Gelinlik Ayakkabısı babamın bana yaptığı gelinlik ayakkabım

sizinde gelinlik ayakkabınızı benim gibi babanız yapsaydı eğer??

• çok beğendim.çok şanslısın

OY: 25 21,4%
  • satın almayı tercih ederdim hoş değil.

OY: 2 1,7%
  • ömür boyu saklamalısın manevi değeri çok büyük.

OY: 76 65,0%
  • bence boşa zahmet vermiş, birine ver gitsin.

OY: 1 0,9%
  • keşke öyle bir şansım olsaydı.

OY: 13 11,1%

• Ankete Katılan
    117
  • Anket Kapalı .
cnm çok güzel manevi değeri yeter ömür boyu saklamalısın ve çok şanslısın yerimseniben

çok güzel....gerçekten çok anlamlı çok değerli....hani öyle günlük bir ayakkabı da değil babanın senin gelin olmana özel tasarladığı bir ayakkabı...bakarmısınız anlamının derinliğine....ömür boyu sakla kesinlikle.....a.s

2007 de tam bu ayakkabılar modaydı..benimde buna benzer bişey gelin ayakkabım..çok güzel bir hediye..gelin ayakkabısı zaten saklanmalı özel bir gün çünkü..ama bide babadan oluncaaaaa..ellerine sağlık babacığının

bende çok beğendim,o özel mutlu gününde çok anlamlı manevi değeri çok olan güzel bir hediye olmuş,kızınızada anlamlı bir hediye olcak.iyi günlerde kullansın

çok beğenmedim açıkçası benim tarzım değil ama zevk meselesi sonuçta ayrıca babanın emeği var tabi ki manevi değeri çok büyük ömür boyu saklanmalı yani.ileride kızın da isterse beğenirse giyer tabi çok da hoş olur böyle bir aile hatırasıyla evlenmek

çok güzeell :) benimde gelin ayakkabımı ben tasarladım daha şimdiden babam ayakkabıcı o yapıcak :)

kizi icin özen gösterip özel olarak yapmis
düsünsene bu ayakkablardan bir sende var bence cok güzel birsey
alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…