Babam kalp krizi geçirdi

sedefxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2019
71
79
3
26
Konuyu yanlış yere açtıysam baştan özür dilerim nasıl anlatsam bilmiyorum benim babam üç ay önce kalp krizi geçirdi Allah’tan hastanede geçirdi doktorlar hemen müdahale etti
Ama hani bilirsiniz ya insanlar herşeyi çok bilir geçen gün bi komşumuz dediki kalp krizi babanı bi iki kere daha yoklar
Yani babam bi iki kere daha kalp krizi geçirirmiş babamada ben bakıyorum evde sadece biz varz kızlar belki size çok saçma gelicek ama kadının söylediği o sözden beri ben babam kalpkrizi geçirirse ne yaparım diye düşünüyorum o anki çaresizliğimi düşünüyorum ben hiçbirişey yapamam elim kolum bağlanır sürekli bunu düşünüyorum gözlerim doluyor ne oldu diyorlar kimseye anlatamıyorum buraya yazma sebebimde içimi dökmek şuan bile ağlıyorum rabbim yaşatmasın kimseye ama düşünmeden edemiyorum

Cnm allah babana acil şifalar versin kendini üzme bu gbi durumlarda soğukkanlı olman lazım onun bnun lafına bakma bosver sen babana iyi bak onu stresten vs uzak tut kime ne olcagını allah bılır böyle düşün

Öncelikle geçmiş olsun. O komşunuz fa okadar bilgili olsaydi suan bos bos konusmazdi işinin basindaydi prf doktor olurdu . Onu allshtan baskasi bilmez üzülme canim bnim amcam bn kucukken gecirfi 7 sene olmustur cok sukur birdaha yasatmadi o durumu rabbim suan da gayet iyi dikkatvediyo yediğine ictigine .

Gerçekten mi y hiçbi sıkıntınız olmadı dimi

Şunu diyecektin
Babanım kalp krizi geçirip geçirmeyeceğini bilmemde ama sen birgün öleceksin
Benim kehanetim daha isabetli
Bunları boşverin babanız yanınızda ve iyi değerini bilin

gecmis olsun Allah bir daha yasatmasın babamın kalp damarı tıkalı inanın yıllardır bir problem yaşamadı akciğeri yırtık hicbir sorun yasamadı. Yani demek istedigim onun bunun demesiyle değil olacağı varsa zaten olur Allah bilir doktorlar bile yanılır bu konuda

Babaniz kalp krizi geçirdiğinde tıkalı damarı açmışlardır gerekli tedavi olmuştur , olaki acil durumlar için gidip ilk yardım eğitimi alın ve acil durumda mutlaka 112 arayın .. Siz elinizden geleni yapın gerisini Allah'a birakin

Bir tek babanız değil herkes her an kalp krizi geçirebilir.önemli olan siz ilk müdahaleyi öğrenin ne yapmanız gerektiğini bilin babanıza iyi bakın gerisine tevekkül edin

Belki kadın iyi niyetli söyledi dikkatli olmaniz acısından kötü ye yormayin hemen ama dikkatli de olun

öncelikle çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. size tavsiyem ilk yardım öğrenmeniz olacaktır. kalp krizi durumunda ne yapılmalı,ilk yardım nasıl olmalı vs. Allah'tan başka kimse bilemez ne olacağını sağlıklı bir şekilde yıllarca yaşayacak belki... böyle enerji sömüren insanlara kulak asmamaya çalışın.

Amcamda geçirdi hemde 2 kere sonr bypas oldu yataktan kalkamaz dediler kalkti cokta iyi masalahh kimin ne zman ölecegi belli olmaz ..ama evet acil durumlarda sogukkanli olup dogru mudahele etmek cok önemli

Babanıza iyi bakın.Kalbini güçlendirecek bir perhiz uygulayın.
Süt ve süt ürünlerini az tüketsin Mümkün olduğunca ayran dışındakileri tüketmemeye çalışsın.

Omega 3 ve benzeri kalp kaslarını güçlendirici doğal takviyeler uygulayın tabi her şeyi doktorunuza danışarak yapın.

