- Emoji Skoru
- 8.893
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi fascinatingjasminne
-
Niye kadının canı yok mu eşsiz yapabiliyor ?
Anlamadiniz sanırım.Ne alaka pardon canı yokmuş.
Kadın güçlüdur, bir erkeğe ihtiyaç duymadan da yasayabilir.
Tatlım seni anlıyorum. Baban evlenebilir ama babandan asla vazgeçme. Onu sevdiğini hep söyleMerhaba.Benim annem vefat etti geçen yıl.Annem ev almak istiyordu vefat etmeden önce.Anneannemler de bize kendi evlerini verdiler.Kendilerine yeni ev aldılar.Üstümüzde teyzemler oturuyor.Annem vefat ettikten sonra anneannemler babamı suçladılar,çok üstüne gittiler.Özel hastahanede tedavi olsaydı diye.Bir de birçok şeye müdahele ediyorlar.Babamın yüzüne bakmıyorlar.Bize iyi davranıyorlar ama.Biz üç kardeşiz.Ben 23 yaşındayım.Diğer kardeşlerim 18 ve 11 yaşında.Annem vefat edince biz o evde kalmış olduk.Babam zor süreçler geçirdi o evde.Bizim için o evde kalmaya katlandı yani biraz.Birkaç ay önce babam bir karar aldığını söyledi ve bu kararı benimle paylaştı.Babam evlenmeyi düşünüyor.Çok tepki gösterdim en başta..Başka bir ev açıp küçük kardeşimi de yanına alcakmış.Siz de bu evde kalırsınız,istediğiniz zaman benim evime de gelirsiniz dedi.Zaten ben ve benden küçük kardeşim başka şehirlerde üniversite okuyoruz.Görüştüğü kadın daha önce hiç evlenmemiş ve düğün istiyormuş.Seneye haziran gibi düşünüyorlarmış.Babam benim de gitmemi istiyor.Ama hiç istmiyorum gibi.Üniversite masraflarımı babam karşılıyor.Yani nasıl bir duygu karmaşası içindeyim anlatamadım tam.En başta tepki gösterdim baya sonra bir şey demedim.Ama hayır kesinlikle olmaz diyip diklense miydim bilmiyorum,fikir verin bana nolursunuz.Babamı çok seviyorum.Bana alıştıra alıştıra söyledi verdiği kararları tabi.Sürekli beni tanıştırmak istiyor ama hep erteliyorum
Aynen güçlülükle ne alakası var. Erkek nasıl evleniyosa kadın da evlenirAnlamadiniz sanırım.
Erkek hemen evlenmeliymis ama kadın evlenmeden de durabilirmis lafına istinaden sorulan bir sorudur.
Kadının güçlü olup olmamasını konuşmuyoruz.
Erkeğin eşi ölünce hemen evlenmesini normal karşılayan zihniyetin, neden kadın evlenince tepki gosterdigine anlam vermeye uğraşıyoruz.
Erkeğe mubah olanin, kadına gelince neden yadirganiyoru öğrenme gayreti.
Ben yadırgamıyorum öncelikle onu söyleyeyim isteyen herkes evlenebilir yalnızlık zor zanaat. Ben de sizin gibi düşünüyordum yakın zamana kadar ama artık farklı bakıyorum olaya. Kadın evlenmeden yapabilir erkek yapamaz olayı surdan doğuyor benim cevremde kadının evine giren çıkan cok olur yalnız kalmaz ama erkekler öyle değil malum. Örneğin ananem çok genç yaşta boşanmış bir daha da hiç evlenmedi annem de tek çocuk. Hani bu denklemde yalnız kalması beklenir ama evi hiç boş kalmaz hep misafiri vardir. Aynı mahallede bi de hasan dedemiz var o yalnız. Mahalleli gider eder ama takdir edersiniz ki o kadar rahat girip çıkılmıyor. Yani olay yemekten ev düzeninden ziyade yalnızlık. Tabi salt kadın evlenmemeli erkek istediği kadar evlenir diye düşünen bi zihniyette var ama herkes bunu düşündüğü için erkek yalnız yapamaz demiyor.Anlamadiniz sanırım.
Erkek hemen evlenmeliymis ama kadın evlenmeden de durabilirmis lafına istinaden sorulan bir sorudur.
Erkeğin eşi ölünce hemen evlenmesini normal karşılayan zihniyetin, neden kadın evlenince tepki gosterdigine anlam vermeye uğraşıyoruz.
Anlamadiniz sanırım.
Insanin yazdığı şeye meal döşemesi çok can sıkıcı olduğu için an itibariyle klavyeyi elimden bırakıyorum.İyi de kadın evlenmesin diye bir sey demedim.
Erkek hemen evlensin de demedim.
Hangi zihniyetten bahsediyorsunuz.
Bence yorumu iyice okuyun öyle tepki gosterin.
Her yazılana değil.
isabet olmuş, klavyeyi bırakıp okudunuzu anlamaya yonelin.Insanin yazdığı şeye meal döşemesi çok can sıkıcı olduğu için an itibariyle klavyeyi elimden bırakıyorum.
Anlaşılmak güzel şeymiş hakikaten
Okuduğunu anladigin gün söz veriyorum seni anlamak için ben de çaba sarfedecegim.isabet olmuş, klavyeyi bırakıp okudunuzu anlamaya yonelin.
Okuduğunu anladigin gün söz veriyorum seni anlamak için ben de çaba sarfedecegim.
Sıkıntı yok mesajima mesaj yazıp benim Çanakkale boğazı dediğim yerde Cebelitarık diyerek mevzuyu "ne alaka erkeksizde yapabilir." diyen başlarsa devami gelir, Vira Bismillah.Aynı şey için bende söz veriyorum.
Sıkıntı yok mesajima mesaj yazıp benim Çanakkale boğazı dediğim yerde Cebelitarık diyerek mevzuyu "ne alaka erkeksizde yapabilir." diyen başlarsa devami gelir, Vira Bismillah.
Hadi bakalım.
Evet ben de aynı şeyi düşünüyorum, anlamadigini hatta çok değil bak bir kaç yorum altında çok net anlayan birkac kisi hemen alintilayip doğru şekilde cevap yazmış :)Hala okudunuzu anlamadiginizi düşünüyorum
Değişmeyecek gibi görünüyor.
Evet ben de aynı şeyi düşünüyorum, anlamadigini hatta çok değil bak bir kaç yorum altında çok net anlayan birisi hemen alintilayip doğru şekilde cevap yazmış :)
Bir çıkarımda bulunabilirsiniz belki.
Iyi aksamlar efem
Bu da sıkıntı değil bilahare çok dert ettiğinde açıp bakarsın :)Umrumda değil gerçekten.
İy geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?