- 12 Ekim 2024
- 14
- 2
- 24
-
- Konu Sahibi kolaydegildirr
Kendi telefonundan giriyor daha yeni gördüm uyurken uygulama açıktı sonra uyandi ve kapatti zaten telefonunu kimseye vermez sürekli şifreliSizin telefondan mı giriyor uygulamaya? Onun telefonundan SS alip kendinize gönderip sonra silebilirdiniz
Hayır boşamaz sanırım annem koydeyken teyzemle konuşurken konu aldatmaya açıldı ve annem dediki benim kocam kimseye gitmez babam bana bazen sinirlendiğinde uygular şiddetCanım annen bunu öğrense babanı boşar mı, cevabın hayırsa hiç karışma, baban sana şiddet uygular mı?
Annem çalışmıyor liseye gidiyorum ne bileyim annem hiçbir olmamış gibi babamla konuşuyor ya ona üzülüyorum..Annen ekran görüntüsü görse nasıl aksiyon alır? Çalışan biri mi babandan boşanabilir mi? Eğer boşanamayacak bir kadınsa boşver hiç deşme baban ne yaparsa yapsın. Sen okulunu oku üniversiteni kazan kendi ayaklarının üzerinde dur. Kendi hayatına bak, sen biliyosan annende biliyodur
Bence hiç karışma canım, o evden kurtulmaya bak üniversite falan düşünüyor musunHayır boşamaz sanırım annem koydeyken teyzemle konuşurken konu aldatmaya açıldı ve annem dediki benim kocam kimseye gitmez babam bana bazen sinirlendiğinde uygular şiddet
Annen biliyodur canım emin ol sen öğrendiysen oda illa yakalamıştır ama bilmezden geliyodur. Çalışmıyosa ayrılmaz annen çoluk çocuk ne yapacak ayrılsa, o yüzden hiç ortalık bulandırma, boşuna kavga çıktığıyla kalır baban hepten püskürür sana. Sen derslerine odaklan sadeceAnnem çalışmıyor liseye gidiyorum ne bileyim annem hiçbir olmamış gibi babamla konuşuyor ya ona üzülüyorum..
Abla haklısın zaten anneminde bana pek iyi davrandığı söylenemezBen meslek sahibi olmayan 3 çocukla baba evine dönmek durumunda olacak olana soylemem onuda geç anneniz modeli kadınlar en sonunda iftiracı diye sizi suçlar bence babanizi ekonomik olarak bırakmak istemeyecektir altın tavsiyen meslek sahibi ol
Üniversiteye gitmeme daha 4 yıl var evet düşünüyorum.Bence hiç karışma canım, o evden kurtulmaya bak üniversite falan düşünüyor musun
Evliliklerinin pek iyi olduğu söylenemez sürekli kavga ederler hemde çocuklarının önünde hiç demiyorlar bu çocuklarin psikolojisi bozulur mu kardeşlerim zaten aşırı agresif bu evdeki olaylar yüzündenOku çalış meslek sahibi ol annene benzeme.Bu olayada karisma annen zaten bosanmaz bu karakterdeki baba senin üzerine yürür.Ben söylemezdim anneniz siz hepiniz nereye gideceksiniz nafaka yetmez anne calisiyormu bu sefer çalış okuma para ver olur .Belki biliyordur bile ne bileyim ben çok mükemmel evlilikleri yok belliki
Ya teşekkür ederim çok naziksinKıyamam oku sen okuyamasanda gayret et illa bı işin olsun sakin erkenden evlenme bı kendini gelistir bunlarıda dert etme takip etme annene söyle kadın kandirilmasina sakın gelme bak az çok profili belli ailenin annen gözüyle görse bosamaz belki iyi kötü biliyordur zaten .Sen lütfen kendine bak
O zamana kadar ailenle tartışmaya girmemeye çalış, onlarla konuşmaktansa ders çalış kitap oku, seni kızdırırlarsa fazla agresif olma, haksızsın diye demiyorum bunları baban sana zarar vermesin diyeÜniversiteye gitmeme daha 4 yıl var evet düşünüyorum.
Rahatsız edilmeden kitap okuyacak ders çalışacak odam yok..O zamana kadar ailenle tartışmaya girmemeye çalış, onlarla konuşmaktansa ders çalış kitap oku, seni kızdırırlarsa fazla agresif olma, haksızsın diye demiyorum bunları baban sana zarar vermesin diye
Sonra da o evden kurtul