- 3 Şubat 2021
- 2.630
- 8.234
- 36
- Konu Sahibi kolaydegildirr
Okuldan sonra hemen eve gelmeni istiyorlar mı? Kütüphaneye vs gitsen izin verirler miRahatsız edilmeden kitap okuyacak ders çalışacak odam yok..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okuldan sonra hemen eve gelmeni istiyorlar mı? Kütüphaneye vs gitsen izin verirler miRahatsız edilmeden kitap okuyacak ders çalışacak odam yok..
Babam beni okutuyor yani bazen sinirlenip beni dövüyor asagiliyor ama annem kadar kötü davranmiyorBu aile okutur seni inşallah olmadı polislik kpss ne bileyim burs herşeyi zorla mutlaka bir işin olmalı onların eline bakmak yada mesleksiz evlenip bu eve dönmek yada donemedigin için baban gibi bir adama mahkum olmak bitirir asıl lütfen sadece mesleğe odaklan
Ailem baskıcı o yüzden yalanlar söyleyip dışarı çıkmak zorunda kalıyorum.Okuldan sonra hemen eve gelmeni istiyorlar mı? Kütüphaneye vs gitsen izin verirler mi
Sen bütün imkanlarını okumak için kullan, evet baskı vs çok zor haklısın da ama ailenle başa çıkabilmek için meslek edinip çalışman gerekliAilem baskıcı o yüzden yalanlar söyleyip dışarı çıkmak zorunda kalıyorum.
Keşke herkes bunu anlasaAnnen işi yok babana mahkum kalmis parası yok sinirini kimden çıkaracak yanında kim var çocukları baba mutsuz para yetmiyor zaten karakter ortada kimi dövecek çocukları .Ya lütfen artık bu ülkedeki her aile denetlensin cocuklarla pedagoglar eşliğinde konuşulsun gerekirse bu çocuklar ailerden alınıp güvenli yerlerde dayak yemeden kimsenin aptal hayatının bedelini ödemek zorunda olmasınlar.Millet internet derdine düşeceğine görsün nasıl anne babalar var ne eziyetler yapıyorlar çocuklarına.Nasil düzelecek bu işler bence Kafesten internetten önce sorunun ana kaynağı bu
Annemin bana küçükken olan şiddeti yüzünden anksiyetem varAlmanya'yı çok seviyorum sorunlu ailelere çocuk falan göstermiyorlar iyi yapıyorlar keşke örnek alsak bizim ulkemiz bu konuda kanun olarakda yetersiz ben böyle görüyorum bir sürü insan travma sahibi oluyor ve hiç iyi olmuyor zor birşey içinde olduğun seni en çok sevip kollamasi gereken insanların yaptığı fiziksel psikolojik siddeti atlatmak.
Annene söyle. Babanı araştırmayı da bırak. Ne b.k yerse yesin takip etmeMerhaba ablalarim ismimi vermek istemiyorum yaşım küçük söylemek istemiyorum çünkü söylesem siteden banlanacagim. Konu babam babami hornet isimli uygulamada kadınlar ve eşcinsel erkekler ile konuşurken gördüm ..babam evli 41 yasinda aklim almiyor yazismalari ilk gördüğümde şok oldum bayilacak gibi oldum yazismalari gördüğümde SS alicaktim ama telefonumun şarjı bitmisti ve sarj aleti yoktu o yüzden SS alamadim.. önceden tinder isimli uygulamada kadınlar ile konuşuyordu simdi hornet ayrica bu adam sırf tiktok indirdiğim için bana orospu damgası yapistiran dar eşofman giydigim için bana bağıran biri..evde 2 tane benden küçük erkek kardeşim var onlar ve annem bunu öğrense evde kıyamet kopar ablalarim lütfen bana yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum...
Annen biliyordur. Sen bırak babanı takibi boşverAnnem çalışmıyor liseye gidiyorum ne bileyim annem hiçbir olmamış gibi babamla konuşuyor ya ona üzülüyorum..
Hic acma konuyu, bu sefer sen kotu olursun.Hayır boşamaz sanırım annem koydeyken teyzemle konuşurken konu aldatmaya açıldı ve annem dediki benim kocam kimseye gitmez babam bana bazen sinirlendiğinde uygular şiddet