• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BABAM VE SEVGİLİSİ

yaşınız kaç? ayrıca ne olur olmaz diye babanızın annenizi aldattığına dair delileri toplayın siz. kadın bekarsa adamın her şeyini yiyip bitirip elinizde avucunuzda bir şey bırakmaz.
Yaşım 19 bikere babam banyoya girdikten sonra kadınla olan mesajlarıjı okumuştum ama babam direkt çıktı nasıl toplayabilirim babam telefonunu kimseye vermez

Anneyi amma gömmüşsün. Neredeyse üstüne kuma gelmesini haketmiş diyeceksin . Bazı erkekler de yaşlı duruyor kilolu bakımsız vs. Kadınlar koşa koşş başka adam mı buluyor? Bu ortamda siz meslek edindiniz mi peki ? Sizin kazanımlarınız nedir hayatta? Anneyi beğenmemek en kolayı tabi.
Ben meslek edinemedim okuyorum derslerime odaklanmam lazım ancak eve gelince annemin psikologu oluyorum onları boşandırmak istiyorum ama yarıj bir gün annem senin yüzünden boşandım diyip yüzüme vurmasından korkuyorum

önce psikiyatriye götür. hem belki ilaç tedavisine başlar hem de devlette psikologa onlar yönlendiriyor. yani ilk olarak psikiyatriye görünmesi lazım.
sen nasılsın? eğitim ve meslek konusunda seni yönlendiren, yardımcı olan birileri var mı?
Ben şuan okuyorum yarı zamanlı işlere girebilirim

Babanız neyine güveniyor bu kadar sevgilisine imam nikahı kıyıp evde konuşabilecek kadar rahat. Çok garip geldi bu durum bana annenizin acil psikolojik destek alması lazım üyelerin dediği gibi özele gücünüz yoksa bile devlete gidin anneniz böyle oturup hiç bir şey yapmadıkça yapamadıkça daha çok hayattan soğuyacak hareket geçmeniz lazım terapi, avukat, aldattığına dahil delillerin toplanması. Babanız anneniz hiç sesini çıkarmadığı için bu kadar rahat boşamaya kalksa nafaka tazminat anası ağlar o kadını bile bırakır. Erkeklerden nefret ediyorum ya bu nedir annenize bir gün söylemediği güzel sözleri o orsp. ya söylüyordur pislikler.
Annem sesini hiç bir zaman yükseltmedi bize hep sessiz kalmamızı öğretti, ama ben hep babama bağırdım niye böyle yaptığını sordum. Oda siz karışmayın derdi, boşanmaya kalksa babamın tarafı boşanmayı çok uygun gözle bakmıyor bu ev falan hepsi babamın annemin maddi desteği yok korkuyor

Babanızım maddi durumu nasıl
Bunu bir avukat olarak soruyorum
Bir de kaç yıllık evlilik?
Evlilik birliğinde alınan mallar var mı
Babamın maddi durumu iyi 35 sene evliler, 3.yü bilmiyorum ya anlamadım yani

Annen su an agir bir depresyon geciriyor. Once kendi akil saglini kazanmasi lazim. Devlet hastanesine psikiatri doktoruna gidip ilacini kullansa biraz kafasini toplayabilir.

Babanin maddi durumu nasil? Aslinda kanit toplayip aldattigi icin bosanma davasi acsa guzel bir maddi manevi tazminat alir annen. Ama once mentali toplamasi lazim.

Seni unide misin ne okuyorsun?

Özür dilerim de yarın annenizin durumuna düşmemek için bugün ne yapıyorsunuz? Sizde yarın bir gün ne çıkarsa bahtima tarzı bir evlilik yapıp iki de çocuk yapıp ayrılırsanız .Plan ne ? Allah esirgesin de anneniz esirgenmemis .Mesela boşanmak nafaka almak çıkıp gitmek babayı evden atmak yok.Tamam ne diyecegimizi biliyorum her insanın hayatı aynı değil.Tamam katılıyorum.İste size fırsat siz hayatınızda nasıl değişiklikler yapmalısınız ki eliniz güçlü olsun gelecekteki çocuklarınız için kendiniz için . Sonuçta siz ne yapacaksınız okula dönme açıktan okuma zor da olsa çalışma hangisi ? Yani benim anladığım annenin gidecek yeri yok yada çabası yok neyse ne .Onun için den ziyade kendiniz için ne yapmalısınız.Anladim psikolojik olarak zor üzücü durum sizde çok gencsiniz bu ailevi durum can yakıcı.Fakat durum bu .Siz kendiniz için ne yapacaksınız
Ben okuyorum zaten bölümüm grafik tasarım, hayalim yurt dışında mesleğimi devam ettirmek. Annem korkuyor torunları var evladı var boşanınca bu mutlu aile tablosu kalmayacak diyedir belki, şuan nafaka almam icin elimde bir kayıt yok maalesef, annem hep sizi düzenininz bozulmasın diye boşanmadım derdi nasıl desem konfor alanı bozulmasın istemiyor

Annem sesini hiç bir zaman yükseltmedi bize hep sessiz kalmamızı öğretti, ama ben hep babama bağırdım niye böyle yaptığını sordum. Oda siz karışmayın derdi, boşanmaya kalksa babamın tarafı boşanmayı çok uygun gözle bakmıyor bu ev falan hepsi babamın annemin maddi desteği yok korkuyor
Siz düzgün bir avukat bulup babanızın annenizi yıllardır aldattığını kanıtlarsanız anneniz evi de alır yüklü miktarda tazminatta alır. İşler zaten o raddeye geleceğini bile sanmam babanız annenizin uyandığını görünce bu kadar elini kolunu sallayamaz

Annen su an agir bir depresyon geciriyor. Once kendi akil saglini kazanmasi lazim. Devlet hastanesine psikiatri doktoruna gidip ilacini kullansa biraz kafasini toplayabilir.

