Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senağlamaah canım okudum ve çok üzüldüm ayni şeyleri bizde yaşadık gecen yıl tam bir yıl oldu amcama oruçlu idi amçam benim yol ortasında evinin yakınında tam yedi kurşunla vurdu adamın biri yani komşusu/// amcam çok gençti devletimiz bide bu adamları besliyor içerden çok zor bizde katille yüzleştik bide pişkin duruşu varki hiç sormayın içim bi daha kan ağladı canım aynı üzüntünü şu an yaşıyorum ve allahtan size sabır versin geride kalanlara hiç bi şey olmuyor inş o katilerin allah belesını veriri amin canım :Saruboceq:bundan 6 ay önce,tam 8 martta hayatımın en acı haberlerinden birini aldım.babam ölmüştü!bir (sözde)arkadaşı tarafından bıçaklandı.onu öldüren kişi bıçaklayıp,sokak ortasında ölüme terkedip kaçıp gitmişti.şahitlerden Allah razı olsun hemen o gece yakalandı,şu anda cezaevinde.bütün ifadelerinde babamla arkadaş olduğunu,aslında onu sevdiğini,öldürmek istemediğini söyledi.öldürmek istememiş ama sokak ortasında bırakıp kaçmış!ne yapayım ne diyeyim bilmem.yarın mahkememiz var.o adamla yüzyüze gelmem gerekiyor. Allahtan sabır ve akıl istiyorum sadece,umarım hakettiği cezayı alır.