Babamın eşi..

Sürekli oturup ağlıyorum annem olsaydı böyle olmazdı diye
Ya

Öyle yapmayın ama. Anneniz olsa nişanınızın keyfini çıkarmanızı isterdi. O yüzden çok ayrıntıya takılmamaya çalışın.

Bir önerim daha var: Babanızla teyzeleriniz konuşsa? "Gothic'in nişanı bizde olsun istiyoruz, hem bizim evimiz daha uygun; annesine görevimiz" filan gibi şeylerle ikna etseler?

Napim İnsanın elinde değil işte..Evet bişey kazandırmıyor ama çok üzülüyorum
Evet herşeyi kendim yapabilirim ama ben de herşeyim çok güzel olsun istiyorum..Yarın bi gün sırf bu yüzden bişey söylenmesini istemiyorum
Canım,babam böyle bişeyi asla kabul etmez.Bizim evimiz burası,burda olacak der..Yani benim,babamın evi için çözüm bulmam gerek..

Tabi ki en güzel şekilde olmalı ama mükemmel olamaz ki cnm mesela benim de babam yok sözlendim babasız herşeyi kendim yaptım dik durdum o yüzden sözlüm ve ailesi hep tebrik ediyorlar emin ol seni de öyle güzel el üstünde tutarlar cnm sıkıntı yapma güzel olacak herşey

Öyle mi dersin cidden? O zaman ne kadar yorulduğumu kendileri gördüler.Hatta ben sözden sonra ertesi gün onlarla İstanbul'a gittim.Bir hafta da onlarda kaldım.Yazık annesi çok yoruldum,çok yıprandım diye bir hafta boyunca hiçbir şey elletmedi bana..Mükemmel olamaz biliyorum ama ben annemin kızıyım ve herşey annem orda olsaydı nasıl olacaksa öyle olsun istiyorum

Cok güzel canım iyi bi aileye gelin gidiyorsun seni o kadar iyi anlıyorum ki kendini sakın kötü hissetme canım hepsi 1 günlük bi stres sonra gecer cnm unutursun umarım annenin elleri üzerinde olur ve herşeyin güzel gecer cok mutlu olacağın bi hayat yaşarsın cnm hep gülümse cnm melek annen hep yanında onsuz değilsin unutma

Komik bir program izlerken, hüngür hüngür ağlamaya başladım mesajınızı okuyunca. Çok duygulandım. Lütfen sadece kendiniz için değil anneniz için de nişanınızın tadını çıkarın.

Teklif degil direk soyleyin. Hic hoslanmam boyle rahat insanlardan. Anlattigina istinaden yorum yapiyorum. Bildigin onemsememis. Nisani da mutlaka salonda yapin derim ben. Cunku kadin ya bilerek onemsemiyor ya da misafir agirlamasini bilmiyor. Her iki durumda da siz mahcup olacaksiniz. Onun icin nisani disarida yapip gelen giden isleriyle ikramlarla teyzeler ilgilenmeli bence

Evet bir günlük stres ama hayatım boyunca hatırlayacağım anlardan biri..Annemin elleri hep üzerimde,bunu rüyalarıma gelerek,benle konuşarak çok iyi hissettiriyor canım annem..Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.İnşallah dediğin gibi olur..
Ben de günlerdir ağlıyorum Herşeyi annem hayatta olsaydı nasıl olurdu şeklinde düşünüp yapmak istiyorum..
Salonda yapmamız zor canım maddi durumdan dolayı..Çevremiz çok geniş ve evden ilk çıkan ben olucam.Bu yüzden çok fazla masraf olucak.Evde yapmak en temizi..
Senin yorulmani istemiyorum vs diye ayak yap:)belki isine gelir,bazen de insanlara baska dilde anlatirsin bi bakmissin kapmis yemi
Öyle olucak bu gidişle..

Umarım herşey gönlünüze göre olur ve hrhep böyle yaşarsınız hayatınızı.

AH be güzel kardeşim, Allah seni yerine yakıştırsın, kendi yuvanın kendi cocuklarının annesi olacaksın inşallah. Okuduğum bir cümle yaktı icimi.

Alttan alttan sen yorulma, zaten kuaför makyaj uğrasıcaz, sen köşende otur gibi seylerle ikna edebilirsin.

