• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam sevdigim erkegin yüzüne sövdü? Nolur bakin?

Di’li geçmiş zamanla miş’li geçmiş zamanı niye bir arada kullandınız? Çok acayip bir anlatım olmuş.

“Erkek” ne ayrıca? Hiç mi kompozisyon falan yazdırmıyorlar size okullarda? Kendinizi doğru düzgün ifade edemiyorsunuz.

Platonik aşktan bi halt olmaz. Yıllarca seversin, başkasıyla evlendiğini görünce o rüyadan uyanıverirsin. O yüzden dert edilecek bir durum yok.

Di’li geçmiş zamanla miş’li geçmiş zamanı niye bir arada kullandınız? Çok acayip bir anlatım olmuş.

“Erkek” ne ayrıca? Hiç mi kompozisyon falan yazdırmıyorlar size okullarda? Kendinizi doğru düzgün ifade edemiyorsunuz.

Platonik aşktan bi halt olmaz. Yıllarca seversin, başkasıyla evlendiğini görünce o rüyadan uyanıverirsin. O yüzden dert edilecek bir durum yok.
beni bu kadar kirmaniza gerek yoktu, iyi günler

Tamam sövmeseymiş iyiymiş ama onlarda koca adamı kullanmışlar, sövdürmeseymişler.
Hem söven baban sen sövmemişsinki, senin yüzüne niye bakmasın.
Baban olaydan sonra gittiğinde pasta filanda vermişler, kesin o da aşık o da seviyo seni

Babanıza takıldım ben, o nasıl konuşma tarzı. 😳

Ya da yurtdışında olup fazla alışkın olmadığımdan bana öyle geliyor.

Bence o çocuk takmamış pek, sizde sorun etmeyin.

Ilk defa sevilen kisiye 'erkek' diye bi hitap duyuyorum. Cok ilginc geldi :)
Erkekler bizler gibi degil cogunlukla gunluk hayatta kufurlu konusmalara alisiklar. Sahsina alinmamis sinirine ve yasina vermistir. O yuzden bu kadar dert etmeyin. Ki o erkek cok alinmis olsa pasta kahve ikram etmezdi demek cok onemsememis. Karsilastiginizda normalde nasil davranacaksiniz yine oyle davranin bu olay hic olmamis gibi. Cunku o da babaniza oyle davranmis.

Selam:63:
tanidik birinin oglunu seviyorum. Aralari da bizim aileyle cok iyi aslinda. Gecen babam yine tanidikla arabada gezerken oglu da varmisti. Babamda o gün cok yorgunmustu tanidik adam sürekli ordan oraya götürmüs. En son adam demis ki oglani birakalim baska yere daha ugrariz. Babam yorgunluktan sinir krizi gecirmis arabada. Baslamis erkege sövmeye :

,,ben kendi yegenimi gezdirmiyorum elin picini mi gezdiricem, S***** G** (Defol) in arabadan'' falan diye sövmüs oglu yasindaki erkege

erkek de saygili biri sinirlenip inmis arabadan babama tek kelime bile söylemeden. Nolacak? Cok üzülüyorum? Ben cok seviyordum onu babam cok agir konusmus :KK61:sonraki günler babam dükkanlarina ugramis oglan hala babama pasta kahve ikram etmis para almadan
nolur bisey söyleyin
hadi hayatında hiç yazı yazmadın diyelim , konuşmadın da mı? yorgunmuştu, varmıştı.böyle konuşulduğunu nerde duydunuz? hoşlandığın çocuktan niye erkek diye bahsediyorsun :işsiz: senlik bir durum yok ayrıca gayet normal davran karşılaşırsanız.babanızın da akli melekelerini bir kontrol ettirin.

Back