sağ olun.zaten moralimiz çok yüksek.hastaneye gitmeden bile kendi işini kendi görcek düzeydeydi.bu yüzden çok umutluyuz.Allah şifa versin babanıza. Bizim bir aile dostumuzun başına geldi benzer bir durum, oda ani tansiyon yükselmesi sonucu kısmi felç geçirmişti. 1 yıl fizik tedavi gördü, kolu ve ayağı tam tutmuyordu ama şimdi eskisinden çok daha sağlıklı. Eminim sizin babanız da eskisinden çok daha sağlıklı olacak. Yediklerine ve içtiklerine dikkat etsin, stres yapmasın yeter. Tekrar geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.
sağ olun.zaten moralimiz çok yüksek.hastaneye gitmeden bile kendi işini kendi görcek düzeydeydi.bu yüzden çok umutluyuz.
çok sağ ol.inşallah en kısa zamanda düzelcekCanım ya kiyamam benim babam da felç geçirdi ama detaylara gitmicem seni üzmek istemem ama babanın cok ciddi biseyi yok gibi iyileşir merak etme babana dua edicem canım geçmiş olsun
Allah yardimciniz olsun acil sifalar diliyorum
Allah acil şifalar versin. Bi komşumuz böyle olmuştu biraz zaman aldi ama düzeldi. Babaniz da iyileşir inşallah...
gecmış olsun canım benım babanda olan hasarlar geçecek ALLAH ın izniyle ama birazcık hasar kalabılır bundan sonra cok dıkkat edin annem tam 5 kez geçirdi kalp kapağında beynine 5 kere kan pıhtısı yanı emboli mı ne deniyor ondan oldu aylarca yatalak kaldırica ediyorum konumu başka başlığa taşımayın.çünkü sağlık bölümünde az yorum yazılıyor.az bilgi alıyorum.
babamda bazı belirtiler vardı ama daha önce başımıza böyle bi olay gelmediği için anlamlandıramadık.
sol ayakta gerginlik-sol göz kaşınma-sol el uyuşma
pazar öğlen babam uyurken kalkmış bana bişey oluyo demiş.doğru hastaneye gitmişler.zaten 2 dk uzaklıkta
tansiyon yükselmiş.serum-iğne derken iyiydi.zaten ben bile anlamadım bişey olduğunu.
sebebine gelince.babam sahurda ve iftarda çok yemek yemiş.kırmızı et.kavurma.biber turşusu.ve tereyağında yumurta yemiş.ben de baya kızdım niye yiyosun diye.çünkü sürekli söylüyoduk ona bi gün bişey olcak dye.ama ben gözümle görmediğim için bilmiyodum sol tarafının tutmadığını.
sınavdan cıktığım için söylemediler.eve geldim aksam.saatler sonra fark ettim.ben bişey olmadı sandım.
sol taraf baya aksak.
sol ayağı sürükleyerek yürüyor.elini kullanmakta zorlanıyoru.konuşuyor,hafif pelteklik var.ama anlaşılıyor ne dediği.denge problemi var.
kanda pıhtı varmış.beyine atmış.eğer kalbe atsaymış sonu ölümmüş.ciğere atsaymış veremmiş.beyiyen atmış sonuç denge problemi.
etraftan duyduğuma göre çok hafifmiş babamın durumu.bu hastalığı geçirenlere de sordum onlar da öyle dedi.
doktor da tam zamanında gelmişsiniz dedi.şu anda hastanede.
doktor bugün gelmiş yine.gelişme çok iyi.iyileşeceksin demiş.
babam gece bile kalkmış yürümüş koridorlarda.hareket yapmış hep.ellerini kollarını.
bu olay başına gelenler tavsiye verebilirler mi.
ve lütfen böyle bi olay yaşayaıp kötü sonuçlananlar yazmasınlar.çünkü bazen çok acımasız eleştiriler oluyo.her durumda kaldırdım ama bunda böyle bişeyi kaldıramam.şimdiden teşekkür ederim.