Babam

bayan-suslu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
421
497
:KK61:az önce direksiyon sınavında son hakkımda kaldım iki duba arasına parkta. Daha öncede aynı yerde kalmıştım. Babam aradı sonra noldu sınavın diye.aynı yerde kaldığımı söyledim.sağlık olsun en azından denedin boşver artık. Ne demek bu. İlk dosyam bu arada. Millet kaç dosya açtırıyor. Geçiyor filan. Bi süre ara verecektim zaten. Hemen açtırmayı düşünmüyorum. Ya da otomatik alırım diye düşünüyorum. Ama babam öyle deyince çok kötü oldum resmen gözlerim doldu. Çok kırıldım. Kendimi işe yaramaz,beceriksiz hissediyorum. Bi kere pratik yaptırdı bana.onda da söylendi durdu şevkimi kırdı zaten. Bi dahada ne o ben yapalım dedim ne de o. Dersten derse hocayla çalıştım bi. Sırf inadına dosya açtırıp gizli gizli ama söylemicem ehliyeti alıp yüzüne çarpasım var aldım diye :KK43:otobüsteyim şuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum :KK61:

Abartma baban birsey dememis ki ben de kizdi falan sandim, sonra yine dosya actirip alirsin eger kurstaki dersler yetmiyorsa ozel ders al ama araci otomatik almak park icin cozum degil sanki, ben manuel aldim arkadasim otomatik aliyor, ben gectim o gecemedi bence cozum otomatik almak degil pratik yapmak

Eee dert mi bu? Sizin hissettiklerinizin sorumlusu baba mi bumudur.

Allah allah ne demiş adam yahu? Hıncınızı çıkaracak başka yer bulun.
Şaka gibisiniz resmen. Ehliyeti alıp babasının yüzüne çarpacakmış peh.
Mecazi anlamdan haberiniz yok galiba gerçek anlamda yüzüne çarpmıcam aldım işte ehliyetim dicem
Ayrıca bu atar gider kime benimle bu üslupte konuşamazsınız

Abartma baban birsey dememis ki ben de kizdi falan sandim, sonra yine dosya actirip alirsin eger kurstaki dersler yetmiyorsa ozel ders al ama araci otomatik almak park icin cozum degil sanki, ben manuel aldim arkadasim otomatik aliyor, ben gectim o gecemedi bence cozum otomatik almak degil pratik yapmak
Üzülme kızım bi dahakine deyip motive etmek varken boşver artık dedi yani ehliyet filan boşver dedi

Babalar öyle yapar. Bu kadar takılmayın. Geleneksel baba işte. Suratına çarpmak falan da hoş olmamış, sonuçta babanıza değil kendinize alıyorsunuz ehliyeti. Bir dahakine deneyim olur bunlar size, geçer alırsınız ehliyeti de.

Kötü oldum zaten üzgünüm tuz biber ekti motive edebilirdi boşver ehliyeti dedi

Benim rahmetli babam , gel sana araba kullanmayı öğreteyim dedi o zaman 18’im. Götürdü beni dik bir yokuşa, deve bağırtan. Bak böyle buraya bascan kalkcak araba dedi. Tabi ne kalkması, araba başladı geri geri gitmeye . Babam tabi ‚sen de yetenek yok, in in ‘ deyip indirdi beni . Binmem-inmem-arabayı kaydırmam 4 dakika sürdü . Demem o ki ; babayla -kocayla olmaz o iş :KK48:
Bozma moralini , bir dahakine yaparsın .

Adam bisey dememis ki . benim babam olsaydi utanmiyon mu bu kdr kalmaya madem alamican ne die gidiyon kmler kmlee aldi sen mi alamiyon gibi bi ton laf ederdi. :KK70:

Ablacim sen direksiyond dersi al, iyice pratik yap o zaman alirsin ehliyet atla deve dgeil ya. Sikma canini.
Bakalım sonra açtırıp dosya almayı istiyorum.herkeste öncekisi gibi düşünüyor kuralları. Önceden kolaydı almak şimdi zor. Ama anlatamıyorum. Herkes öyle deyince kendimi beceriksiz hissediyorum. Heyecanlı bir insanım . Sınav oldu mu strese giriyorum.
Ama üzgün bir insana da böyle denmez. Boşver artık diye. Niye boşvereyim ki daha kaç yaşındayım ki. illa alırım.

Adam bisey dememis ki . benim babam olsaydi utanmiyon mu bu kdr kalmaya madem alamican ne die gidiyon kmler kmlee aldi sen mi alamiyon gibi bi ton laf ederdi. :KK70:
Demek sizin babanızla ilişkiniz iyi. Benim benim babam bana soğuk olduğu için. Öyle söyleyince kırılıyor insan.keşke benim babamda sizinki gibi olsaydıda bunları deseydi :KK43:

Demek sizin babanızla ilişkiniz iyi. Benim benim babam bana soğuk olduğu için. Öyle söyleyince kırılıyor insan.keşke benim babamda sizinki gibi olsaydıda bunları deseydi :KK43:
Biz babamla cok mesafeliyiz. 27 yas daym evliym hayatm boynca duygun gecesidisinda babama sarilmadim.

Bence siz sınavın sinirini babanızdan çıkartmak istiyorsunuz. Dışsal sebeplerden ziyade nerde hata yaptım yapıyoruma odaklanın.

yeni dosya açtır. kurstan hocayla konuş ekstra ders al en kötü arabası olan bir arkadaşından rica et otur çalış. saçma sapan şeylerin canuını sıkmasına izin verme

Aa özür dilerim öyle deyince sonunda gülücük emojisi koyunca yakınsınız gibi geldi. Üzüldüm bizde mesafeliyiz maalesef :KK43:
Gulucuk koydum cnku bunu bi problem olrk gormedim. Babami degistiremem. Gozumuzun icine baka baka hatalar yapiyorve sesimizicikaramiyoruz. Bunc sey varken o tavri devede kulak kaliyor. Cok seyi astim bn hayatimda bu banabasit geliyo. Sende uzulme bosver babadir der de gec . kimi babalar var kizlariylacan ciger gordukce icim gider ama ypck bise yok bizimkide boyle...

X