Gelinlik Ayakkabısı babamın bana yaptığı gelinlik ayakkabım

sizinde gelinlik ayakkabınızı benim gibi babanız yapsaydı eğer??

• çok beğendim.çok şanslısın

OY: 25 21,4%
  • satın almayı tercih ederdim hoş değil.

OY: 2 1,7%
  • ömür boyu saklamalısın manevi değeri çok büyük.

OY: 76 65,0%
  • bence boşa zahmet vermiş, birine ver gitsin.

OY: 1 0,9%
  • keşke öyle bir şansım olsaydı.

OY: 13 11,1%

• Ankete Katılan
    117
  • Anket Kapalı .
çok güzeller canım babanın eli kolu gözü dert görmesin.
ne güzel birşey baban tarafından yapılmış bir şeyi üzerinde taşımak çok şanslısın bu konuda

Babanın ellıne saĞlık Çok ta ĞÜzel ayyakkabılar,ama neden anket yaparak sordunkı ankettekı Şıkları beĞenmedım o sıze Özel yapmıŞ baŞkalarının fıkrı Çok mÜhım olmasa Ğerek

babaniz size manevi degeri olan güzel bir hediye vermis, mutlu günlerde kullanin

çok özellikli bir model değil, yani özel tasarım deyince ben daha farklı birşey olacağını beklemiştim. ama sana özel yapılmış olması, en önemlisi babacığının yapmış olması ayakkabıya bambaşka bir değer veriyor. bu anlamda görsellik arka planda kalıyor. ellerine sağlık babacığının.

cokk guzel bı duusnce yaa gercekten madevı degerı cok buyuk olmalı
asıl merak ettıgım acaba baban o ayakkabıyı yaparken ne durumdaydı kızının en mutlu gununun ayakabısını yapıyo ama o ayakkabılarla evınden gıdecek

babanın elline sağlık çok ta ğüzel ayyakkabılar,ama neden anket yaparak sordunki anketteki şıkları beğenmedim o size özel yapmış başkalarının fikri çok mühim olmasa ğerek

ne bilim merak ettim babalarınızdan hediye alsanız böyle na yapardınız diye o açıdan tabiki bu bana özel ama paylaşmakta güzel....

altından ayakkabıya tercih ederim o derece manevi değeri yüksek bi hediye
kim bilir baban neler hissetmiştr

vallahi babam pek duygularını göstermez çoğu baba gibi ama benim babam benim için herkesin babası gibi çok özel.o gün evden ayrıldık salona gittik salondan tur atıp evime gidicektim çok uzak değildi evim ozaman,ama babam bizi yemekten sonra aldı evimizin tekrar önüne getirdi.gece saat belki 1 vardır.kapının önünde oynattı,bütün apartman o saatte dışarda annemler falan salondan yeni dönmüşler evdeler hepsi cama çıktılar alkış tuttular.bütün mahalle bize bakıyor.sonra tabi elini öptük ayrıldık.arkamdan baktığımda arabadan gözlerini siliyordu.çok garip bir duygu hem mutlusunuz hem babanızı ilk kez o yaşa kadar öyle görmüşsünüz.mafoldumben annem zaten evde kıyameti koparmış.tuhaf birşey sizde şimdiden alışın bunlara allahtan ben şimdi annemlerle aynı apartmana taşındım sositososito yine görüyorum istediğim zaman.şanslıyım hem kocadan hem babadan...

çok güzel canım bence. manevi değeri bambaşka zaten. gülerek giy canım el emeği sana bol şans getirsin.

sanırım ankete diğer şıkları boşuna koymuşum.olurda beğenmeyen burun kıvıran olur diye düşündüm şuana kadar bir arkadaş çok özel birşey değil dedi ama sağ olunki yinede manevi değerini düşünerek beni kırmadınız*** herkese çok mersi......şıkları değiştiremem artık sanırım...

Harika bir hediye.Bayildim canim.Ayakkabi da cok güzel,hediye düsüncesi de cok güzel.Ömür boyu sakla canim.

canımm çok şanslısın harika görünüyor babacığının ellerine sağlık diyorum bencede ömür boyu sakla manevi değeri çokkk büyükopuyorumnanaktan

bundan güsel hediyemi olurki.harika bişey canım.
bence modelinden güselliğinden çok babanın emeği var onda.kalkıp satın almadı, knd yaptı.
çok şanslısın gerçekten. mutluluklar diliyorum canım.

canım çok beğendim babanızın ellerine sağlık kimbilir o ayakkabıyı yaparken nekadar ağlamıştır mafoldumben
babam yaptı deyince çok duygulandım bir an sonuçta kızının gelinlik ayakkabısı:gitme:

ne güzelll, çok değerli gerçekten de. ben düğünden sonra giymeye kıyamazdım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…