Babam Yüzünden EŞimle Boşanıyoruz, Canım Çok Yanıyor :(

Babana tek kuruş para vermediğinizi söyledin. Hadi diyeceğimki eşin para vermekten bıktı falanda o yüzden ayrılmak istiyor bir nebze haklı olabilirdi. Ama sadece arıyor diyede boşanılmaz ki. Eşin babanı bahane etmiş sanki.

bu konuyu daha once okudum mu ben ?
Ben de okudum eski konusuydu sanırım. Cevap da yazmıştım. Şimdi okuyunca tarihe bi daha baktım. Neyse baba baba değil zeval. Ama bu boşanma sebebi olamaz bence. Eşinizle daha başka sıkıntılarınız var da bu üstüne mı geldi?

Üzgünum ama esiniz sizi sevmiyor.bu yüzden bosanır mı insan.benim babam da aramıyor beni. üvey annem onu aldattı inanmıyor bana.dünya alem duydu bu rezilligi babam yine inanmadı.borc istedi verdik geri ödemedi.sagda solda o da laf ediyor bizi.esim bunların hepsini biliyor.ama iyice kopardık baglarımızı babamla...babamdır diyemiyorum acıkcası.kendi kizım kendi esim kendi ailem var artık.ve dolaylı yoldan da olsa babam da olsa saçmasapan insanlar yüzünden cocugumu yuvasız bırakamam.keşke siz de böyle düsünseydiniz.babam ararsa acmayın deseydiniz.biliyorlarmış zaten ne mal oldugunu.

Esinize diyecek lafım bile yok.ona babanın yoklugunda da ne kadar baglandıgınizı tahmin edebiliyorum.ben sıkıldım bıktım ne demek!!!iyi günde kotü günde olur evlilik.onun ailesi de olabilirdi.babanıx cok iyi olup elden ayaktan düşüp bakıma ihtiyacı da olabilirdi.keza onun ailesinin de olabilir.o zaman da mı sıkılıp gidecekti esiniz...

Okurken ağladım
İnşallh boşanmadan başka bir çözüm bulursunuz
Babanızda kendi çöplüğünde boğulsun inşallah

cok gereksiz bir sebepten ayrılıyorsunuz. Eşimin bunları yaşamaya hakkı yok diyorsunuz da çocuğunuzun babasız büyümesini nasıl düşünemiyorsunuz. Eşiniz de çok.bencilmiş

Aslinda esinizin yapacagi dimdik arkanizda durmak, gerekirse babaniza ayar vermekti.. ama siz kendinizce kolay olani secmissiniz...

Benim de aile düzenim cok karisik, cok problemler yasadim.. nisanlilik yeni evlilik dönemimi ailem burnumuzdan getirdi... istese esim de 'eh yeter, sen yoluna ben yoluma' diyebilirdi.. ama asla yapmadi.. herzaman yanimdaydi ve gerektigi yerde beni korudu..

Siz babaniz oldugu icin duygusal davraniyorsunuz ama esiniz tavrini koysaydi babaniz bu kadarina cesaret edemezdi..

Bence sanki esiniz bosanmak icin bahane bulmus gibi.. cünkü gercekten bosanacak veya cözüm bulamayacak bi neden degil...

Bu konuyu bende okudum konumu acmadan önce. Bayanin hayatiyla gercekten ayni seyleri yasadim nerdeyse. Daha dogrusu forumda baba ve kendi ailesiyle sorun yasayan bayanlarin neler yaptığını nasil başettigini anlamak icin hepsini okudum diyebilirim. O kadar cok benzer hayatlar var ki.
Benim babam telefonla rahat birakmadi, kimisi kapisina dayanıyor. Eminim bizde ayni şehirde olsak kapima dayanmakla kalmaz akrabalarin is yerlerini de dolasirdi galiba. Dusunmek bile istemiyorum

Esim 4 yil boyunca bu konuyla alakali olumsuz hicbirsey soylememisti ki. 2 ay oncesine kadar dogru durust kavga etmisligimiz bile yoktu. Bu konulari her yasadigimizda sessiz kalmayi tercih etti. Senin babandir ben araya girmek istemiyorum derdi hep. Babami toplasaniz yuzyuze 4 defa gormustur. Bunun biri kiz isteme aksami biri dugun zaten. Toplasaniz 24 saat bile gecirmediler yuzyuze.

Icinde biriktirmis bunca zaman. 2 ay önceki kavgamizda döktü herseyi birbir.

çok samimi söylüyorum gözlerim doldu. çok üzüldüm. baba ayrı manyak, afedersin eşin vefasız. senin ne suçun var ki senden boşanıyor. zaten mahcup olacağın kadar olmuşsun. çok kolay bir çözüm vardı cep telefonu numaralarınızı değiştirmek gibi, neden yapmadınız? ah ah.. işte herkes baba olmayı hak etmiyor. ama ben eşine de çok çok kızdım. seni yalnız bırakmaya hakkı yoktu.

