- 14 Ağustos 2014
- 3.288
- 3.292
- 133
- 34
cnm olmuyor işte. annem ayrılmadığı için aynı evde biz de bekarız bir ablam evli bende seneye inşallah evleneceğim kurtulacağım bu adamdan.Odemeyin bırakın gebersin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm olmuyor işte. annem ayrılmadığı için aynı evde biz de bekarız bir ablam evli bende seneye inşallah evleneceğim kurtulacağım bu adamdan.Odemeyin bırakın gebersin.
Bizimki neye harcadigini da tam bilmiyormus. Oylesine gunluk bankadan kredi kartindan nakit avanslar cekmeler cogu. Annem hayatinda biri varsa anlarim yeter bende biktim git onunla yasa demis. O da ne kumara ne ickisi ne Kadin isi olmadigini soylemis. Cekip yiyiyor yaninda o gun kim varsa ona da yediriyor gibi gorunuyor. Ustune borclaninca nakit avansla borc kapatmaya calismis yani bir banka borcuyla baska banka borcunu kapatacak akli sira. Nakit avans dehset faizli birsey diye hatirliyorumBenim babamda.oyle senelerce yapti hala daha yapiyor. Malesef at yarisi ve iddia oynuyor..oda ole 15 bin 20 bin 30 bin bankaya borclaniyor..
Emekli ayriyetten calisiyor. Evlerimizde war , tabi annem hacize gider banka eve el.koyar korkusuna oduyor kadincagiz.
Ama senelerce babam.ne kadar calstiysa kurusu kurusuna anneme werdi. Annemi cok sever kaybetmekten cok korkar, ne isterse yapar, ama bu kotu huyundan vazgecemiyor.
Anlicagin huylu huyundan vazgecmez senin babanda da benm babamda da bole gider bu olan anneciklerimize oluyor bize oluor uzuluyoruz babam kendide uzuliyor ama vazgecemiyor Iddia ve at yarisini kaldirsinlar artik wallaha yuvalari yikicak.
Annemin maasi yok ama uzerine evi var,yazligimiz. Hatta sehirdeki ev babamin uzerine ve yalniz kalirsa direkt o evi satar ki annem yillarca emek etti goz nuru doktu biraya getirmek icin o evi ama babam kesin satar borc odemek icin... Annem neyle gecinir diyecegim ama hadi biz destek oluruz da o ne kadar ister bizlerden surekli yardimi.hepimizin evi ailesi cocuklari var kabul etmezKendinizi kurtaracaksınız.
Annenizi de yanınıza alacaksınız.
Babanız da tek başına halledecek.
Annenizin maaşı olmadığı için maaşına tedbir gelemez.
60 yaşındaki adam çok zor değişir.
Çok zor, imkansıza yakın..
Allah sizi ve annenizi kurtarsın..
Kesinlikle olgunluk yok! Hatta akil sagligindan suphe ediyorum! Insan bir yapar 2 Yapar 3 yapar mi ya bu kacinci? Hic normal degil!Böyle giderse yakında kendi başını yer , 60yaşında olması gereken bir olgunluk yok. O da öyle yaşamayı seviyor demek ki bu saatten sonra değişmez.
Niye hala siz cocuklar oduyorsunuz ki ?nedir bu baba sorunları arkadaş.
aynı bokları benim yok olasıca babamda yedi.
imanımız gevredi bu hayvan babamın borçlarını ödemekten.
devlet memuruyum maaşım abimin maaşı annem devletten emekli onun maaşı olduğu gibi borçlara gidiyor.
Ödemeyeceksiniz. Babanızın beş kuruş borcunu ödemek zorunda değilsiniz. Nasıl yediyse öyle ödesinBabam aannem neredeyse 40 yillik evliler ve kendimi bildim bileli evde para tartismasi olur.Annem ev hanimi. Babam devlette iyi bir konumda ozellikle hesap islerini yaptirip onayladigi bir kurumda mudurluk yapti ve maasini hic soylemedi anneme. Babam isinde nasildi bilemem fakat herkes tarafindan sevilir ovguyle bahsedilirdi ondan. Ancak ici beni disi seni derler ya, oyle cok borclaniyordu ki. Hayatinin bir bolumunde annemi aldattigi da oldu ama tum israrlarimiza ragmen annem bosamadi onu 4 cocuk yapmisti cunku! Ne yapardi ailesi de kabul etmezdi sonucta! Kumarda oynadi icki de icti. Emekliligi geldi ve artik duzeldi sandik ve sehir disindan kucuk bir ilcede bir is teklifi geldi oraya gitti. Sonra bizi surukledi yalniz yapamamismis. Biz 3 cocuktuk artik ve genc cagimizda kucucuk yerde issiz kaldik. Bu adam calisip kazaniyorum diye bizi guzel bir eve yerlestirdi annem fazla bu ev dedi ama onemli degil iyi ev olsunmus,gittik mobilya aldik ki ihtiyac vardi neyseki sadece salon aldirdi annem yoksa rezil olurduk cunku babamin 70 milyar(ozamanin parasiyla) borcu varmis. Neye harcadin "yedim" deyip kavga cikariyor bagiriyor cagiriyordu. Annem hatali ki her borctan hesaplar yaparak bileziklerini satarak ve ufak ufak biriktirdikleriyle kurtardi onu ve affetti. Insanlardan bile kisisel borclar aliyor ki maasi siradan emekli maasi degil. Babam kendi ilimize donunce de bi yerde mudurluk yapti son yillarda ve aylarca calistigini alamadigi icin mahkeme bekliyor ayrica. Bugun ogreniyorum ki adam yine borclanmis hemde bogazina kadar! Neye harcadin soyle diyormus annem yine ayni sacma aciklama "YEDIM" Ne yapmak istiyor bu adam bize anlamadim!
Bu adam 60 yasinda ne yapacagiz ne bilmiyorum artik?!
Bizimki neye harcadigini da tam bilmiyormus. Oylesine gunluk bankadan kredi kartindan nakit avanslar cekmeler cogu. Annem hayatinda biri varsa anlarim yeter bende biktim git onunla yasa demis. O da ne kumara ne ickisi ne Kadin isi olmadigini soylemis. Cekip yiyiyor yaninda o gun kim varsa ona da yediriyor gibi gorunuyor. Ustune borclaninca nakit avansla borc kapatmaya calismis yani bir banka borcuyla baska banka borcunu kapatacak akli sira. Nakit avans dehset faizli birsey diye hatirliyorum
cnm mesajı yeni gördüm. annemin yüzünden .Kesinlikle olgunluk yok! Hatta akil sagligindan suphe ediyorum! Insan bir yapar 2 Yapar 3 yapar mi ya bu kacinci? Hic normal degil!
Niye hala siz cocuklar oduyorsunuz ki ?