Babamdan nefret ediyorum artık.

Maşallah adam çocuk makinesi gibi çalışmış.Sizin olup olmamanızın pek umurunda olacağını sanmıyorum.Anneniz de bu rezil ve sefil hayatı size uygun görmüş.Ebeveyn olmayı becerememiş ikisi de, o yüzden görüşmeyi kesin.İşiniz, gücünüz, paranız var.Kendi hayatınızı yaşayın.İki ay önce babamı kaybettim,nasıl içim yanıyor anlatamam ama sizin anlattığınız baba falan değil, başka bir şey. Cenazesine bile gidilmeyecek türden.

annen babanı kabul ederek kendi tercihini yapmış sorumluluk kendinde ama siz kendinize bunu yaşatmayın boşverin. böyle baba olmaz olsun

Çocuk doğurmakla veya sebep olmakla anne/baba olunmuyor maalesef. Sizin yerinizde olsam annemle görüşmeye devam edip diğer şahısı görmezden gelirdim, onunla bağlarımı kopartırdım.

Anneniz tercihi yapmış, kendi hatasının bedelini kendi ödesin. Siz onun tercihinin kurbanı olmayın. Gerekirse annenizle de görüşmeyin. Kocasıyla kavga dövüş yaşasın.

Ben olsam şu durumda ikisi ile de görüşmem. Babama yaptıkları için kızarım annemi de tercihleri sebebiyle affedemem.

Hayatta en büyük şansın meslek sahibi olmak olmuş. Şansın derken yanlış anlamayın yani Allah yüzünüze bakmış. Görüşmeyin gidip gelmeyin. Aramayın. Kendi zevkleri için dünyaya getirdikleri çocuğa babalık yapmayan adama baba filan denmez. Öldü kabul edin babanızı. Kendi hayatınıza bakın.

Anneniz babaniz kadar suçlu. Gorusmeyin 7 yil ne demeye yardim ettinizki yardimi kesin . Kardesiniz varsa okuyan eden ona yardim edin dogrudan hatta deme anne babama deyin. Uzak durun kendi pisligindr dursun anne babanız

Normalde öyleydim. Ama 2 yıldır iyiydik. Kendinin yemediği halt kalmadı. Ben kendi imkanlarımla okudum. Hala daha telefonlarında neler görürüz. Ama kendisi çok namuslu biz namussusuz
Hep böyle olur biliyor musunuz? Pis adam!
Anneniz ile başka yerden görüşün. Hiç ama hiç görüşmeyin.

görüşmeyin bu kadar net ve basit. babam diye annem diye kendimiz seçemediğimiz insanlara yaptıkları bu saygısızlıklara rağmen kabul etmek zorunda değiliz. mesleğiniz var arabanız var para kazanıyosunuz. kendi hayatınıza odaklanın.

Belki bazınız babam yaşıyor olsaydı da bana kızsaydı diyeceksiniz, belki bazınız beni yadırgayacaksınız ama artık dayanamıyorum.
Oncelikle burada aileden yana yarali cok fazla insan oldugu icin inan sana destek veren daha cok olacaktir.

.Anneme de kızdım bütün bunların suçlusu sensin, sen kabul ettin bizi buna mahkum ettin dedim.
Cok haklisin annen bu hayati kabul etmis kaniksamis o kadar kendine sahip cikacak cocugu varken kocadan vazgecememis.
Artık köye gitmeyi düşünmüyorum. Travmalarım oluştu onun yüzünden, ölmeyi bile düşündüm.
Asla kendine zarar vermeyi dusunme. Seni umursamayan insanlar ugruna niye kendine zarar veresin.
Ben olsam kesinlikle tum iliskimi bitirirdim. Kardeslerime de bana anne ve babamla ilgili tek kelime konusmayin yoksa sizi de silerim diye konusurdum. Zamaninda benzerini yapmis biriyim o yuzden seni cok iyi anliyorum. İnan guclu ve dik durdugunda kazanacaksin. Lutfen kendini ezdirme sana vicdan gostermeyenlere sen de acima.

