• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam için acil olarak canlı karaciğer verici arıyoruz 0 rh bunun için neler yapabiliriz?

Iraincensus

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2016
50
8
6
28
Babam maalesef hayata tutunmak için karaciger nakli bekliyor herkese sorduk kimse sıcak bakmadı sıcak bakanların hepsi sağlık sorunlarından dolayı veremiyor babama acil donor arıyoruz ama umutlarımız tukendi ben de bu sitede sormayı dusundum geldim Allah kimsenin basına inşallah vermesin hayatta en deger verdiginiz varlığın gözlerinize bakıp hayat beklemesi çok zor bunu nerede soracagımı bilemedim buraya sordum gonullu olan ya da gonullulerin oldugu herhangi bir vakıf var mı acaba?

Babam maalesef hayata tutunmak için karaciger nakli bekliyor herkese sorduk kimse sıcak bakmadı sıcak bakanların hepsi sağlık sorunlarından dolayı veremiyor babama acil donor arıyoruz ama umutlarımız tukendi ben de bu sitede sormayı dusundum geldim Allah kimsenin basına inşallah vermesin hayatta en deger verdiginiz varlığın gözlerinize bakıp hayat beklemesi çok zor bunu nerede soracagımı bilemedim buraya sordum gonullu olan ya da gonullulerin oldugu herhangi bir vakıf var mı acaba?
Ben yardimci olabilirim ...msj atin ....uygunsa hersey tabi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun için sıraya girmeniz gerekmiyor mu?
Geçen bir arkadaşımın annesine karaciğer nakli yapıldı,kadavradan yapılmıştı.

Ben yardimci olabilirim ...msj atin .... uygunsa hersey tabi
Peki siz ne yapmaya çalışıyorsunuz,pardon???
Bu şekilde yardım mı olur?
Tanımadığınız insanların sizi kesip biçmesini mi istiyorsunuz,telefon numaranızı neye göre veriyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X