• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamın hastalığının şifası için yunus suresi okumaya başladım.Bana destek olmak ister misiniz?

George Mc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2017
373
676
103
İyi akşamlar arkadaşlar.Babamın şifası için 12 bin yunus suresi okumaya başladım.
Hastalığı senelerdir olan bir rahatsızlık uzun bir konu kısaca burger hastasi desem araştırmak isteyenler ya da merak edenler bakabilir.
Tek başıma okumak istemedim.Kulun kula duası daha makbuldür.Kimin kime duası geçer bilinmez.O yüzden yazmak istedim.sizden dua ve destek istiyorum.

La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin.

1310 adet okudum şuan.
Sizden dua beklerim.Rabbim şifa bekleyen ve dua bekleyen nerde kulu varsa tez zamanda şifasını versin inşallah Amin.

İyi akşamlar arkadaşlar.Babamın şifası için 12 bin yunus suresi okumaya başladım.
Hastalığı senelerdir olan bir rahatsızlık uzun bir konu kısaca burger hastasi desem araştırmak isteyenler ya da merak edenler bakabilir.
Tek başıma okumak istemedim.Kulun kula duası daha makbuldür.Kimin kime duası geçer bilinmez.O yüzden yazmak istedim.sizden dua ve destek istiyorum.

La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin.

1310 adet okudum şuan.
Sizden dua beklerim.Rabbim şifa bekleyen ve dua bekleyen nerde kulu varsa tez zamanda şifasını versin inşallah Amin.
500 tane aldim .allah şifa versin

150 okudum RABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin aminnnnn 🤲

Kalan 9.850

Back