Rabbim gönlüne göre versin

Anladim Allah gonlune gore versin. Ins istedigin gibi olur hersey. Salonda dememin sebebi is yuku biraz daha azalirdi yoksaki benim de evde olmustu o ayri. O zaman teyzeler mutlaka el atmali.
bir de arkadasin biri cok guzel incecik oturtmus bu durumlarda bende konusamam onun soyledigi hosuma gitti.
ne sen yorul ne ben yorulayim dersiniz demis hakikaten anlaya icin iyi bir cumle kirmadan kirilmadan

Sürekli oturup ağlıyorum annem olsaydı böyle olmazdı diye
herkes kaderine yazilani yasiyor aglama lutfen ..
Annecigine Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun insallah ..

hafta sonu ya nisan , hafta sonudami çalisiyor kadin ? çalismasada temizlikçinin basinda durur falan itiraz etmez insallah ...
simdiden tebrikler, çok mutlu olursun insallah yuvanda ..
annen olmayinca o ev artik senin olmuyor, anne olmayinca babada yarim olurmus ..

Ayıp olmaz,kabul etmezsede önce ya geçen seferde böyle söylediniz ama birtek kurabiye yapmıştınız zor durumda kaldım açıkcası çok koşturdum.Şimdi benimde vaktim yok ama herşey eksiksiz olsun istiyorum.Sizde çalışıyosunuz bu kadar fazla şeyi sizdende talep edemem.O yüzden dediğim gibi yapalım yine diyin.Uygun bir dille anlatılabilir yani.Dert etmeyin.Bırakın gerekirse kendisi dert etsin

Umarım herşey gönlünüze göre olur ve hrhep böyle yaşarsınız hayatınızı.
Amin canım inşallah..
O tarz şeyler söylicem,diğer türlü ben o işlerle yorulmak istemiyorum
Evet zaten teyzemler yardımcı olurlar ama dediğim gibi salon çok zor..O arkadaşın dediği benim de hoşuma gitti,öyle yapıcam artık..
Aynen öyle canım,annem olmayınca babam da yarım gerçekten de..Şimdi bi de başka ailesi var..Nişan cumartesi olucak ve kadın cumartesileri de çalışıyor.İzin alır mı bilmem ama o gün alınan izinden ne fayda olur ki?Temizliği nişan gününe bırakamam

Öncelikle başın sağolsun annenin yerini kimse tutamazrabbim seni yuvanda mutlu etsin inşallah kendi evlatlarına anne olursun
Evleneli daha yeni olmuş kadında yeni adapte olmaya çalışıyodur sizlere ailelere çalıştığı içinde bi yere kadar iletişimdedir ve ilk tanışmada (erkek tarafıyla) bak bak bi el atmadı deyip laf ettirmemek istemiştir psikolojik olarak kendi böyle hissetmiştir. Ama ne kadar iyi olursa olsun öz anne gibi özenemez tabi yoruldum der kenara çekilir. Ama siz arkadaşın dediği gibi ıygun dille isteğinizi söyleyin ve yapın o gün sizin gününüz çünkü

Ya aslında daha çok şey söyleyesim var da arada babam var işte..

o gun evde olsun bi zahmet ama haklsin temizlik son ana birakilmaz
valla ne istedigini açikca belli et, bozulursuda yedek parça takariz : ))))
benim babam da annemden sonra yeniden evlendi, seni çok iyi anliyorum , benim $ansim ben evliydim babam evlednigimde , seninde $ansin baska sehirde çalisman mi$, simdi de evlenip yuvani kurarsin bakarisn basinin çaresine
kaynana yonunden $ansliymisin Allah agzinizin tadini bozmasin ins

Ama o uyum problemlerini ben de yaşıyorum sonuçta..Tatillerde bile memlekete gidemiyorum.Gittiğimdeyse çoğu vaktimi teyzemlerde geçiriyorum.Kolay değil evde annemden başka kadın görmek..Annemin yerini tutamaz evet ama ben de çok yoruldum cidden o gün.Arkadaşların dedikleri gibi uygun bi dille söyleyip herşeyi kendim organize edicem ona güvenmeden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…