Babamın Emekleri

SusmayanKalem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
3.822
12.043
Lise son sınıf öğrencisiyim meslek lisesiyim ve PDR istiyorum ailemde ellerinden geldikçe bana destek çıkıyorlar . Şimdi babam benim için yaklaşık 2 gündür araştırma yapıyor ve sürekli benim için çalışma çizelgesi anlatıp duruyor. konu anlatımlı kitap alacağız ve ben konuları1 kasıma kadar bitirip bolca deneme çözeceğim planımız bu . şimdi sorum şu Fem yayınları mı Güvender yayınları mı alacağımız dersler matematik geometri tarih ve coğrafya matematik hariç hepsi hem ygs-lys olacak kararımız o yönde hangi yayın evlerini tavsiye edersiniz :) . Bu arada babamın bu uğraşı içinde ezildiğimi hissediyorum. bu şekilde bir sürü konu açtım ama araya babam girince omuzlarıma yük bindi

Guvender basit gorunuyor ama sorulari zor diye hatirliyorum ama kaynak olarak iyi ve aciklayiciydi diye biliyorum tabi ben sozelciyim sayisaldada aynimi onu bilmiyorum ama bendeki kaynaklar femindi arkadasimda guvender vardi o aciklayici ve detayli almisti imkan varsa birkac kaynaktan faydalanmani tafsiye ederim (çünkü bazi kaynaktaki bilgiler diger kaynaklarda olmaya biliyo yada daha detaysiz verilmis olabiliyor)Allah yardimcin olsun inşallah onemli olan senin calisman kaynakta 2. Etken tabi

Ben lisede fen-mat bölümündeydim, elbette uzun yıllar geçti aradan ve şu anda çizgilerini bozdular mı bilmem ama iki yayından da faydalanmıştım. Güvender özellikle matematikte kolaydan zora doğru kaliteli sorular hazırlardı. Fem'de ise fen olarak yararlanmıştım. Bir de geometri için Tumay yayınlarıydı yanılmıyorsam onu biz derste de kullanırdık, Geometri hocamız oğlunu da onunla hazırlamıştı ve dünya üçüncüsü olmuştu :) Hey gidi günler hey... Başarılar diliyorum

Tatlım ben PDR mezunuyum. Gercekten severek yapacagini dusunuyorsan cok guzel bir meslek secmissin. Sozel icin guvender de final de olabilir. Sayisal icin simetri, birey onerebilirim. Sinav subatta olacak bu yil sanirim. Bol bol da deneme

Tatlım ben PDR mezunuyum. Gercekten severek yapacagini dusunuyorsan cok guzel bir meslek secmissin. Sozel icin guvender de final de olabilir. Sayisal icin simetri, birey onerebilirim. Sinav subatta olacak bu yil sanirim. Bol bol da deneme
Canim bende bu yil oylesine bi girmeyi dusunuyordum sahiden subatta mi

Fem yayınları ile güvender yayınları çok benzer zaten... Ama tercihini femden yana kullanabilirsin bence. Fem'in özellikle "Simetri" adlı serisi çok iyi, ben çok memnun kalmıştım Kolay gelsin şimdiden

