• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babama yapılanlar

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Konuya nerden başlayacağımı bilmiyorum çok üzgünüm :( babam akciğer kanseri 4. Evre konularımı bilen hatırlıyordur, temiz havası için köye gitmiştik köyde amcalar dede babaanne halalar felan vardı, lanet bit halam var babamın evi burası diye bizden hiç çıkmazdı ortalığı kattı karıştırdı evlat katili kadı diyebilirim.

Sürekli babama anneme laf sokuyordu babamın köyde durmaaından rahatsız oluyorlardı en sonunda babama ne b.k yerssen te dedi halam, babaannemde yeter artık sana ne kadar hizmet edeceğiz sürekli seni mi düşünecez dedi biz şok olduk bizler babama bebek gibi bakarken bunların söylediği sözlere dayanamadım birbirimize girdik.

Sonrası gün babamı resmen kovdular evimize geldik babam 7 kardeş hepsi halamdan yana oldu babam hasta diye yüz döndüler hepsi üstüne üstlük siz kanser ettiniz babanızı siz bakın dediler.

Babamın dünya kadar malı vardı en büyük babamdı 30 yıldır yemeden içmeden çalıştı hepsinin evini aldı işini kurdu neler yaptı neler bu mal mülk oldu hastalığının sebebi..

Kavgadan sonra babam strese girdi 1 haftadır yürüyemiyor dengesizliği arttı:( içim çok kötü malımı satın paramı verin hastaneye gidecem ben dedi dedem ne malın var senin diye beş kuruş vermedi dımdızlak ortada bıraktılar hasta adamı,

Elimde ne var ne yok hepsini harcıyorum babama bu mal hastalıkta satılmayacakta ne zaman satılacak Allah aakına ya babam onların laflarından sonra çok kötü oldu yürüyemiyor: ( doktora gitmesi lazım başka sehire araba yok götüren yok malını vermediler derdimiz mal mülk değil babamın yasamaya hakkı yok mu :( kanser diye her laf söylenilir mi:( mahvettiler babamı 1 haftada nasıl vicdan var ya bu anada babada kardeşte içimiz yanıyor ya bu iyice kafayı yedim ya bu adamın morale ihtiyacı var kanser hastası bi adamdan tiksinilir mi hastalık kapacaz zihniyetiyle dışlanırmı kovulur mu her şeyden mahrum ettiler
Hiç bişeyi yoktu yıktılar çınar gibi adamı ya :( tuvalete bile gidemiyor biz babamı iyi etmek için neler çektik onlar 1 günde babamı yıktılar napıyım ne deyim ben bunlara ciğerim yanıyor ya adam yatağa düştğ sonunda ya böyle vicdansızlık olur mu çok köütüym ya :(

Ambulansa haber verin geliyorlar diye biliyorum gelip götürsünler hastaneye araba yok diye evde tutmayın adamcağızı.

Mallar kimin üstüne ayrıca?
Dedemin adına buradaki hastane bişey yapmıyor dün gittik ankaraya gitcez cumaya inşaallah

Cok gecmis olsun.
Allah onlarida islah etsin. O mallar kimin ustune. Babanizin ustuneyse satin hepsini gitsin.
Dedemin adına gözümüz malda mülkte değil hem hakkını vermediler hem de söylenen laflar babama bişey olunca napalım malı biz

Ah insanlar ne kadar vicdansız oldu böyle
hiçkimse hasta olmam,başıma kötü haller gelmez sanıyor
allah görüyor babanıza şifa versin benim bile içim yandı yazdıklarınıza
allah merhamet duygusu versin :kahve:
Allah razı olsun daha anlatamadığım çok şey var Allahtan bekliyoruz her şyi gözümüzüm yaşı dinmiyor ilgilenen bi amcam vardı güya okumuş olacak onların lafıyla o da babama küstü babamı bir kere dinlemediler bile

Ne biçim insan bunlar ya! İnsan kardeşine,evladına böyle mi muamele yapar,hem de hasta olan kardeşlerine.Daha çok bakar ilgilenir,moral verir.Vicdansızlar! İyi gün kardeşleri!
Hukuki yollardan yapılacak şeyler varsa hiç durmayın,babanızın tedavisi aksamasın,Rabbim şifa versin inşaallah.Biran önce iyileşir babanız inşaallah.

