- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.968
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
Babam maalesef zorlu bir ameliyat geçirdi 50 yıl içilen bir sigara sürekli olan kronik bronşit ve öksürük.Hep bizimle kavga ederdi öksürdüğü zaman doktora git derdik hep bahanesi hazırdı zaten,terledim bademciklerim şişti derdi.En son ses kısıklığı oldu annemim zoruyla kbb dr gitti muayene oldu sonuç ise çok kötü gırtlak kanseri dedi.Biyopsi yaptırıp sonuç beklendi ses tellerinde felç oluşmuş,aşağıya inmeye başlamış tümör.Kanser olduğunu ve gırtlağının alınması gerekiyordu bunu kendisine söylemedik,sadece ses tellerinin ve kitlenin alındığını söyledik.Şu anda konuşamıyor 1 sene içinde ses protezi takılacak o zaman konuşmaya başlayacak,gıtlak şu anda delik içinde tüp var oradan nefes alıp veriyor ani tıkanmaları oluyor inanın dayanmak o kadar zorki çocuklar gibi ağlayıp duruyordu hastanede ben ne yaptım diye şimdi sigara içtiği için o kadar pişmanki anlatamam.Bu arada ben ne yapıyorum babamı gördükçe yine sigaraya sarılıyorum yine içiyorum ama bırakmak istiyorum verdiği zararlar inanın ortada arkadaşlar.Babacımda inşallah en kısa sürede iyileşir tek temennimiz budur,allahım bütün hastalarımıza acil şifalar diliyorum.
İnanın onu öyle gördükçe sigaraya daha çok lanet ettim .
İnanın onu öyle gördükçe sigaraya daha çok lanet ettim .