Ben güvender yayınları çözerken çocuk gibi seviniyordum inan çok kolay geliyor insana :) Fem biraz daha sınava yakın ve eğer facebook kullanıyorsan sana tavsiyem ygs guruplarına katılman çünkü orada daha önce denemeleri çözüp de deneyimleri olan insanlar var oradan daha çok bilgi alacağını düşünüyorum ve diğer tavsiyemde kesinlikle bir çok deneme çözmen olabildiğince fazla farklı kaynakları çözmen bir de sana küçük tavsiyeler vermek istiyorum bilip bildiğini bilmiyorum ama huyumdur içimde kalır benim :) şimdi sen şuan daha fazla stres olursun çünkü baban çabalıyomuş ve sen test çözerken yapamadığın her soruda çok aşırı stresler yaşayabilirsin bunu yaşamaman adına bir kağıda koskocaman '' BU BENİM ÖĞRENME SÜRECİM YAPAMADIĞIM HİÇ BİR ŞEYDE PES ETMEDEN BİR AN ÖNCE ÖĞRENİP O AÇIĞI KAPATMAM GEREK PES ETMEK YOK '' gibisinden birşey yazmanı isterim ben hazırlanırken bu sorunu çok yaşadım ve o stresler yüzümden yapabilecekken yapamadım asla ve asla unutma sınav zamanına kadar ne öğrenirsen kardır senin için bildiklerini zaten yapıcaksın zaten hazırlanmak bilmediklerin olucak bunu asla unutma ve evde netin varsa diğer tavsiyemde bir soruyu çözemedin yada unuttun sonra morelin bozulcak ama sakın bozma bunları yaşıycaksın zaten ilk öğrenmede her soruyu yapsak full çekerdik bunu aklından çıkarma o an yapman gereken tek şey asla üzülmemen ve netten o sorunun bilgilerini araştırman sayısalda defalarca tekrar tekrar oturana kadar çözmen istersen bir soruyu 50 defa çöz ama öğren bi kere çözdüm oldu deme emin ol inan bunları yaptıktan sonra kendinde çok fazla gelişme görüceksin konu çalış ama konudan çok sorulara yoğunlaş gerçekten insan testte öğreniyo konu çalışmak sadece alt yapı oluşturuyo gibi bişey çalışıyosun unutuyosun çok soru çöz çok fazla kaynaktan yararlan birde çevrende sınav döneminden geçmiş kitapları duran hayrına vermek isteyen olursa al çözülmüş olsa bile oradaki sorularıda incele ne var ne yok çöz hep incele sözelde yanlış yaptın şıkka baktın geçtin yaparsan kalıcı olmaz araştırman lazım bilmediğin bir şeyler çıkabilir testte araştırırsan bir sonrakilerde çok faydalı olacaktır umarım başarılı olursun :) Allah gönlüne göre hayırlısını nasip etsin :)

Martta inşallah :) bende matematik için esen yayınları var ama çok zorluyor beni Evde farklı kaynaklarımda var dil bilgisi,için finalin dilbilgisi var mesela ben görsel olarakta kaynak beni çeksin istiyorum görseli ve içeriği güzel bir kaynak alacağız tam alalım mantığındayız bira :)

Matematik için fem yayınlarını öneriyorum ama guvenderinde basit ve zor olan kitapları var. Bu işin tek bir yayın ile yuruyecegini söylemek doğru olmaz. Kaynak kitap olarak soruyorsan FEM in simetri kitaplarını tavsiye ederim. Soru çözümleri güzel fakat size sorduğu sorular daha fazla yorum istiyor çalışırken bunu unutma daha konu anlatimindaki soruları cozemiyorum diye düşünme. Ben en az 4 farklı yayın çözme taraftariyim fakat fem ile guvenderi birlikte çözmek de biraz gereksiz çünkü iki kıtabin soruları ve çeşitliliği yakın kolay gelsin. Bu arada guvenderin denemelerini de senenin sonunda değil mumkunse erkenden çöz oldukça basit denemeler pek bir sey katmaz sana.

Babanız çok tatlı kiyamam.. sizin ders çalışmaniza destek oluyor. Destekliyor. Ezildiginizi düşünmeyin. Zevkle yapıyordur. Ama sizi demotive edecek şekilde fazla üstünüze gelirse tatlı dille sen bana güven baba demeniz yeterli olur sanırım. Başarılar diliyorum.

hislerime hareketlerime tercümansınız benim çalışırken baktığım duvar

Eklentiler

• Sight_2015_08_30_212413_413.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 41

Hmm haklısın insan çalıştıkça mutlu da olmalı bende senin gibi özeniyordum hala da özenirim yeni ve eğlenceli gözüken kitaplar ama diğer tavsiyemde evde çok fazla kitap alıp biriktirme onları bitiremedim diye stres yapar bana olduda yani bitiremezsen boşa almışda olursun parça parça alırsan biraz daha iyi olur ama zararı yok diyorsan sen bilirsin :)

Evde çok fazla eski kaynak var atıcaz onları babamla çöpe dedi ki çözemediğin kaynakları at fazlalık yapmasın yada durumu olmayan arkadaşlarına ver

Evde çok fazla eski kaynak var atıcaz onları babamla çöpe dedi ki çözemediğin kaynakları at fazlalık yapmasın yada durumu olmayan arkadaşlarına ver

Okul kütüphanelerinede bağışlayabilirsin ve atma bencede facede görüyodum alamayanlar oluyodu üzülüyodum bulduğun birine verirsen faydan olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…