Babam aannem neredeyse 40 yillik evliler ve kendimi bildim bileli evde para tartismasi olur.Annem ev hanimi. Babam devlette iyi bir konumda ozellikle hesap islerini yaptirip onayladigi bir kurumda mudurluk yapti ve maasini hic soylemedi anneme. Babam isinde nasildi bilemem fakat herkes tarafindan sevilir ovguyle bahsedilirdi ondan. Ancak ici beni disi seni derler ya, oyle cok borclaniyordu ki. Hayatinin bir bolumunde annemi aldattigi da oldu ama tum israrlarimiza ragmen annem bosamadi onu 4 cocuk yapmisti cunku! Ne yapardi ailesi de kabul etmezdi sonucta! Kumarda oynadi icki de icti. Emekliligi geldi ve artik duzeldi sandik ve sehir disindan kucuk bir ilcede bir is teklifi geldi oraya gitti. Sonra bizi surukledi yalniz yapamamismis. Biz 3 cocuktuk artik ve genc cagimizda kucucuk yerde issiz kaldik. Bu adam calisip kazaniyorum diye bizi guzel bir eve yerlestirdi annem fazla bu ev dedi ama onemli degil iyi ev olsunmus,gittik mobilya aldik ki ihtiyac vardi neyseki sadece salon aldirdi annem yoksa rezil olurduk cunku babamin 70 milyar(ozamanin parasiyla) borcu varmis. Neye harcadin "yedim" deyip kavga cikariyor bagiriyor cagiriyordu. Annem hatali ki her borctan hesaplar yaparak bileziklerini satarak ve ufak ufak biriktirdikleriyle kurtardi onu ve affetti. Insanlardan bile kisisel borclar aliyor ki maasi siradan emekli maasi degil. Babam kendi ilimize donunce de bi yerde mudurluk yapti son yillarda ve aylarca calistigini alamadigi icin mahkeme bekliyor ayrica. Bugun ogreniyorum ki adam yine borclanmis hemde bogazina kadar! Neye harcadin soyle diyormus annem yine ayni sacma aciklama "YEDIM" Ne yapmak istiyor bu adam bize anlamadim!
Bu adam 60 yasinda ne yapacagiz ne bilmiyorum artik?!
Bu adam 60 yasinda ne yapacagiz ne bilmiyorum artik?!