• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam sevdigim erkegin yüzüne sövdü? Nolur bakin?

Erkek diye yazmasına takılmayın, buraya yazarken hikaye gibi anlatmaya çalışmış ama işin içinde kendisi de var kafası karışmış olabilir neyse, anlıyoruz sonuçta demek istediğini. :) Ama aklıma Nehir diye bir troll üye vardı onu getirmedi değil. "Erkek için kolunu jiletleyen kız çocuğu seviyor mudur" tarzı konuları vardı.

Platoniksin anladığım kadarıyla, çocuğun senden hoşlanıp hoşlanmadığını dahi bilmiyorsun. Yani belki de çocuk babandan ziyade senden hoşlanmıyordur; yapacak bir şey var mı? Ha sevecekse de baban önemli olmaz; kimse sevdiği insandan "Babası kötü davrandı" diye direkt vazgeçmez.

Cocuk senın onu, sevdignı bıkıyormu ayrıca bılıyorsa belkı oda senın ıcın babana bısey demıyordur yada babası tanıs dıye demıyordur ama o cocuk babanın yaptıgınu omru bıllah unutmaz. Sennlede evlenırse babandan cıkaramayacsgına gore tum hıncını senden alır

Selam:63:
tanidik birinin oglunu seviyorum. Aralari da bizim aileyle cok iyi aslinda. Gecen babam yine tanidikla arabada gezerken oglu da varmisti. Babamda o gün cok yorgunmustu tanidik adam sürekli ordan oraya götürmüs. En son adam demis ki oglani birakalim baska yere daha ugrariz. Babam yorgunluktan sinir krizi gecirmis arabada. Baslamis erkege sövmeye :

,,ben kendi yegenimi gezdirmiyorum elin picini mi gezdiricem, S***** G** (Defol) in arabadan'' falan diye sövmüs oglu yasindaki erkege

erkek de saygili biri sinirlenip inmis arabadan babama tek kelime bile söylemeden. Nolacak? Cok üzülüyorum? Ben cok seviyordum onu babam cok agir konusmus :KK61:sonraki günler babam dükkanlarina ugramis oglan hala babama pasta kahve ikram etmis para almadan
nolur bisey söyleyin
Sizin yapacağınız bişey yok, eğer erkek arkadaşınız sert bir tepki vermiş olsaydı belki biseyler yapardınız ama şimdi babanıza ayıp etmissin bana konusman lazım sinirliydim olmamasi gerekirdi ama yapmış bulundum falan desin

Selam:63:
tanidik birinin oglunu seviyorum. Aralari da bizim aileyle cok iyi aslinda. Gecen babam yine tanidikla arabada gezerken oglu da varmisti. Babamda o gün cok yorgunmustu tanidik adam sürekli ordan oraya götürmüs. En son adam demis ki oglani birakalim baska yere daha ugrariz. Babam yorgunluktan sinir krizi gecirmis arabada. Baslamis erkege sövmeye :

,,ben kendi yegenimi gezdirmiyorum elin picini mi gezdiricem, S***** G** (Defol) in arabadan'' falan diye sövmüs oglu yasindaki erkege

erkek d
e saygili biri sinirlenip inmis arabadan babama tek kelime bile söylemeden. Nolacak? Cok üzülüyorum? Ben cok seviyordum onu babam cok agir konusmus :KK61:sonraki günler babam dükkanlarina ugramis oglan hala babama pasta kahve ikram etmis para almadan
nolur bisey söyleyin
:işsiz::işsiz::işsiz:

hadi hayatında hiç yazı yazmadın diyelim , konuşmadın da mı? yorgunmuştu, varmıştı.böyle konuşulduğunu nerde duydunuz? hoşlandığın çocuktan niye erkek diye bahsediyorsun :işsiz: senlik bir durum yok ayrıca gayet normal davran karşılaşırsanız.babanızın da akli melekelerini bir kontrol ettirin.
yurtdisindayim türkcem iyi degil

Cocuk senın onu, sevdignı bıkıyormu ayrıca bılıyorsa belkı oda senın ıcın babana bısey demıyordur yada babası tanıs dıye demıyordur ama o cocuk babanın yaptıgınu omru bıllah unutmaz. Sennlede evlenırse babandan cıkaramayacsgına gore tum hıncını senden alır
haklisin sevgilisi var artik evlenmemiz imkansiz tesekkür ediyorum

Back