Babanin maddi durumu nasil? Aslinda kanit toplayip aldattigi icin bosanma davasi acsa guzel bir maddi manevi tazminat alir annen. Ama once mentali toplamasi lazim.

Seni unide misin ne okuyorsun?
Annemle gideceğim kesinlikle
Babamın maddi durumu iyi istediğim zaman para verir işe gider, kanıt nasıl toplayabilirim ki hiç bir zaman telefonunu yanından ayırmaz

aşağıda yazdığınıza göre sizce tek problem annenizin kilolu olması yada yaşlı durması mı? Babam bundan dolayı aldattı diyeceksiniz neredeyse. Babanızın kanı bozuk annenizde zaten durumun farkında ayakta duracak kendine yetebilecek gücü olmadığından susuyordur muhtemelen. Tüm bunlardan önce psikolojik desteğe ihtiyacı var annenizin. Silkelenip kendine gelmesi ve boşaması gerek. Ama siz psikoloğa psikiyatriye yönlendireceğinize diyete spora yönlendirmeye çalışıp muhtemelen dengesini daha çok alt üst ediyorsunuz kadının. Yaşınız daha küçük muhtemelen bu sizin karışabileceğiniz yada değiştirebileceğiniz bir durum değil. Sadece annenizin kafasını dağıtabilir terapiye yönlendirebilirsiniz hayat değiştirme kararı ona kalır. Muhtemelen de değiştirmeyecek böyle geldi böyle gider düzen bozmayayım diye düşünüyordur ne kadar yanlış olsa da. Kabullenmiş durumu belli ki. Siz okuyun çalışın kendi hayatınızı kurtarmaya bakın.
Haklısınız devletten bi psikiyatri randevusu alarak başlayacağım

Annemle gideceğim kesinlikle
Babamın maddi durumu iyi istediğim zaman para verir işe gider, kanıt nasıl toplayabilirim ki hiç bir zaman telefonunu yanından ayırmaz
Evde hep telefonla konusuyor demistin ses kaydi alabilirsin video alabilirsin kadinin ismini ogrenip sosyal medyadan stalklayabilirsin. Ama once annenin kafasini toplamasi lazim.

Babamın maddi durumu iyi 35 sene evliler, 3.yü bilmiyorum ya anlamadım yani
Maddiyatı iyiyse iyi okul özel ders ek kurslar şu bu Herşeyden yararlanmalıydın . İçinde bulunduğun zorlukları anlıyorum ama bahane de olmamalı bunlar . Psikolojisi bozuk ekonomisi sıfır annenin oğlunun doktor olduğunu gördüm yıllar önce pes etme sen de.

Siz kayıt alsanız bile anneniz istemiyorsa boşanmaz birde yuvamı yıktın diye yıllar sonra size düşman olur örnekleri çok siz iyi iseniz konu benim için kapanmıştır .Size hayatta başarılar diliyorum

Yani evlenmeyip falan bir ömür annenize bakacak onun konforu gezmesi moralini sağlayacak bir nevi eş arkadaş görevini evlatlık ile beraber götürecekseniz aksiyon alın.İsin çok penceresi var anneniz gibi konforunu bozmak istemeyen bilmezden gelen aslında eşiyle geçinmeye gönlü olan kadınlar yada insanlar diyelim en nihayetinde hayat istedikleri gibi gitmeyince ilk olarak destek olanın canına okur .Bu kitaplarda yazmaz ben bunu çocukluğumdan bu şekilde evliliği evlatlarının hadi demesiyle bozulan kadınlarda gözlemledim.Siz önce emin olun anneniz buna gerçekten haxirmi istediği bumu Yoksa bir ömür siz çekersiniz konu sahibini .Buda burda kalsın söylendi dersiniz gün gelir

Evlilik bile için alınan mallar varsa babanizi tamamen devre dışı bırakarak büyük kısmının ya da tüm mal varliginin annenize ait olması konusunda dava açabilirsiniz
Zinayı ispatlayacak delilleriniz varsa tabii ki

Yaşım 19 bikere babam banyoya girdikten sonra kadınla olan mesajlarıjı okumuştum ama babam direkt çıktı nasıl toplayabilirim babam telefonunu kimseye vermez
şifre falan yoksa üstünde çok basit aslında. vermese bile çeşitli bahanelerle alabilirsin. ya da sesli konuşmuyor mu kendisi videoya çekip al

Back
X