• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam, sigara ve kanser.. Çok üzgünüm

20 Mart 2008
141.511
212.968
1.423
60
Babam maalesef zorlu bir ameliyat geçirdi 50 yıl içilen bir sigara sürekli olan kronik bronşit ve öksürük.Hep bizimle kavga ederdi öksürdüğü zaman doktora git derdik hep bahanesi hazırdı zaten,terledim bademciklerim şişti derdi.En son ses kısıklığı oldu annemim zoruyla kbb dr gitti muayene oldu sonuç ise çok kötü gırtlak kanseri dedi.Biyopsi yaptırıp sonuç beklendi ses tellerinde felç oluşmuş,aşağıya inmeye başlamış tümör.Kanser olduğunu ve gırtlağının alınması gerekiyordu bunu kendisine söylemedik,sadece ses tellerinin ve kitlenin alındığını söyledik.Şu anda konuşamıyor 1 sene içinde ses protezi takılacak o zaman konuşmaya başlayacak,gıtlak şu anda delik içinde tüp var oradan nefes alıp veriyor ani tıkanmaları oluyor inanın dayanmak o kadar zorki çocuklar gibi ağlayıp duruyordu hastanede ben ne yaptım diye şimdi sigara içtiği için o kadar pişmanki anlatamam.Bu arada ben ne yapıyorum babamı gördükçe yine sigaraya sarılıyorum yine içiyorum ama bırakmak istiyorum verdiği zararlar inanın ortada arkadaşlar.Babacımda inşallah en kısa sürede iyileşir tek temennimiz budur,allahım bütün hastalarımıza acil şifalar diliyorum.
İnanın onu öyle gördükçe sigaraya daha çok lanet ettim .

bence sizde bir an önce sigarayı bırakın. Hatta gec bile kalmışınız:mymeka:

babanızı görün ve sizin için gec olmadan.

babanızada rabbim acil şifa versin.a.s.

zaten ameliyatında yanındaydım şu anda durumu iyi sadece öksürük sıkıntısı var onun tedavisi devam ediyor ilginiz için tşk ederim

gecmisolsun,,,umarim babacigin eskisinden cok daha iyi olur en yakin zamanda........sende biran once birakmayi dene,,,,,,,,ailene ikinci bi uzuntuyu yasatma,,,,,,,,,saglikli gunler dilerim.....

zaten bırakacağım sigarayı umarım hiç kimse içmez tşk ederim ilgin için

Babanıza acil şifalar diliyorum.
Umarım bir an önce sağlığına kavuşur.
Sizide çok iyi anlıyorum. Yaklaşık 10 sene evvel babamı sırf sigara yüzünden hastaneye kaldırmıştık. Zor günler geçirdik. Rabbim yardım etti ve babamı bize bağışladı. O günden beri şükürler olsun babam içmeyi bırak sigara içilen ortamda durmadı.
Ama iki sene önce bu zamanlarda kayınpederimi kaybettik. Sigara yüzünden. :delphin:
O yüzden lütfen sigarayı bırakın.
Kendiniz ve sizi seven insanlar için bırakın

Babanıza acil şifalar diliyorum.
Umarım bir an önce sağlığına kavuşur.
Sizide çok iyi anlıyorum. Yaklaşık 10 sene evvel babamı sırf sigara yüzünden hastaneye kaldırmıştık. Zor günler geçirdik. Rabbim yardım etti ve babamı bize bağışladı. O günden beri şükürler olsun babam içmeyi bırak sigara içilen ortamda durmadı.
Ama iki sene önce bu zamanlarda kayınpederimi kaybettik. Sigara yüzünden. :delphin:
O yüzden lütfen sigarayı bırakın.
Kendiniz ve sizi seven insanlar için bırakın

Babamda zaten içtiğine o kadar pişmanki yaklaşık 5 senedir oda içmiyordu

canım benim,babanız insallah tez zamanda saglıgına kavuşur.ALLAH hastalarımıza şifa versin.işte malesef aynı hatayı sende, bende yapıyoruz.bu sigara illetinden kurtaramıyoz kendimizi.aslında bırakmak lazım.bu tür hastaların çektigi sıkıntıları bizlerde yaşlanınca çekecegiz.bize ders olmalı...babanıza geçmiş olsun ..sevgilerimle

canım benim,babanız insallah tez zamanda saglıgına kavuşur.ALLAH hastalarımıza şifa versin.işte malesef aynı hatayı sende, bende yapıyoruz.bu sigara illetinden kurtaramıyoz kendimizi.aslında bırakmak lazım.bu tür hastaların çektigi sıkıntıları bizlerde yaşlanınca çekecegiz.bize ders olmalı...babanıza geçmiş olsun ..sevgilerimle

keşke kimse içmese diyorum ama ilgin için tşk ederim canım saol

ilk önce Allah şifasını versin sizlere bağışlasın onu.benim babmda akciğer kanseri bunun acısını en derinden yaşadım bende çok acı öyle zor bir durumki Allah'ım Rabbim kimselerin başına vermesin biz hala çekiyoruz ve benim babam hala sigara içiyor o her yaktığı sigaradan benim içimde bir şeyler yanıyor ama dinlemiyor bu illet hastalık sağlıklı insandanda çok şey alıp götürüyor sizler güçlü olun nerde bu hastalığı çeken varsa Allah yardım etsin çok ağır gün geçtikçe gözünün önünde acı çekmesi bitiriyo insanı.

ilk önce Allah şifasını versin sizlere bağışlasın onu.benim babmda akciğer kanseri bunun acısını en derinden yaşadım bende çok acı öyle zor bir durumki Allah'ım Rabbim kimselerin başına vermesin biz hala çekiyoruz ve benim babam hala sigara içiyor o her yaktığı sigaradan benim içimde bir şeyler yanıyor ama dinlemiyor bu illet hastalık sağlıklı insandanda çok şey alıp götürüyor sizler güçlü olun nerde bu hastalığı çeken varsa Allah yardım etsin çok ağır gün geçtikçe gözünün önünde acı çekmesi bitiriyo insanı.

sizlerede çok geçmiş olsun babam neyseki 5 sene önce bıraktı sigarayı göz ameliyatı olmuştu o zaman kandaki oksijen değerleri düşük çıkınca bıraktı inanın çok zor bir durum bu inşallah babanızda bir an önce bırakır sigarayı sevgiler sizede

canım çok üzüldüm rabbim acil şifalar versin...
umarım babanız biran önce sağlığına kavuşur,,
sende biar önce bırak derim..kendinize yapmayın bu sıkıntıları,,

teşekkür ederim saol biran önce bırakmak lazım kimseye faydası yok bunun hep kendimize yapıyoruz zaten

Back