• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam evleniyor

Sakın destek olma kadın bu her zaman bulunur yerini yapana kadar melek gibi olacak sonra seytan bi lokmaniz gozune batacak ..11 yasindaki kuzuya yazik..muhtemelen cocuk da yapacak kadin..tecrubeyle sabittir sakın sakın kabul.etmeyin..

Başınız sağolsun öncelikle. Sizin icin oldukca zor bir durum oldugunu tahmin edebiliyorum ama babanıza saygı duymalısınız bence. Siz yarın bir gun kendi hayatınızı kurdugunuzda adam bütün ömrünü yalnız geçirecek. Eminim onun icin de hic kolay olmamıştır bunca yıllık hayat arkadaşını kaybetmek. Ama bir de siz tavır almayın babanıza bırakın nasıl mutlu olacaksa öyle yaşasın. Nasıl olsa hala sizin babanız olmaya devam edecek. Hem belki evleneceği kadın babanızı cok mutlu eder siz babanızın mutlu olmasını istemez misiniz?

Fakat en küçük kardeşiniz daha cok küçükmüş ve onlarla yasayacakmıs o bu duruma ne diyecek acaba? O kadının annesinin yerini almaya çalışacağını falan düşünebilir belki. Kardesiniz icin zor olabilir

Başın sağolsun arkadaşım. Evleneceği bayanı taniyor musun? Evlense bile küçük kardeşini daima kolla

Sakın destek olma kadın bu her zaman bulunur yerini yapana kadar melek gibi olacak sonra seytan bi lokmaniz gozune batacak ..11 yasindaki kuzuya yazik..muhtemelen cocuk da yapacak kadin..tecrubeyle sabittir sakın sakın kabul.etmeyin..
Çocuğu olmayacakmış.Adetten kesilmiş sanırım.Babama söylemiş bunu çocuğum olmaz diye.

O da birşey mi eşinin vefatından sadece üç ay sonra ben evleneceğim diyen birini tanıyorum ve bu gerçekle hergun yuzlesiyorum.

Başınız sagolsun.Allah sabırlar versin. sizin için zor bir durum.bekar oldugunuz icin daha dikkatli davranmaniz lazim.babaniz zsize düşkün ve ihtiyaclariniza karsi sorumluluk sahibi biriyse basiniz cok agrimaz.herseyden once onunda bir hayati var kimin ömrü ne kadar bilinmez.destek olun kirmamaya calisin.baska baska kadinlarlaa beraberlik yasayip sizi boslayan biri olsa dahami iyi.kendisi icinde sizin icinde dogru duzgun bir yuva kurmasi cok daha mantikli.ornek vereyim.benim bir arkadaşım var annem annem diye anlatirdi cok sonrafan ogrendim megerse ikinci evlilikmis kadin.ama kadini benimsemis sahiplenmis.kadin bekârmis arkadasimda genc kizmis babasi evlendiginde kardesleriyle ve yeni kardesleriyle ayni evde buyumusler.cok takdir etmistim.insallah karsinizdaki adayda iyi bir insandir.sizde tanisin analiz edin kadinin huyunu suyunu.hayat iste karsimiza neler cikiyo.sabriniz bol olsun.

Birak evlensin
Soyle dusun diyelimki evlenmedi ve siz okudunuz is guc ev bark coluk cucuk sajibj dunuz
Adam cagiz bir evde dort duvara bakarak tek yasayarakmi ölsun.
Oyle olmaz demeyin olur
Neddnmi cevremde cok ornek varda ondan biliyorum
Ben sahsen vefat etsem esimede diyorum denk biriyle evlen
Neden yalniz kalsinki esi olenler

Bak birde su var yaslanincada bir yere sigmalari zor oluyor cocuklarina kusuyorlar kiriliyorlar ne gerek var yasasin kendi evinde bir de es hekes hayatini yasasin

Anladığım kadarıyla babanız sığıntı gibi kalmış o evde. Karısının vefatı üzerine, psikolojik şiddete maruz kalmış. Belli ki bu durumdan kurtulmak istiyor.

Kadınlar eşsiz yapabilir ama erkekler için bu durum zor. Sizler zaten evden uzaksiniz, adamın bir nefese ihtiyacı var.

Kendinizi babanızın yerine koyun ve öyle düşünün.

Basınız sağolsun

Ne yaparsan yap ,baban evlenecek ..o yüzden kabul edip ,alışmaya çalış .annen geri gelmeyeceğine ,baban da evlenmeye karar verdiğine göre yapacak birşey yok .kendi ruh sağlığın ve kardeşlerin için yavaş yavaş kabul et

Cenaze günü kadın bakıldığına şahit oldum, 1 yıl gayet makul geldi o nedenle:/
Allah akıl fikir versin o insanlara ölüye saygıda kalmadı .
Kadın ve erkek arasındaki fark işte .Kadınlar yıllarca eşinin yasını tutuyor evlatlarına sarılıp onlarla devamediyorlar hayatlarına

Allah akıl fikir versin o insanlara ölüye saygıda kalmadı .
Kadın ve erkek arasındaki fark işte .Kadınlar yıllarca eşinin yasını tutuyor evlatlarına sarılıp onlarla devamediyorlar hayatlarına
Üyelerden biri de hak vermiş erkekler kadınsız yapamazmış ama biz erkeksiz yapabilirmişiz.

