- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Ank 06 canım benim, çok çok geçmiş olun sizlerede sabırlar .Anneciğine de zor olacak ama ne yapsın bakacak babana
Sıgaranın zararlarını bile bile içiyoruz maalasef..Umarım sağlıkla en yakın zamanda bırakırız
çok üzüldüm arkadaşım...
Rabbim acil şifalar versin...
sevgiler...
benim tanıdığım 2 kişi var gırtlak kanseri olan...
biri erken teşhisle tamamen kurtuldu..ses protezine bile gerek kalmadı..
diğeride erken tedavi ama protezsiz çok kısık konuşabiliyor...
umudunuzu kaybetmeyin...
sevgiler...
Babamın 3 evre olmuş ses telleri felç olup kasları tutmuş ve aşağıya doğru inmeye başlamış.Diğer tedavilere doktor pek yanıt alamayız dedi 3 ay sonra ğögüs açılabilir dedi o zamanda çok geç kalınabiliyormuş.
umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin...
yüksek moralle,hayata bağlanmakla insanlar hangi hastalıkları yeniyorlar...
acil şifalar diliyorum...
sevgiler...
Geçmiş olsun canım
Allah acil şifalar versin babana
eski sağlığına bir an öce kavuşur işallah :Saruboceq:
[/QUO
Çok teşekkürler canım tek isteğimiz biran önce iyileşmesi ve kendini toparlaması
ah canım yaa keşke ilk evrelerinde yakalayabilseydiniz bu melun hastalığı neyse geç kalınmış sayılmaz sizleri uzun bir iyileşme dönemi bekliyor ama ben babanın kısa sürede kendisi toparlayıp iyileşeceğine inanıyorum eşim kbb uzmanı geçen sonbaharda lise arkadaşım eşiyle ziyaretimize geldiğinde eşim arkadaşımın eşinin sesinin kısılmasından şüphelenerek muayene etti ve hemen biopsiye yolladı oda gırtlak kanseri çıktı ve ameliyat oldu onun ilk evreleriydi aslında bu tip şeyler ihmale gelmiyor bu arada malesef o zıkkımı bizde içiyoruz allah sonumuzu hayır etsin geçmiş olsun acil şifalar dilerim
canım baban şimdi nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?