- 24 Haziran 2019
- 45
- 19
- 3
- 24
- Konu Sahibi kalbikirikinsan
-
üzüntüden, kusura bakmayinBu nasıl bir anlatım tarzı
Babanin nasil biri olduğunu biliyorsa sorun olmaz bosverin herzamanki gibi davranin oda bunu sorun ederse zaten belli ederkafasina esince evet böyle
Daha karsilikli konusma iletisimde yok ayricaBabanin nasil biri olduğunu biliyorsa sorun olmaz bosverin herzamanki gibi davranin oda bunu sorun ederse zaten belli eder
beni bu kadar kirmaniza gerek yoktu, iyi günlerDi’li geçmiş zamanla miş’li geçmiş zamanı niye bir arada kullandınız? Çok acayip bir anlatım olmuş.
“Erkek” ne ayrıca? Hiç mi kompozisyon falan yazdırmıyorlar size okullarda? Kendinizi doğru düzgün ifade edemiyorsunuz.
Platonik aşktan bi halt olmaz. Yıllarca seversin, başkasıyla evlendiğini görünce o rüyadan uyanıverirsin. O yüzden dert edilecek bir durum yok.
beni bu kadar kirmaniza gerek yoktu, iyi günler
Enterasan bir bakış açısı!Konuyu anladığınızdan emin misiniz?normal baba tripleri ne yani ''aferin kızım iyi mi yapıyorsun'' diyecekti
hadi hayatında hiç yazı yazmadın diyelim , konuşmadın da mı? yorgunmuştu, varmıştı.böyle konuşulduğunu nerde duydunuz? hoşlandığın çocuktan niye erkek diye bahsediyorsunSelam
tanidik birinin oglunu seviyorum. Aralari da bizim aileyle cok iyi aslinda. Gecen babam yine tanidikla arabada gezerken oglu da varmisti. Babamda o gün cok yorgunmustu tanidik adam sürekli ordan oraya götürmüs. En son adam demis ki oglani birakalim baska yere daha ugrariz. Babam yorgunluktan sinir krizi gecirmis arabada. Baslamis erkege sövmeye :
,,ben kendi yegenimi gezdirmiyorum elin picini mi gezdiricem, S***** G** (Defol) in arabadan'' falan diye sövmüs oglu yasindaki erkege
erkek de saygili biri sinirlenip inmis arabadan babama tek kelime bile söylemeden. Nolacak? Cok üzülüyorum? Ben cok seviyordum onu babam cok agir konusmussonraki günler babam dükkanlarina ugramis oglan hala babama pasta kahve ikram etmis para almadan
nolur bisey söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?