Merhaba.Benim annem vefat etti geçen yıl.Annem ev almak istiyordu vefat etmeden önce.Anneannemler de bize kendi evlerini verdiler.Kendilerine yeni ev aldılar.Üstümüzde teyzemler oturuyor.Annem vefat ettikten sonra anneannemler babamı suçladılar,çok üstüne gittiler.Özel hastahanede tedavi olsaydı diye.Bir de birçok şeye müdahele ediyorlar.Babamın yüzüne bakmıyorlar.Bize iyi davranıyorlar ama.Biz üç kardeşiz.Ben 23 yaşındayım.Diğer kardeşlerim 18 ve 11 yaşında.Annem vefat edince biz o evde kalmış olduk.Babam zor süreçler geçirdi o evde.Bizim için o evde kalmaya katlandı yani biraz.Birkaç ay önce babam bir karar aldığını söyledi ve bu kararı benimle paylaştı.Babam evlenmeyi düşünüyor.Çok tepki gösterdim en başta..Başka bir ev açıp küçük kardeşimi de yanına alcakmış.Siz de bu evde kalırsınız,istediğiniz zaman benim evime de gelirsiniz dedi.Zaten ben ve benden küçük kardeşim başka şehirlerde üniversite okuyoruz.Görüştüğü kadın daha önce hiç evlenmemiş ve düğün istiyormuş.Seneye haziran gibi düşünüyorlarmış.Babam benim de gitmemi istiyor.Ama hiç istmiyorum gibi.Üniversite masraflarımı babam karşılıyor.Yani nasıl bir duygu karmaşası içindeyim anlatamadım tam.En başta tepki gösterdim baya sonra bir şey demedim.Ama hayır kesinlikle olmaz diyip diklense miydim bilmiyorum,fikir verin bana nolursunuz.Babamı çok seviyorum.Bana alıştıra alıştıra söyledi verdiği kararları tabi.Sürekli beni tanıştırmak istiyor ama hep erteliyorum