Babamın eşi..

Bozulursa bozulsun dimi :)))
Evet başka şehirde olmasam kafayı yerdim zaten..İnşallah kv de böyle devam eder,güzel dileklerin için teşekkürler :)

bence uygun bir dille söylenirse, açıklama yapılırsa sorun olmaz. sonuçta çalışıyormuş kolay değil. bu kadar samimiyet göstermesi bile büyük incelik şaşırdım doğrusu başkası olsa ben yapamam deyip kenara çekilir. hatta ilk konunun başını okuyunca dedim ki eyvah kadın pislik falan mı yapacak acaba :)

edit: başınız sağolsun bu arada, yazmayı unuttum

Yazamadan gecemeyecegim yinede iyi bir kadinmis saolsun... bence teklif et ve onun yorulmamasi icin istedigini soyle insallah hep mutlu olursun :)

Basiniz sagolsun cok duygulandim..
Ben boyle seylere pek tahammul edemiyorum sanirim babamin baska bir kadinla yasadigi bir eve gidemezdim..
Hele nisan fln sanirim hic kaldiramazdim..

Neyse sorun bu degil zaten..
Bencede arkadaslarin dedigi gibi ayip olmaz..
Hatta ben biraz tirnagimi gecirmeyi severim gecen sefer cok yoruldum yardim eden de olmayinca..... gibisinden..
Ama siz benim gibi yapmayin :)
Allah tamamina erdirir insAllah.

Hepinize çok teşekkür ederim yardımlarınız için.İnşallah hepimizin gönlündeki herşey olur ve çok mutlu oluruz.Öpüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…