İlaçlarını ihmal etmesin, stresli durumlardan uzak tutun.
Toparladiktan sonra açık havada kısa yürüyüşler yapsın.

Söylenen olumsuzluklara kulaklarınızı tıklayın siz bunlara odaklanın. Onun için her şey daha iyi olacak inşallah.

Nefret ediyorum boyle insanlardan.
Bak canim dusunce gucu diye bir sey var neye inanirsan o olur. Bu sebeple o kadinin dediklerini unut. Cahilligine ver.

Canim benim babamda beyin kanamasi gecirdi yogun bakimdaydi yanima gelen benim teyzemde iki kez gecirdi ikincide öldü dedi psikolojimi sen dusun ve benim evlencegimi ogrendiginde 2. Beyin kanamasini yanimda gecirdi Allahima cok sukur saglikli simdi gunde 5 ilac kullaniyo ama sukur ediyorum doktorlar 15 dakika daha gec kalsaymissiniz felcli kalicakmis dedi bol bol dua et kuzum tek yol Allah

Çok geçmiş olsun. ama Bu kadar şey yaşamışken tutup da bu söylenir mi bir insana. Pes doğrusu. Herkes aynı şekilde aynı şeyleri yaşayacak değil ya. Doktor muymuş söyleyen? Çok sinir oldum. Siz babanızın doktoru ile konuşun. Korkularınızı anlatın. Ama her kalp krizi geçiren yenıden geçirmek zorunda değil. Kendinizi rahatlatmaya çalışın. Rabbim bir daha yaşatmasın.

Babam kalp krizi geçirdi 7 8 yıl önce. Şuann 72 yaşında, sporunu yapar yediğine içtiğine dikkat eder kilosu yok. Şekeri de olmasına rağmen bir daha kalp sıkıntısı çekmedi. Yeğenlerimle boğuşur koşar oynar şükür sağlıklı

Öncelikle geçmiş olsun benim kayınpederim 6 kere geçirdi son 10 yılda ve 2.den sonra 112 yi kendi arayacak kadar biliyordu nasıl ilerleyeceğini. Zaten ilkinde bir şey olmazsa kendine dikkat ederse hayati durum çok olmuyormuş. Allah şifa versin

Canım gecmıs olsun. Anjiyo yapıldımı? Kalp uzerıne calısıyorum ve babamda kalp krizi gecırdı maalesef 2 kere hemde,
Mide, kol agrısı, sırt agrısı soguk soguk terleme, tansiyonda anormal yukselıs belirtiler.

Benim babamın soyle oldu ilk krizde iki damarda sorun vardı. Once birine stent takıldı, dıgerıne 1 ay sonra takıldı. Bir sene sonra soguk terleme ile tansiyonun yuksek oldugunu fark ettim. Doktora gittik ve %90 la stent takıldı sonradan fark ettik ki doktor hatası anjiyo CD de daralma gozukuyor ama Dr goxden kacırmıs ki bir numaralı birine yaptırdık ıslemı. Yas ılerledıkce yan damarlar cıkıyor ve genclere gore daha iyi atlatıyorlar durumu. Babamda ana damar tıkalıydı ama bizden cok damar oldugu ıcın ayakta gecırdı ikisinıde. Ama olacak diye bısey yok bizdeki ihmalden oldu. Babam saglıklı besleniyor, sigara ıcmıyor kalp ılaclarını içmiyor artık bıraktırdılar. Eger krizi fark ederseniz guclu sekılde oksurmeye calıssın ki tıkanıklık hastaneye kadar goturmeye yetsin onu. İkincisi kan sulandırıcı ilacını ıcsın. Gecmıs olsun korkunu anlıyorum zamanla insan bunla yasamaya alısıyor

Buarada babam her sabah 30 dk yuruyus yapar, hareketsiz kalmamalı ama bedenı asırı zorlayıcı ıslerde yapmamalı. Bız babamı bu durumdan sonra calıstırmadık. Stresten de uzak olacak tabi ve sınırlı olurlar eskiye nazaran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…