• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BABAM VE SEVGİLİSİ

selensyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Herkes şaşırabilir, ama annemle hala evli olmasına rağmen babamın uzun süredir sevgilisi var annemin de haberi var. Evde türlü türlü konuşmalar yapıyor babam, bizim özelimizi sevgilisine anlatıyor. Bizim hakkımız da konuşuyorlar babamın yaşı 55 kadın bekar bu konu çok canımı sıkıyor eve gelmek istemiyorum. Annem zaten hayattan soğumuş temizlik yapmıyor yemek ise önüne ne gelirse, kendine bakmıyor komşularla oturuyor bazen bende işe giricem ekonomik özgürlüğümü kazanmak icin, sosyal hayatım yok okula gitmiyorum. Ama evdeyken babam hep sevgilisiyle konuşuyor kadına imam nikahı kıymış bu tür olaylar cok korkunc geliyor bana. Şimdi evli adamlar ve bekar kadınlar sosyal medya üzerinden tanışıp her türlü dengesizliği yapabiliyorlar... bu olay beni çok etkiliyor
r kadınl

iste sizin okuyup bir meslek edinmeniz icin harika bir ornek aileniz. Keske anneniz de bu donguden kurtulabilse. Babaniz neden bosanmiyor peki ?
Annem zaten istedi ancak babam istemedi ama benim tahminimce konfor alanın bozulmasını istemiyor babam. birde yaşından dolayı diye düşünüyorum, daha sonra annem de boşanmak istemedi annem yaşından daha yaşlı duruyor kendine bakmak bile istemiyor çok kilolu zayıflamak icin spora gidelim ya da diyete basliyacam benimle birlikte eşlik etmek ister misin diyorum ona da yanaşmıyor maalesef

Annem zaten istedi ancak babam istemedi ama benim tahminimce konfor alanın bozulmasını istemiyor babam. birde yaşından dolayı diye düşünüyorum, daha sonra annem de boşanmak istemedi annem yaşından daha yaşlı duruyor kendine bakmak bile istemiyor çok kilolu zayıflamak icin spora gidelim ya da diyete basliyacam benimle birlikte eşlik etmek ister misin diyorum ona da yanaşmıyor maalesef
Anneyi amma gömmüşsün. Neredeyse üstüne kuma gelmesini haketmiş diyeceksin . Bazı erkekler de yaşlı duruyor kilolu bakımsız vs. Kadınlar koşa koşş başka adam mı buluyor? Bu ortamda siz meslek edindiniz mi peki ? Sizin kazanımlarınız nedir hayatta? Anneyi beğenmemek en kolayı tabi.

Evet kesinlikle ama benim maddi gücüm yetmez ki devlet psikologu olur mu
önce psikiyatriye götür. hem belki ilaç tedavisine başlar hem de devlette psikologa onlar yönlendiriyor. yani ilk olarak psikiyatriye görünmesi lazım.
sen nasılsın? eğitim ve meslek konusunda seni yönlendiren, yardımcı olan birileri var mı?

Gençliği boyunca yaşadıkları yüzünden böyle olmuştur. Bazı gerçeklerden bihaber evlatlar anneleri beğenmez. Yani şu paragraf aebep değil sonuç olabilir. Geçen bir konu açılmıştı da konu sahibi annem bekarken de böyleymiş, zaten hep böyleydi vs vs demişti. Aklıma o geldi şimdi.

Babanız neyine güveniyor bu kadar sevgilisine imam nikahı kıyıp evde konuşabilecek kadar rahat. Çok garip geldi bu durum bana annenizin acil psikolojik destek alması lazım üyelerin dediği gibi özele gücünüz yoksa bile devlete gidin anneniz böyle oturup hiç bir şey yapmadıkça yapamadıkça daha çok hayattan soğuyacak hareket geçmeniz lazım terapi, avukat, aldattığına dahil delillerin toplanması. Babanız anneniz hiç sesini çıkarmadığı için bu kadar rahat boşamaya kalksa nafaka tazminat anası ağlar o kadını bile bırakır. Erkeklerden nefret ediyorum ya bu nedir annenize bir gün söylemediği güzel sözleri o orsp. ya söylüyordur pislikler.