10 yil yokmuski adam piyasada. O kadar ackalip idare etmisler.
Ben malesef vicdanlı biriyim hemen yumuşuyorum. Ama bu huyumdan da nefret ediyorum

Dünyanın en kötü babası bana ait sanırım ben de şimdi konu açtım benzer şeyler
Keşke kötü adamlar hiç çocuk sahibi olmasa..
Şiddet kuma cimrilik aşağılama her şeyi yaşadık annemizle..
Annem artık onu öldürebilir diye korkuyorum çünkü kadının gücü kalmadı,58 yaşında ve 17sinden beri o evde sistematik olarak psikolojik şiddet görüyor o evde

Hayatta hiçbir şey başaramamış insanlar kendi zayıflıklarını başkalarına yansıtıp bütün öfkelerini ona kusuyor. Babanız da böyle. Bütün öfkesini eşine kusuyor ve siz buna engel olduğunuz için sizi içten içe düşman bellemiş anladığım kadarıyla. Rahatlamasını engelleyen, mutlu olmasını engelleyen sizsiniz onun gözünde. Merak ediyorum kardeşiniz umursamaz bir insan mı? Rahat mı? Bunu şundan dolayı sordum aşağılık kompleksi olan insanlar genelde kendilerini umursamayan insanların gözüne girmek için uğraşırlar.

Siz çalışıyorsunuz, ekonomik özgürlüğünüzü elinize almışsınız. Hatta malvarlığı yapmaya başlamışsınız. Hem maddi hem manevi servetiniz gün geçtikçe de artacaktır. Siz kendinizle ilgilenin. Umursamayın. Kendimden biliyorum umursadıkça, kendinizi unutursunuz. Sonra bir bakmışsınız durduk yere tükenmişsiniz. Elinizden her şey kayıp gitmiş. Başkaları için tüketmeyin kendinizi, kendiniz için emek verin.

Her evlat annesi mutlu olsun ister, babası onu sevsin ister. Anneniz kaderine razı gelmiş, sihirli değnekle kaderini değiştiremezsiniz. Adım kadar eminim gel benimle yaşa deseniz hiç düşünmeden hayır der. Siz başka bir hayat olabileceğini annenize anlatın kabul etmiyorsa bırakın. Kendi kararları ve kendi hayatı. Müdahale etmek kumda kürek çekmeye benzer. Her türlü siz zararlı çıkarsınız. Belki ileride kararını değiştirir bir bakmışsınız kapınızda belirmiş. Siz kapınızı açık bırakın ama onu almak için ayağına gitmeyin.

Babanıza gelince onun da bu saatten sonra değişmesini beklemeyin. Kendini sevmeyen başkalarını sevemez. Onun mücadelesi kendisiyle. Bu mücadeleye hiç bulaşmayın. Umursamayın, tepkisiz kalın. Emin olun bir süre sonra babanızın size tutumu bile değişecektir. Ama önce siz kendi tutumunuzu değiştirmelisiniz.

Siz kendinizle ilgilenin. Bu hayat sizin. Gözleriniz açık oldukça bu hayatı yaşarsınız. Gözleriniz kapandığında her şey biter. Sizin tattıklarınızı başkası tadamaz, sizin duyduklarınızı başkaları duyamaz, sizin gördüklerinizi başkası göremez, sizin hissettiklerinizi başkası hissedemez, sizin düşündüklerinizi başkası düşünemez. Yaşadığınız hayatın tek bir başrol oyuncusu var o da sizsiniz, diğerleri figüran. Acı bir gerçek: Bugün varlar yarın yoklar ama siz ölene kadar varsınız.

Bence anneniz şöyle düşünüyor. Tek kadın başıma 8 çocukla nasıl kalayım? Hem de köy gibi yerde. Bunu kesinlikle savunmuyorum ama genelde böyle düşünülüyor. Babanıza gelince annenizin bu tavrından dolayı fazlasıyla yüzsüzleşmiş. Haddini aşmış. Siz babanızla görüşmeyi kesebiliyorsanız kesin. Siz 31 yaşında bir yetişkinsiniz. 10 yaşında çocuk değilsiniz. Size bu şekilde davranamaz. Uyarıdan da anlayacak bir insan gibi görmedim babanızı. Annenizle kardeşlerinizle görüşmeye devam edin bence. Ama annenizin sizi manipüle etmesine de izin vermeyin. Bazıları kemalim yapmaz triplerine giriyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…