• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam kalp krizi geçirdi

Allah korusun ama siz yine de ilkyardım öğrenin. Öyle bir durum karşısında bir şey yapamasaniz belki hayatınız boyunca kendinizi suclayacaksiniz

Geçmiş olsun allah şifa versin.
Babamda 3 kere kriz geçirdi. Olabilir ama herkesin hemen olacak diye bişey yok.
Babam ilk kalp krizinden 10 yıl sonra ikinciyi geçirdi üçüncüde ameliyat ettiler. Baypass oldu şuan yine geçirebilir. Ameliyat olanın bile bi daha geçirmez diye bir garantisi yok. Başka damarı tıkanır yine kriz geçirir. O yüzden komşuları takmayın pek.
Sizin dikkat etmeniz gereken yorgunluk ve stresten koruyacaksınız ayrıca sigara varsa tamamen yok edilecek en en önemlisi beslenmesine çok dikkat etmelisiniz.

Öncelikle çok geçmiş olsun canım babana da acil şifalar dilerim.Komşunuza sorsaydınız hangi tıp fakültesinden mezun olmuş.Her kalp krizi geçiren aynımı benim teyzem 20 sene olacak çok ciddi bir kriz geçirdi ölümden döndü ama çok şükür bunca yıl tekrar etmedi.Üstelik sigara içen biri doktorlar bırak dedi hala içiyor.Ömür de ölümde Allahtan o ne zaman derse o zaman olur kimsede birşey yapamaz..

Öncelikle geçmiş olsun, Rabbin tekrarını ya da daha beterini göstermesin inşallah. Zor bir süreç yaşadığınız için endişelenmekte haklısınız ancak soğukkanlı olmayı öğrenmeli ve böyle negatif insanlardan uzak durmalısınız. Uzak duramıyorsanız da bu tip sözlere kulak asmamalısınız. Birileri olacak dedi diye olmuyor yaşadıklarımız.

Allah şifasını versin.Yurdum insanının bazılarının doktor moduna girip, hasta yakını psikolojisini anlamamalarına gıcığım.Bu tür hadiselerde ilk yardım bilgisi önemlidir ama öncelikle sizin sakin kalmanız gerekiyor ve doktorunuzun tavsiyelerine harfi harfine uyunca sorun kalmaz.Tekrardan çok geçmiş olsun.

Back