- 14 Ekim 2016
- 7.070
- 47.631
- 548
- Konu Sahibi Boleyn Kizi
-
Eniştenin akli başında değil pek. Bilmeyen birinin bakacağı bir hasta değil. Ayrıca kendi öz çocukları dururken babamla annem bunu yapamaz.Yengeden önce baban geliyor bir erkek olarak babanız anneniz bir saatliğine bakamazmi,biraz sizin durum kqrisikmis
Yengesi dediği adamın kendi öz kızı, hiçbir bağının bulunmadığı konu sahibinin babasından sonra niye olsun?Yengeden önce baban geliyor bir erkek olarak babanız anneniz bir saatliğine bakamazmi,biraz sizin durum kqrisikmis
Herkesin bakabileceği bir hasta değil. Bilen birinin ilgilenmesi gerekiyor.Alti ustu 2 saatcik biri yaninda kalacak yahu sananesi bananesi mi olur bunun?
Bir gün bile degil, 2 saat için komşuya soylesen bakar yahu bu ne gudubetlik, bu derece cekinmenize sasirdim.
Aslında yengem ben bakmam demez. Ama ona bunu söylemek hoşuma gitmiyor.Yengenize babasına biraz baksın diye rica etmek mi?
Öz be öz babasına bakmayacak kadar mı yani?
Halanız söylesin " gel iki saatliğine babana bak, isim var diye"
Herkesin bakabileceği bir hasta değil. Bilen birinin ilgilenmesi gerekiyor.
Başka biri olsa rica ederdim. Ama pek muhabbetimiz olmadığı icin ne yapacağıma karar veremedim.
Aslinda bakmam demez. Ama bunu ona söylemek hoşuma gitmiyor.Herkes olmasa da sormayi dusundugunuz kişi adamin kendi cocugu degil mi? Nebileyim 2 saat icin illa ki ayarlanir biseyler. Uzuldum valla
Aslında yengem ben bakmam demez. Ama ona bunu söylemek hoşuma gitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?