Babanızım maddi durumu nasıl
Bunu bir avukat olarak soruyorum
Bir de kaç yıllık evlilik?
Evlilik birliğinde alınan mallar var mı

O adamın layığı boşanma davası açıp hem rezil edilmek hem de neyi var neyi yok alınıp dımdızlak bırakılmak. belki babanı seviyorsun ama hissedilebilecek tek duygu nefret ne yazıkki. İnsanın köklerinden nefret etmesi çok ağır birşey o kadar üzüldüm ki umarım psikolojik destek alır meslek edinir eğitimini tamamlar ve kurtulursun o evden annenin bir suçu yok onun psikolojisinin iyi olduğunu düşünmüyorum umarım o da destek alır

Annen de durumun farkında
Onlar kendilerine göre bir düzen kurmuşlar
Boş verin
Siz kendi hayatınızı doğru şekilde kurun
Gerisi ne yaparsa yapsın

Özür dilerim de yarın annenizin durumuna düşmemek için bugün ne yapıyorsunuz? Sizde yarın bir gün ne çıkarsa bahtima tarzı bir evlilik yapıp iki de çocuk yapıp ayrılırsanız .Plan ne ? Allah esirgesin de anneniz esirgenmemis .Mesela boşanmak nafaka almak çıkıp gitmek babayı evden atmak yok.Tamam ne diyecegimizi biliyorum her insanın hayatı aynı değil.Tamam katılıyorum.İste size fırsat siz hayatınızda nasıl değişiklikler yapmalısınız ki eliniz güçlü olsun gelecekteki çocuklarınız için kendiniz için . Sonuçta siz ne yapacaksınız okula dönme açıktan okuma zor da olsa çalışma hangisi ? Yani benim anladığım annenin gidecek yeri yok yada çabası yok neyse ne .Onun için den ziyade kendiniz için ne yapmalısınız.Anladim psikolojik olarak zor üzücü durum sizde çok gencsiniz bu ailevi durum can yakıcı.Fakat durum bu .Siz kendiniz için ne yapacaksınız

Devlette psikolog da var aile danışmanı da. Bulunduğum yerdeki yüksek ihtisas hastanesi bünyesinde mesela. Pek çok ilde olabilir. araştırılmalı

daha önce de sana söylemiştik annenin umrunda değil bir şey. sen okumana kendini kurtarmaya bak

Herkes şaşırabilir, ama annemle hala evli olmasına rağmen babamın uzun süredir sevgilisi var annemin de haberi var. Evde türlü türlü konuşmalar yapıyor babam, bizim özelimizi sevgilisine anlatıyor. Bizim hakkımız da konuşuyorlar babamın yaşı 55 kadın bekar bu konu çok canımı sıkıyor eve gelmek istemiyorum. Annem zaten hayattan soğumuş temizlik yapmıyor yemek ise önüne ne gelirse, kendine bakmıyor komşularla oturuyor bazen bende işe giricem ekonomik özgürlüğümü kazanmak icin, sosyal hayatım yok okula gitmiyorum. Ama evdeyken babam hep sevgilisiyle konuşuyor kadına imam nikahı kıymış bu tür olaylar cok korkunc geliyor bana. Şimdi evli adamlar ve bekar kadınlar sosyal medya üzerinden tanışıp her türlü dengesizliği yapabiliyorlar... bu olay beni çok etkiliyor
r kadınl
aşağıda yazdığınıza göre sizce tek problem annenizin kilolu olması yada yaşlı durması mı? Babam bundan dolayı aldattı diyeceksiniz neredeyse. Babanızın kanı bozuk annenizde zaten durumun farkında ayakta duracak kendine yetebilecek gücü olmadığından susuyordur muhtemelen. Tüm bunlardan önce psikolojik desteğe ihtiyacı var annenizin. Silkelenip kendine gelmesi ve boşaması gerek. Ama siz psikoloğa psikiyatriye yönlendireceğinize diyete spora yönlendirmeye çalışıp muhtemelen dengesini daha çok alt üst ediyorsunuz kadının. Yaşınız daha küçük muhtemelen bu sizin karışabileceğiniz yada değiştirebileceğiniz bir durum değil. Sadece annenizin kafasını dağıtabilir terapiye yönlendirebilirsiniz hayat değiştirme kararı ona kalır. Muhtemelen de değiştirmeyecek böyle geldi böyle gider düzen bozmayayım diye düşünüyordur ne kadar yanlış olsa da. Kabullenmiş durumu belli ki. Siz okuyun çalışın kendi hayatınızı kurtarmaya bakın.

Annenizi devletin psikolog ve psikiyatrlarına götürün lütfen. Bi destek alması şart. Bazı belediyelerde ücretsiz psikologlar oluyor hatta aile terapisi bile var diye duymuştum, bi araştırın.
Siz ise lütfen okuyun, mesleğinizi elinize alın ve bu çarpık ilişkilerle dolu evden kurtulun. Okurken çalışabilirsiniz.
Maddi durumunuzu nasıl, ev sizin mi? Annenizi belki boşanmaya ve çalışmasına teşvik ederek yeni bir hayat kurmasını sağlayabilirsiniz.
Yaşınız küçük ve inanın bu olayda annenizin kilosunun, yaşından büyük göstermesinin bi ilgisi yok. Muhtemelen babanız annenizi ilk defa da aldatmadı, defalarca aldattı ve bu üzüntü de kadını bu hale getirdi. Maddi güvencesi, mesleği, malı mülkü olmadığı, elalem ne der ne konuşur kafasında olduğu içinde çekiyord bu adamı.

Back
X