Babam evleniyor

Niye kadının canı yok mu eşsiz yapabiliyor ?

Cenaze günü kadın bakıldığına şahit oldum, 1 yıl gayet makul geldi o nedenle:/
Sanırım dedemden bahsediyorsunuz. Babannem öldü, daha cenazesinde dedeme seni şununla evlendirelim diyen arkadaşları vardı. Neyse adam 1,5 yıl sonra evlendi. Ama evlendiği kadın evi üstüme yap, şu kadar altın al diye dedeme baskı yapmaya başlamış. Sonunda kadınla oldukça çekişmeli bir boşanma yaşadılar, bir de o sırada maddi olarak bir güzel yolundu. Şuan yine evlenmek için birilerini arıyor.

İnsanlar elbette eşleri vefat edince evlenebilirler. Belli bir yaşın üstünde insanlar için yalnızlık çok korkutucu ve zor olabilir. Anlıyorum bunu. Ama acele işe de şeytan karışır derler, ne kadar doğru.

Tepkini anlıyorum konu sahibi ama bence babanın fikri değişmez. En azından kadını tanımaya çalış da, sende nasıl bir izlenim bırakıyor gör.

Neden kesinlikle olmaz diye diklenecekmişsiniz anlamadım. Siz ve kardeşiniz üniye döneceksiniz babanız ve kardeşiniz de kendisini mutsuz eden hayata devam mı etsin. Sizinki bencillik, duygusalsınız haklısınız da ama herkesin hayatı kendisine. Babanızın yanında olun, 11 yaşındaki kardeşiniz de 5 yıl sonra üni yolcusu o da o evde uzun süre kalmayacak siz de bir kaç yıla evleneceksiniz. Bakın herkesin kendi hayatı akıyor

Bence normal bir istek neden karşı Çıkasın

Vay arkadsş ya ölen öldüğüyle kalıyor
1 senede insan acısını atlatamaz ya
Kardeşiniz daha 11 yaşında
Hiç evlenmemiş ve çocuğu olmayan bir eş adayı babanıza ne kadar uygun
Bu bir hata olabilir
Babanızın önce kardeşini düşünmesi lazım
Madem ev açabilecek gücü var çıksın anneannenizin evinden rahatça yaşasın çocuklarıyla

İllaki evlenmek şart mı..
Benim annem öleli 1 sene 10 ay oldu
Ben babama kendim dedim istersen evlen diye
Çünkü ben de kardeşim de 20 li yaşlardayız
Babam yalnızlıktan bunalabilir ama sizde daha ufacık bir çocuk var
Annesizliğe henüz adapte olamamışken babasının yanında başka bir kadın görecek. Bu hanımın çocuğu olmadığından bence kocamla biraz başbaşa kalalım çocuğun anneannesinde kalsın da denebilir. Bunu da düşünmek lazım

Bence süreye falan takılma. Bi yaştan sonra öyle aylarca flört etmeye gerek kalmıyor baban bir ay önce tanımış karar vermişte olabilir. Ayrıca hayat devam ediyor ben olsam babama destek olurdum.

Annem hayatta iken babam suyunu almak için yerinden kalkmazdı desem yeridir. Şimdi çeşit çeşit yemekler, poğaçalar, evin tüm ihtiyaçlarını babam gideriyor, turşu bile yapıyor :) 63 yaşında, annemi kaybedeli 6 sene oldu. Henüz evlenmedi, evlenir mi bilmiyorum? Yalnızlık zor, ama bayanla erkeği farklılaştırmaya karşıyım..