Dedemin adına gözümüz malda mülkte değil hem hakkını vermediler hem de söylenen laflar babama bişey olunca napalım malı biz
Tabi ki bu durumda insanin gozu mal gormez ama sahsen benim babama boyle bisey yapsalar, babamin emegiyle yapilan mallardan onlara zirnik koklatmam. Ama sizin yapabileceginiz birsey yok cunku mallar dedenizin ustune.

Konuya nerden başlayacağımı bilmiyorum çok üzgünüm :KK43: babam akciğer kanseri 4. Evre konularımı bilen hatırlıyordur, temiz havası için köye gitmiştik köyde amcalar dede babaanne halalar felan vardı, lanet bit halam var babamın evi burası diye bizden hiç çıkmazdı ortalığı kattı karıştırdı evlat katili kadı diyebilirim.

Sürekli babama anneme laf sokuyordu babamın köyde durmaaından rahatsız oluyorlardı en sonunda babama ne b.k yerssen te dedi halam, babaannemde yeter artık sana ne kadar hizmet edeceğiz sürekli seni mi düşünecez dedi biz şok olduk bizler babama bebek gibi bakarken bunların söylediği sözlere dayanamadım birbirimize girdik.

Sonrası gün babamı resmen kovdular evimize geldik babam 7 kardeş hepsi halamdan yana oldu babam hasta diye yüz döndüler hepsi üstüne üstlük siz kanser ettiniz babanızı siz bakın dediler.

Babamın dünya kadar malı vardı en büyük babamdı 30 yıldır yemeden içmeden çalıştı hepsinin evini aldı işini kurdu neler yaptı neler bu mal mülk oldu hastalığının sebebi..

Kavgadan sonra babam strese girdi 1 haftadır yürüyemiyor dengesizliği arttı:KK43: içim çok kötü malımı satın paramı verin hastaneye gidecem ben dedi dedem ne malın var senin diye beş kuruş vermedi dımdızlak ortada bıraktılar hasta adamı,

Elimde ne var ne yok hepsini harcıyorum babama bu mal hastalıkta satılmayacakta ne zaman satılacak Allah aakına ya babam onların laflarından sonra çok kötü oldu yürüyemiyor: ( doktora gitmesi lazım başka sehire araba yok götüren yok malını vermediler derdimiz mal mülk değil babamın yasamaya hakkı yok mu :KK43: kanser diye her laf söylenilir mi:KK43: mahvettiler babamı 1 haftada nasıl vicdan var ya bu anada babada kardeşte içimiz yanıyor ya bu iyice kafayı yedim ya bu adamın morale ihtiyacı var kanser hastası bi adamdan tiksinilir mi hastalık kapacaz zihniyetiyle dışlanırmı kovulur mu her şeyden mahrum ettiler
Hiç bişeyi yoktu yıktılar çınar gibi adamı ya :KK43: tuvalete bile gidemiyor biz babamı iyi etmek için neler çektik onlar 1 günde babamı yıktılar napıyım ne deyim ben bunlara ciğerim yanıyor ya adam yatağa düştğ sonunda ya böyle vicdansızlık olur mu çok köütüym ya :KK43:
düşene birde akrabalar tekme vurur zaten vicdansızlar yaaa bu nasıl ana baba yuh ya siz bari baabnızın yanında olunda ailesinin yaptığı vicdansızlığı unutturun sadakanız olsun mallar da mülklerde onların olsun

belki babanıza faydanız olmaz ama onların nasıl can verecegını bekleyin ve görün allah büyük

çok geçmiş olsun allah şifa versin.

Gecmis olsun canim. Kardeslerin hainligine alistik da deden ve babannen cok ayip etmis Allah islah etsin ne bicim ana baba bunlar. Evinize bile sokma hicbirini. Size ait ne varsa satin gitsin dimdizlak kalsinlar acikta

Cok gecmis olsun acil sifa diliyorum babaniza
Yanliz babaniz zamaninda mallari dedeniz uzerine aldiysa hicbir hak talep edemez maalesef tamamen onlarin vicdanina kalmis yardim etmek
Keske kendi ustune yapsaymis

Back