11 yaşındaki kardeş büyük olsaydı sizin gibi ıyi olurdu. Ama babanız evlenmeye niyetlenmiş evlensin yapcak birşey yok aile büyükleri size sahip çıkıyorsa kardeşlerine bakıyorsalar onlarla kalın.

Üyelerden biri de hak vermiş erkekler kadınsız yapamazmış ama biz erkeksiz yapabilirmişiz.
erkeklerin evlenmek için bahanesi
çocuklarında işine geliyor tabiki ya kendileri bakacak babalarına ya da bakıcı tutacaklar .
Eee birncisi zor gelir
İkinciside maddi yönden etkiler
Geriye ne kalıyor ?
Evlendirirler babalarını beleş bakıcı

Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun.
İnanın ki ne desem bilemiyorum. Diğer yorum yazan arkadaşlarım gibi 1 yıl bana da biraz erken geldi.

Benim annemde vefat etti. Babam yeniden bir evlilik yaptı. Güzel bir nikah yaptılar. Eşininde 2 kızı var. Kendi annem gibi elbet olamaz ama gerçekten çok seviyorum eşini. Bence bir tanıyın fırsat verin. Onlarında hakkı mutluluk. Belki annem tek kalsaydı bi şekilde idare ederdi ama erkeğin yalnız kalması çok zor.

Benim annemde vefat etti. Babam yeniden bir evlilik yaptı. Güzel bir nikah yaptılar. Eşininde 2 kızı var. Kendi annem gibi elbet olamaz ama gerçekten çok seviyorum eşini. Bence bir tanıyın fırsat verin. Onlarında hakkı mutluluk. Belki annem tek kalsaydı bi şekilde idare ederdi ama erkeğin yalnız kalması çok zor.
Siz kaç yaşındaydınız babanız evlendiğinde?

babanız kararlı evlenecek, o yüzden karşı çıkmanızın bir faydası olmaz. nikah olsa belki ama düğüne gitmeyin bence.

üniversite masraflarınızı tabi ki babanız karşılayacak, evlense de. adı üzerinde "baba!". evleneceği kişinin de bunu kabullenmiş biri olması gerekiyor.

son olarak;
babanızın üzerine bir mal varlıgı yok sanırım. anneanneniz evi tapu olarak da mı annenize vermişti? eğer öyleyse annenizden babanıza düşen payı kendi üzerinize(kardeşler) alın nikahtan önce.

Merhaba.Benim annem vefat etti geçen yıl.Annem ev almak istiyordu vefat etmeden önce.Anneannemler de bize kendi evlerini verdiler.Kendilerine yeni ev aldılar.Üstümüzde teyzemler oturuyor.Annem vefat ettikten sonra anneannemler babamı suçladılar,çok üstüne gittiler.Özel hastahanede tedavi olsaydı diye.Bir de birçok şeye müdahele ediyorlar.Babamın yüzüne bakmıyorlar.Bize iyi davranıyorlar ama.Biz üç kardeşiz.Ben 23 yaşındayım.Diğer kardeşlerim 18 ve 11 yaşında.Annem vefat edince biz o evde kalmış olduk.Babam zor süreçler geçirdi o evde.Bizim için o evde kalmaya katlandı yani biraz.Birkaç ay önce babam bir karar aldığını söyledi ve bu kararı benimle paylaştı.Babam evlenmeyi düşünüyor.Çok tepki gösterdim en başta..Başka bir ev açıp küçük kardeşimi de yanına alcakmış.Siz de bu evde kalırsınız,istediğiniz zaman benim evime de gelirsiniz dedi.Zaten ben ve benden küçük kardeşim başka şehirlerde üniversite okuyoruz.Görüştüğü kadın daha önce hiç evlenmemiş ve düğün istiyormuş.Seneye haziran gibi düşünüyorlarmış.Babam benim de gitmemi istiyor.Ama hiç istmiyorum gibi.Üniversite masraflarımı babam karşılıyor.Yani nasıl bir duygu karmaşası içindeyim anlatamadım tam.En başta tepki gösterdim baya sonra bir şey demedim.Ama hayır kesinlikle olmaz diyip diklense miydim bilmiyorum,fikir verin bana nolursunuz.Babamı çok seviyorum.Bana alıştıra alıştıra söyledi verdiği kararları tabi.Sürekli beni tanıştırmak istiyor ama hep erteliyorum

Sanırım 95lisin 94 lüyüm Bnde ve bnm de 12 yaşında kardeşim var
Ve bnm de annem geçen yıl vefat etti
Ve bnm de babam anne tarafımın evinde oturuyor

Tek fark Bn evliyim ve tek kardeşim var anlayacağın

Babamın o evden çıkması gerçekten mantıklı geliyo evlenmesi kardeşim için travma yaratma olasılığı var diye düşünüyorum
Bir ara ortaya böyle bir düşünce attı ama Bn uzaktan izledim

Şuan ise eşimin de katkısı ile Bi ev alındı ona geçip oturacak
Heee bu arada annemin de en çok istediği şey ev almaktı kadın göremedi.....
Kalbi acıyor gerçekten insanın

Yani içinde yaşayan biri olarak Bi tavsiye de gelmiyor fallar iki taraflı boklu değnek o Bi kesin

Biz evlenmesini istemiyoruz fakat erkekler sanırım bayan olmadan rahat durmuyorlar birde evin temizliği var tabi :işsiz:

Back