Babam öldü...

Kuasar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2018
1.659
7.456
108
33
40 gün oldu babam vefat edeli iyi değilim...
Hayatımda ilk kez kendimi bu kadar çaresiz hissediyorum.
Benimle aynı acıyı yaşayan var mi ? Tabiki Rabbim hiç kimseye yasatmasin...
Ama ilk kez tattığım bu acıda öyle çaresiz öyle dermansizim ki sizlerle paylaşmak istedim.
Daralıyorum nefes alamıyorum sanki delireceğim. Nasıl geçecek bunlar herşey bomboş...

Allah yardimcin olsun.Bende babami 7 ay once kayb etdim psikolojim bozuldu resmen beklemedigim anda gitdu cunki
Basiniz sagolsun.Geciyormu?hayir gecmiyor sadece zamanla aciniz hafifliyor.bazen gunlerle yoklugunu unutuyor bazende gunlerle aklinizdan cikmiyor

Teşekkür ederim Allah bize bol sabır versin

Allah rahmet eylesin bizimde 1 sene olacak onu kaybedince büyüdüğümü anladım ,ama çok büyük eksikliği var üzerimde

19 sene oldu kaybedeli.tabıkı ılk zamanlarda kı gıbı kötü değilim 8 yasındaydım daha kavrayamamıstım ne oldugunu.ama arkadaslarım yada cevremdekıler baba dıye seslenınce bız ablamla aglardık hıc unutmuyorum hep gelecek sanıyorduk.kardesim 5 aylıktı babam öldüğünde o bızden de beter hıc tanımıyor onu görunce biz daha da kötü oluruz.gectı mı gecmedi her gun her Allahın gunu aklımda ama sabredıyoruz. hayat oyle ya da böyle bir şekilde dönüyor.demem o ki alışırsın ama asla unutmazsın.Allah sabırlar versin

Başınız sağ olsun. Mekanı cennet olsun inşallah. Bende babamı kaybettiğimde 9 yaşındaydım. Şuan 31 yaşındayım. O yaşlarda babasız büyümek çok zor. Baba şefkati her yaşta lazım evet ama o yaşlardaki bi çocuk için daha zor. Öyle içim yanmıştıki o yaşta öyle eksikliğini hissettim ki annem hem ana hem baba oldu çok şükür ama genede işte o eksiklik hiç dolmadı. Kader Allah hepimizi cennetinde kavuştursun.

Ben de 17 mayısta kanserden kaybettim canım babamı.Yoğun bakıma girdiğinde yaşayamam diyordum ama Rabbim sabrını veriyor.Bir de hastalığı dolayısıyla sanki o bizim çocuğum gibi olmuştu.Tabiki unutulmuyor zaten o acı ilk günler gibi olsa kimse yaşayamazdı.
Yalnız değilsiniz Rabbim sabır versin.Babalarımıza da rahmet etsin.Dua da çok mühim inanıyorsanız öyle rahatlatıyorki bazen de rüyamda görüyorum hiç konuşmuyor sadece sarılıyorum elini öpüyorum ama sanki gerçek gibi.

Amin amin Rabbim sizlerede bizlerede sabir versin. Ben de keşke hiç tanımasaydım babamı veya çok küçükken kaybetseydim diye düşünüyorum... tabi ne kadar doğru bilmiyorum.
offff rabbim sizede sabır versin ben bu yaşta boyleysem offf

Allah mekanını cennet eylesin babanın. Diyorum ki yoğun bakımda kalsaydi da gorseydim baksaydım diyorum belki alıştırırdım kendimi diyorum belki bencilce konuşuyorum ama işte... Ben şırnaktaydim babam vefat ettiğinde öyle acı ki Alllahhhh... Ben hep babam olmadan yaşayamam diyirdum ama şimdi yaşanıyormuş öğreniyorum.

Aminn inşallah
Ben de 17 saatlik mesafedeydimsürekli izin alamıyordum en son refakatçi raporu aldım gittigim gün yoğun bakıma aldılar.İnan o kapıda o çaresizlik çok daha kötü.Bir de kimse istemez orda olmayı hele ara sıra bilinç yerine geliyorsa
Zaman geçtikçe surekli aglamak uzulmek yerine beraber güldüğünüz şeyleri bile anlatmaya başlayacaksın.Hepimiz imtihan dünyasındayız bize düşen sabır dua babalarımız sadece dua bekliyor

Offf cok kötü... birbirimize benzemiş kaderimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…