• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamdaki delilikmi piskolojik bişey mi mi napcağımızı bilmiyoruz

caannsuu

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2022
8
0
6
32
Merhaba arkadaşlar hemen konuya geçiyim babam senelerdir çok akıllı olmayan bi adamdı anca verilen görevleri yerine getirebilir annemin ittirmesiyle bi işi başarabilir yani nasıl anlatıyım durumu bilmiyorum 65 yaşında otelde bulaşık yıkıyo eve gelirken çöp karştırıyo evimiz bodrum kat bahçeli gece sabahaa kada o bahçede bişeyle uğraşıyo çiçeklere toprak koyuyo boşaltıyo çivi çakıyo bişeylere evin içinde dolapları sürekli karştırıyo birşey arıyo gibi evin sokak kapısına sürekli bişeyler sıkıyo yağ,yağçöz piskiyatri ilaç verdi fayda etmedi sabaha kadar uyuyamıyo bide dinginlik dönemleri var o zamanda hiç konuşmuyo sürekli uyuyo falan annemin sinirleri alt üst anlatsam roman olur hiçbir çaremiz yok gibi canım annem bi gün yüzü göremedi biz evliyiz uzaktayı korkuyo ona hep sinirli tabi yapma etme dediği için diş biliyo şaşırdık napcağımızı

Babanızın belli ki bir rahatsızlığı var başka bir psikiyatr uzmana götürülmesi lazım bence zihni bulanık ve olmayan şeylerle uğraşıyor eğer şizofreni veya benzer bir hastalıksa ağır ilaçlar kullanmalı bence tek doktorla yetinmeyin annenize sabırlar diliyorum çok zor bir durum

Teşekkür ederim cevapladığnız için doktor randevusu arayışındayım annemle konuşuyoruz üzülüyorum elden gelen bişey yok çaresizlik çok kötü laftan analamaması çok zor

Merhaba arkadaşlar hemen konuya geçiyim babam senelerdir çok akıllı olmayan bi adamdı anca verilen görevleri yerine getirebilir annemin ittirmesiyle bi işi başarabilir yani nasıl anlatıyım durumu bilmiyorum 65 yaşında otelde bulaşık yıkıyo eve gelirken çöp karştırıyo evimiz bodrum kat bahçeli gece sabahaa kada o bahçede bişeyle uğraşıyo çiçeklere toprak koyuyo boşaltıyo çivi çakıyo bişeylere evin içinde dolapları sürekli karştırıyo birşey arıyo gibi evin sokak kapısına sürekli bişeyler sıkıyo yağ,yağçöz piskiyatri ilaç verdi fayda etmedi sabaha kadar uyuyamıyo bide dinginlik dönemleri var o zamanda hiç konuşmuyo sürekli uyuyo falan annemin sinirleri alt üst anlatsam roman olur hiçbir çaremiz yok gibi canım annem bi gün yüzü göremedi biz evliyiz uzaktayı korkuyo ona hep sinirli tabi yapma etme dediği için diş biliyo şaşırdık napcağımızı
Ne zamandan beri böyle oldu?Piskolojik ciddi sorunları var doktor ṣart.

Ne zamandan beri böyle oldu?Piskolojik ciddi sorunları var doktor ṣart.
Biz küçüklüğümüzden beri zaten normal değildi ama artık annem çekemiyo ben onun için de üzülmeye başladım 1 senenin 6 ayı böyle 6 ayı sakin gbi son 4 5 senedir bu şekilde çok ağırlaştı

İyilik ve kötülük dönemleri diyince iş ciddiye bindi bence. Psikolojik rahatsızlıkların temeli bu git gelli dönemler. Kesinlikle başka doktor da görmeli

Bipolar bozukluk gibi geldi bana iyi bir uzmana götürmeniz ilaçları düzenli kullandırmanız lazım

Biz küçüklüğümüzden beri zaten normal değildi ama artık annem çekemiyo ben onun için de üzülmeye başladım 1 senenin 6 ayı böyle 6 ayı sakin gbi son 4 5 senedir bu şekilde çok ağırlaştı
ilaç kullanmasi lazim muhtemelen yaşlandikca böyle sorunlari olan insanlarin durumu daha kötüleşiyor.Iyi bir doktor bulun.

Artık yaşlandılar hastanelere gitse akılları ermiyo annem uğraşmaktan bıktı ben uzağım 3 çocuk erkek kardeşim umursamıyo yani piskoloğa 2 kere gözüktü net bişey söylemedi verdiği uyku ilacı fayda etmedi bile nasıl bişey bilmiyorum

nöroloji den randevu için ığraşıyorum yani nasıl anlatıcamızı bilmiyoruz doktara Allahım limseyi aklıyla sınamasın kendide çok çekiyo elleri yara olmuş ama anlamıyo durmuyo

Dinginlik dönemleri vs demeseniz, bir zeka geriligi / zihinsel engel diye dusundum. Ben zihinsel bir engelin sebep olduğu bir akli rahatsizlik olabilecegini düşünüyorum. Kucuk yasta menenjit, atesli hastalik, havale vb bir rahatsizlik gecirmis mi, biliyor musunuz?

Back