- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.968
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
bence sizde bir an önce sigarayı bırakın. Hatta gec bile kalmışınız:mymeka:
babanızı görün ve sizin için gec olmadan.
babanızada rabbim acil şifa versin.a.s.
acil şifalar diliyorum canım
gecmisolsun,,,umarim babacigin eskisinden cok daha iyi olur en yakin zamanda........sende biran once birakmayi dene,,,,,,,,ailene ikinci bi uzuntuyu yasatma,,,,,,,,,saglikli gunler dilerim.....
Babanıza acil şifalar diliyorum.
Umarım bir an önce sağlığına kavuşur.
Sizide çok iyi anlıyorum. Yaklaşık 10 sene evvel babamı sırf sigara yüzünden hastaneye kaldırmıştık. Zor günler geçirdik. Rabbim yardım etti ve babamı bize bağışladı. O günden beri şükürler olsun babam içmeyi bırak sigara içilen ortamda durmadı.
Ama iki sene önce bu zamanlarda kayınpederimi kaybettik. Sigara yüzünden.
O yüzden lütfen sigarayı bırakın.
Kendiniz ve sizi seven insanlar için bırakın
canım benim,babanız insallah tez zamanda saglıgına kavuşur.ALLAH hastalarımıza şifa versin.işte malesef aynı hatayı sende, bende yapıyoruz.bu sigara illetinden kurtaramıyoz kendimizi.aslında bırakmak lazım.bu tür hastaların çektigi sıkıntıları bizlerde yaşlanınca çekecegiz.bize ders olmalı...babanıza geçmiş olsun ..sevgilerimle
ilk önce Allah şifasını versin sizlere bağışlasın onu.benim babmda akciğer kanseri bunun acısını en derinden yaşadım bende çok acı öyle zor bir durumki Allah'ım Rabbim kimselerin başına vermesin biz hala çekiyoruz ve benim babam hala sigara içiyor o her yaktığı sigaradan benim içimde bir şeyler yanıyor ama dinlemiyor bu illet hastalık sağlıklı insandanda çok şey alıp götürüyor sizler güçlü olun nerde bu hastalığı çeken varsa Allah yardım etsin çok ağır gün geçtikçe gözünün önünde acı çekmesi bitiriyo insanı.
canım çok üzüldüm rabbim acil şifalar versin...
umarım babanız biran önce sağlığına kavuşur,,
sende biar önce bırak derim..kendinize yapmayın bu sıkıntıları,,
çok geçmiş olsun canım
ALLAH acil şifalar versin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?