• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı babamın bana yaptığı gelinlik ayakkabım

sizinde gelinlik ayakkabınızı benim gibi babanız yapsaydı eğer??

• çok beğendim.çok şanslısın

OY: 25 21,4%
  • satın almayı tercih ederdim hoş değil.

OY: 2 1,7%
  • ömür boyu saklamalısın manevi değeri çok büyük.

OY: 76 65,0%
  • bence boşa zahmet vermiş, birine ver gitsin.

OY: 1 0,9%
  • keşke öyle bir şansım olsaydı.

OY: 13 11,1%

• Ankete Katılan
    117
  • Anket Kapalı .
Maasallah kardesim ,baban cok özenmis güle güle kullan ve sakla,eline saglik babanin...

çok şanşlısın güzelliğinden ziyade manevi değeri çok önemli ömür boyu sakla bence . BABANIN değerini bil canım yerinde olmak isteyen bir çok babasız kızlar var mesela ben keşke benim babamda benim yanımda olsaydı.

Çok değerli çok güzel canım ömür boyu saklamalısın Allah herkese böyle mutluluklar nasip etsin inşallah

bende çok beğendim sade ve şık ayrıca kötü yorum yapılacak bir durumda yok canım herşeyden önce manevi değeri var tabiki ama babanda yapmayıp dışardanda alsan kötü yorum yapılacak bir aykkabı değil tam bir gelin ayakkabısı canım benim 2007 de evlenmişin ama yine mutluluğun daim olsun inşallah ne dielim bencede cocuğuna sakla çok anlamlı bir düğün hediyesi olur onun için annesinden..senağlama

Son düzenleme:
bencede çok güzel anlamı ayakkabılardan daha da güzel.... opuyorumnanaktan
ne güzel bir duygudur....
inşallah dediğin gibi bir kızın olur oda düğününde giyer .

çok şık bir ayakkabı cnm ...bende babama çok bağlıyımdır açıkcası babam bana böle bi ayakkabı yapsa giymeye kıyamam bir daha camdan bir camekan yaptırır yatak odamda saklardım...harika bir ayakkabı tatlım babana uzun ömürler dilerim...sanada mutluluklar dilerim canım...

Manevi değeri yüksek..,paha biçilemez bile..
Çocuklarına saklaman çok iyi fikir..

çok güzel kızınızda çok şanslı manevi değeri olan bir şey giyecek yerinde olmak isterdim a.s.

vallahi cok guzel oldu bence giydikden sonra omur boyu sakla bi yerde cocuklarin torunlarin gorsun ve belki bigun onlar giyincek

Back