- 1 Ekim 2013
- 7.695
- 15.432
- 34
-
- Konu Sahibi ebutempura
Fazla samimi bir insanım benim hatam da bu olduEh bu da hayat tecrübesi oldu de köy heybene geç. Demek ki ailen değilse aile gibi olmuyor. Mesafe her zaman iyidir
Olabilir hata yapa yapa öğrenirsin. Sen samimiysen evli adam hududunu bilecekti. Sonuçta kendini çekmesi gereken baş kişi o. Sen zaten anlayınca yapman gerekeni yapmışsın. O adam niyeti bozmuş kim bilir kaç kişiye hangi teklifle gidiyor. Bu kadar etkilenme. Sadece ders çıkar mesafe koy bitti.Fazla samimi bir insanım benim hatam da bu oldu
Tazminatınızı, işsizlik maaşı alma hakkınızı bırakıp neden ayrıldınız ? Çok mantıksız. 20'li yaşların başında olsanız düşünmeden hareket etmenizi anlarım da 34 + yaşında insan yasal haklarını da düşünür.Ben 3 senedir aynı şirkette çalışıyordum. Kendi işim gibi çalıştığım için her durumda başkasının sorumluluğu dahi olsa işleri halletmeyi başardığım için doğal olarak işyerinin gözdesiydim. Müdürüm de bana hep kızı gibi davranır sanırdım aramızda 15 yaş vardı. Bir mesai sonrası akşam saat 10 sularında bana bir şeyler içelim atıştıralım dedi ben reddettim ( niyet ne olursa olsun evli bir adam diye düşünüp reddettim) biraz arama mesafe koymanın uygun olduğunu düşündüm kendimi suçladım sonunda bana çok aşık olduğunu ve klasik evli yalanları söylemeye başladı. Akşam eve gittiğimde istifamı yazıp bu durumu kaldıramayacağımı ihbar süremi doldurmadan işime son vermesini yoksa olan biten herseyi karısına anlatacağımı söyledim ve o gün işten ayrıldım . Ama ben de çok kötü hissediyorum kendimi kendisine çok güveniyor ve değer veriyordum tekrar işe giremiyorum çünkü güvendiğim birisinin bana bu şekilde davranması bende travmatik bir duruma sebep oldu bunu nasıl aşabilirim
Hayırdır iş yerinde koca koca adamlarla ne samimiyeti kuruyorsunuz?Zaten fazlasıyla samimiydik ama samimiyetinin bu şekilde olduğunu düşünmemiştim
sen gözde olmanı ‘çok çalışmana’ bağlarken muhtemelen işyerindekiler gerçeğin farkındaydı adam sana yürüdüğü için seni kollamış.dahi olsa işleri halletmeyi başardığım için doğal olarak işyerinin gözdesiydim. Müdürüm de bana hep kızı gibi davranır sanırdım aramızda 15 yaş vardı.
Eğer profilindeki 34 rakamı yaşı ise koca kadın yani elalemi kendine baba yapıyor. Birde karına söylerim! Bilmiyorum AltanBırakın bu ayakları. Evli barklı adamla samimi olurken aklınız nerdeydi? Müdürü baba gibi gördüm bilmem ne çok basit yalanlarnasıl samimi oldunuz mesela, adam size ilanı aşk edicek seviyeye gelmiş, demek ki “abi/baba gibi gördüm” mesajı verilmeden samimiyet kurmuşsunuz
Ne olursa olsun ben suçluyum yani öyle mi ben size burda beni asın kesin diye konu açmadım farkındaysanız samimiyetim hiç bir zaman bu şekilde ilerlemedi zaten ben bunu normal bulsaydım işimden ayrılmazdım bu bir çelişki değil mi neden kendi ayağıma sıkayımBırakın bu ayakları. Evli barklı adamla samimi olurken aklınız nerdeydi? Müdürü baba gibi gördüm bilmem ne çok basit yalanlarnasıl samimi oldunuz mesela, adam size ilanı aşk edicek seviyeye gelmiş, demek ki “abi/baba gibi gördüm” mesajı verilmeden samimiyet kurmuşsunuz
Aile sirketinde calismiyorsaniz insan kaynaklarina durumu bildirip o kisinin işten cikmasini saglayabilirdiniz, elinizde deliller var anladigim kadariyla?Ne olursa olsun ben suçluyum yani öyle mi ben size burda beni asın kesin diye konu açmadım farkındaysanız samimiyetim hiç bir zaman bu şekilde ilerlemedi zaten ben bunu normal bulsaydım işimden ayrılmazdım bu bir çelişki değil mi neden kendi ayağıma sıkayım