- 4 Şubat 2025
- 15
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi huzunlukelebek
Selamlar ilk defa yazıyorum buraya lütfen görünn 24 yaşındayım 3 yıllık bir ilişkim var, ikimiz de mesleğimizi elimize aldık. Artık bir şeyler ciddileşsin istiyoruz. Onun ailesi de biraz baskı kuruyor. Benden büyük bekar ablam ve abim var ama hayatlarına hiç kimse yok, yakın zamanda evlilik düşünmüyorlar. İlişkimizi evdeki herkes biliyor, babam kazayla öğrenmişti ve bir süre benimle hiç konuşmadı. Sonrasında bu konu da hiç açılmadı zaten. Daha yeni yeni düzeldi aramız. Biz artık aileler tanışsın söz nişan olsun istiyoruz Anneme söyledigimde kızıyor bana ablan abin var falan diyo, babama söylemesini istiyorum ama yine aynı şekilde ablamı abimi öne sürüyor. Ablam abimden büyük, abimin ciddi bir ilişkisi vardı neredeyse evlenecekti, o zaman ablanı bekleyeceksin dememişti kimse ona. Ama bana böyle söylüyor annem. Babamla benim konuşmam gerekiyo Ama bu bana o kadar zor geliyor ki keşke hastaneye kaldırılsam da ziyaretime geldiginde tanışma olsa diye dua ediyorum ((( Sizce nasıl bir yol izlemeliyim gerçekten bunu düşünmekten başka bir şey yapamıyorum.. Sevgilim de çok üzülüyor, annesi bu kız seni oyalıyor falan diyomuş