tahammül ediyor?
Galiba ellerini yıkayana kadar başında beklerdim
Hijyen kurallarına dikkat eden kim olsa gerilir tabii.Kisi baba olunca yaptıgınız gibi kullanım alanlarını degistirmek çare gibi.Normal mi bu kadar sinirlenmem siz olsaydınız ne yapardınız
Tanıyorum böyle adamlar. Sinir krizi geçirmelik cidden. Söyleyin bence.Merhaba hanımlar, artık sinir hastası olabilecek boyuta geldim. O yüzden konu açıp fikir almak içimi dökmek istiyorum.
Babam çok pasaklı eline sabunu sürdüğünü görmedim. Dişlerini hiç bir zaman fırçalamaz. Üst baş temizliğine dikkat etmez. Lavabodan çıkar afedersiniz ama elini yıkamaz. Dışardan gelir elini yıkamaz. Sabun kullandığını görmedim. Artık kullandığı eşyaları aynı lavaboyu bile kullanamıyorum. Diyemiyorum da elini sabunla yıka diye. Anca sinirleniyorum. Normal mi bu kadar sinirlenmem siz olsaydınız ne yapardınız
Çevrenizde çok mu pis insan var? Babam da eşimde bu konularda çok titiz.Türkiyenin özeti babanız.
Türkiyenin özeti babanız.
Cok igreti edici size katiliyorum abartmiyorsunuz ama kisisel temizlik ve ozveri cok kucuk yaslarda baslar ve nasil baslarsa da oyle gider. Bu durumu degistirebiliceginizi sanmiyorum malesefMerhaba hanımlar, artık sinir hastası olabilecek boyuta geldim. O yüzden konu açıp fikir almak içimi dökmek istiyorum.
Babam çok pasaklı eline sabunu sürdüğünü görmedim. Dişlerini hiç bir zaman fırçalamaz. Üst baş temizliğine dikkat etmez. Lavabodan çıkar afedersiniz ama elini yıkamaz. Dışardan gelir elini yıkamaz. Sabun kullandığını görmedim. Artık kullandığı eşyaları aynı lavaboyu bile kullanamıyorum. Diyemiyorum da elini sabunla yıka diye. Anca sinirleniyorum. Normal mi bu kadar sinirlenmem siz olsaydınız ne yapardınız
Üzücü, içinden gelmesi lazım. O da yok muhtemelen. Böyle olduğunu kabul etmiyordur normal geliyordur.Merhaba hanımlar, artık sinir hastası olabilecek boyuta geldim. O yüzden konu açıp fikir almak içimi dökmek istiyorum.