Cep numarami degistirdim. Bu sefer esimi aramaya baslamisti. O da degistirince is yerimden aramaya basladi. Is yerinden rahatsiz etmesini istemedigim icin mecbur yine cepten laf anlatmaya devam ettim. Icip icip gece gec saatlerde mesajlar atmaya basladi bu seferde.

ya şimdi boşanmaktansa komple tüm numaraları değiştirmek daha akılcı olurdu sanırım. o değil iş numarasını vermek ne alaka? gerçi bunları konuşmanın alemi yok. baba tekrar aradığında savcılığa vermekle tehdit etmek doğru olur diye düşünüyorum. eş içinse diyebileceğim şudur, hakikaten yazıklar olsun. ne pimpirikli bir tipmiş de bir aramayla bir kavgayla ayrılmayı düşünebiliyor?

Bunun için boşanılmaz ama sen de çok hatalısın. Babanı acı da olsa çıkarman gerekirdi hayatından. Diğer türlü düşün, onun alkolik babası sürekli arayıp rahatsız etse. Eşine ulaşamayınca senin aileni arayıp abuk subuk konuşsa ve bu yıllarca sürse ne derdin? Eşin sende bu adamı hayatından kesip atacak ışığı görmemiş bence. Görse arkanda dururdu. Adam aranıza girse, babanın karşısında dursa babamla arama girdin, ne olursa olsun o benim babam deme ihtimalin çok yüksek. Gerçekten çok saçma bir durum çok üzüldüm ama saçma olması hatalı olduğunu gerçeğini değiştirmiyor.

Babam is telefonumu calistigim sirketi bildigi icin internetten buldu yuksek ihtimalle. Şok olmustum o gün. Cep telefonunda problrm mi var ulasamiyorum demisti birde hersey normalmis gibi. Is yerinde dikkat cekmemek icin aradim yine aramasın diye. Beni aramani istemiyorum artik deyince de içip içip dertlenip mesaj atmalara basliyordu.
Esim 1 kez aramasiyla degil aslinda. Beni 4 senedir zaman zaman aradigi icin zaten hep bildigimiz bir seydi babamin talepleri. Esim babama nasil cevap verecegini şaşırdı nasil yepki verecegini bilemedi hirsini da benden cikardi

Babanız sizin dünyaya gelmenizde katkısı olmuş sadece.Yazık çok yazık babalığı bu yaşa gelip de öğrenememiş .fakat para dilenmeyi, insanları bıktırıp uyduruk suçlamalarda bulunmayı,kızının kendi elleriyle kurduğu yuvayı da yıkmayı da çok iyi becermişşş.Allah ıslah etsin baba sıfatı taşıyan babacıkları...Yerinizde olsam yuvama sahip çıkar ne yapar eder geri kazanırdım.O kadar emek,çaba babanız gibi görünen adam yüzünden yitip gitmeye asla değmezzzz.Evladınız var lütfen yapmayın yuvanıza ailenize eşinize sımsıkı sarılın.Kaybetmeyin onları lütfen lütfen...

Çok üzüldüm anlatamam

Kimse ailesini seçemez.
Üstelikte evlenmeden önce sıkıntılı bir aileniz olduğunu biliyormuş eşiniz.
Babanız ne kadar bencil ve kötü bir insansa eşiniz de bir o kadar bencil.Zaten çekmiş babasından ben daha çok sahip çıkmalıyım derdi erkek olan.Birde çocuğu var.
İyiyken herkes iyi.
Kötü günde yoksa ne anlamı kalmış.
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.Ama bunlarıda unutmayın.Sizin suçunuz olmayan bir sorun yüzünden ellerinizi bırakmak isteyen bir adam var karşınızda.

Eşiniz bence haksızlık yapıyor. Çok zor onu da anlayabiliyorum ama kalkıp da düğün zamanı milletin laflarını 4 sene içinde tutması çok ayıp. Babanıza gelince ben öyle babayı reddederdim. Eğer eşinizle düzeltebileceğinize inanıyorsanız babanızı reddedin. Koparın tüm bağlarınızı.

Başka bir kadın olmadığına emin misin?

Yazınız çok çok uzun olmasına rağmen okudum. Sizin adınıza çok üzüldüm. Yani öyle bir babaya sahip olduğunuza mı yanayım yoksa sevdiğiniz adamdan ve çocuğunuzun babasından ayrılmak zorunda kaldığınıza mı ? Ama hayatta hepimizin bir sınavı ve yarım kalan bir yanı vardır. Kıyaslamamak çok zordur eminim ki ama kıyas yapmayın başka ailelerle. Kendi ellerinize kurduğunuz yuvanızı dağıtmayın bence. Değiştirin telefonlarınızı ya da engelleyin baba akraba ne varsa
Bir süre toparlansın hayatınız.
Dinlemeyin kimsenin hakaretini. Uzaktan konuşması kolaydır yok bakmıyorsun vs. Çünkü siz elinizden geleni yapmışsınız vicdanınız rahat. Babanız nasıl açmıyor telefonunuzu siz de açmayın. Zor ama yuvanızı toplayın. Eşiniz de daralmış bunalmış ona da hak verin. Siz kızı olduğunuz halde dayanamıyorsunuz. Gerekirse yeni bir ilçeye yeni bir eve taşının. Yeni bir sayfa yeni bir ortam ilaçtır her zaman. Sevgi varsa saygı varsa bu evliliğe günah bitmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…