- 17 Temmuz 2020
- 39
- 4
- 21
-
- Konu Sahibi Gozdenuzaklarda
Teşekkür ederim cevapladığınız içinÖğrenince kızmıştır ama baba yüreğidir geçer öfkesi. Yanlış bişey yapmadığın sürece tabiki erkek arkadaşın olabilir. Aileler tanışıyormuş madem sen çok dikkatli ol ablacım. Ömür boyu yüzyüze geleceksiniz çünkü o aileyle. Herşey gönlünce olsun. ❤
Yaşımın küçük olduğunu bende biliyorum ama sevgi bu yaşım küçük sevemem deyip sevmemezlik yapamıyorsun kiAblacim yasin cok kucuk ama baban tepki vermek yerine seninle konusabilirdi. Yasin buyudukce dusuncelerin de degisecek tepkisi belki ondandir.
Yaşımın küçük olduğunu bende biliyorum ama sevgi bu yaşım küçük sevemem deyip sevmemezlik yapamıyorsun ki
Hayallerim var evlilik gibi bir düşüncem yok konuşsaydık anlatacaktım her şeyi ama benden kaçıyor yüzümü dahi görmek istemiyorYok ablacim sevmen degil de kucuk yasta evlilik yapmandan korkmustur. Uzme kendini duzelir ❤
Hayallerim var evlilik gibi bir düşüncem yok konuşsaydık anlatacaktım her şeyi ama benden kaçıyor yüzümü dahi görmek istemiyorİnşallah dediğiniz gibi olur düzelir
Limoniyiz. Büyük ihtimalle o babamı doldurucak inşallah öyle bir şey olmazUvey annenle araniz nasil? O konusa babanla olmaz mi?
Limoniyiz. Büyük ihtimalle o babamı doldurucak inşallah öyle bir şey olmaz
İnşallahBenim babam esimi ben calisirken tesadufen hastaneye gelip esimin yolladığı cicek kuryesinden öğrenmiştiasiri kızmıştı hem babam hem annem. Sonra tanıştılar mecbur baba yuregi dayanamaz yumusar merak etme
İnşallah düzelirSen konus babanla canim. Onu uzecek bir sey yapmayacagini ve okumak istedigini anlat. Baban anlayacaktir. Olur boyle seyler uzme kendini olur mu. Duzelir merak etme.