Babam sevgilim olduğunu öğrendi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gozdenuzaklarda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2020
39
4
21
Annem çok küçükken terk etti ben babamla büyüdüm babam bana hem annelik hem babalık yaptı. Şuan 17 yaşındayım sevgilim var o da 19 yaşında şuan söyleyeceğim şeyi ne kadar ciddiye alırsınız bilmiyorum ama gerçekten laylay lomluk bir şey değil aramızdaki şey, benim bir üniversite hayalim var o da subay olma yolunda durumu gayet iyi, it kopuk birisi değil ne alkolü ne sigarası var, üvey annemin dayısının oğlu oluyor sevgilim aileler tanışıyor birbirlerini de seviyorlar ama onun ailesi biliyor benimkiler bilmiyordu dün babam öğrendi kızdı konuştuk biraz sende aynı yollardan geçtin ben kötü bir şey yapmadım falan dedim ters ters baktı tiksinir gibi baktı bana baya koydu. Odana git gözüm görmesin dedi telefonumu aldı 1 saat sonra geri verdi neden böyle bir şey yapmış olabilir? Fırtına öncesi sessizlik mi. Lütfen yardımcı olun bana ben ne yapmalıyım şuan bilmiyorum kötü bir şey yapmadığım halde utanıyorum. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştık babamın yüzüne nasıl bakıcam ben. Ne tepki verebilir benimle tekrardan konuşur mu böyle mesafeli mi kalır. Sevgilimin babası yada kendisi gelip babamla konuşmalı sizce. Ben hiç-bir şey düşünemiyorum allah aşkına yardımcı olun bana akıl verin lütfen :KK42::KK42::KK42:

Öğrenince kızmıştır ama baba yüreğidir geçer öfkesi. Yanlış bişey yapmadığın sürece tabiki erkek arkadaşın olabilir. Aileler tanışıyormuş madem sen çok dikkatli ol ablacım. Ömür boyu yüzyüze geleceksiniz çünkü o aileyle. Herşey gönlünce olsun. ❤
Teşekkür ederim cevapladığınız için 🤗💖

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X