Bir akrabamızın eşi öldü 3 çocuğu vardı kızı liseye oğlu ortaokula gidiyordu. En küçüğü de 4 yaşındaydı. Adam 1 sene ya durdu ya durmadı kendinden en az 10 yaş, hiç evlenmemiş bayanla evlendi. O evin her yerini yeniledi, vefat eden karısının nasıl eşyalarla oturduğunu görmenizi isterdim. Ve o evlendiği kadından da bir oğlu oldu. En son ailecek eşi ve çocuğu (ilk eşinden olan çocuklar hariç) tatile gitmişlerdi. Diğerler çocukları tatil nedir bilmiyorlar ki, en küçüğü 8 yaşındaydı..

annemin tarafı baban evlenmeye kalkarsa siz karşı çıkın falan diyordu.Onların dediklerini pek dinlemem ama kafamı karıştırıyorlar yine de
babanızın yeni bir hayat kurmak istemesi normal, cocuklariyiz diye tapular biz de degil ki.. Yarin birgun sizler evlenip gideceksiniz yeni evlendiği kisiyle huzurlu bir hayat kurması mantıklı. akrabaları da dinlemeyin neden huzursuz olmanızı istiyorlar ki, babanızla birbirinize düşmek anca bol üzüntü getirir hem size hem babanıza..siz de babanız da mutlu olsun..

Babanızın evlenmesi onun için iyi olabilir, anormal değil. Ancak küçük kardeşinizle sorun yaşama ihtimali düşündürücü. Çünkü kadın daha önce hiç evlenmemiş. Bir süre yalnız kalalım falan derse kardeşiniz kendini hem annesiz hem babasız hissetmesin. Bizim bir arkadaş iki kızı varken bekar bir bayanla evlendi. Evlenmeden önce konuşmuş, kızlarım bazen bende kalacak diye. Kadın kabul etmiş. Ama sizin kardeşiniz hep babanızla kalacak diye konuşsunlar. Sonra anneanneye göndermesinler

Siz başka şehirler de üni oluyorsunuz 11 yaşındaki kardeşinize kim bakacak kim ilgilenecek, bu kadar kısa sürede evlenmek istemesi tamamen babanın fikri ama gerçekten bir erkek bir kadin gibi sorumluluk alamıyor, siz belki de babamız eskisi gibi masraflarınızla ilgilenmez diye düşünüyorsunuz birazda babamız acısından düşünün, yarın hepiniz evlenceksiniz babamız tek kalacak sonuçta..
Madem evlenmek istiyor güvenilir mi diye kadını diye arastırırdım , babama destek olurdum

Sakın destek olma kadın bu her zaman bulunur yerini yapana kadar melek gibi olacak sonra seytan bi lokmaniz gozune batacak ..11 yasindaki kuzuya yazik..muhtemelen cocuk da yapacak kadin..tecrubeyle sabittir sakın sakın kabul.etmeyin..

yahu nerden biliyorsunuz? belki kadın iyi birisi? zaten kötüyse konu sahibi bunu az çok anlar

Niye kadının canı yok mu eşsiz yapabiliyor ?

Bende şu kadınlar eşsiz yapabiliyor kısmı anlamıyorum? Erkeklerin yapamamasının sebebi nedir? Babam 63 yaşında öğrenmediği yemek kalmadı. Markete, pazar gidiyor evin faturalarını ödüyor. Bende annemi 6 yıl önce kaybettim bu arada, kardeşlerim yanında yaşıyor. Evlenmez demiyorum elbette kendi kararı, isteğidir ama bu kadınlar evlenmeden yapabilir, kadınlar durabilir deyip erkekler yapamaz! gayette istedikten sonra her şeyi yapabiliyorlar da yapamadıkları nedir onu anlayamıyorum?

babanizin evlenmesinden cok kardesinize takildim ben kardesinizi babaniz bir sure goturmesin bence aile buyukleri bakamazmi kardesinize

Bırakın evlensin. Yarın sizler evlenince babanız yalnız kaldığında sizin için büyük sıkıntı olacak.

Babanızın kararına saygı duymanız gerekir ama düğün demek eğlence demek.Size gitmeyin demek haddim değil ama ben olsam katılmazdım ki bu da toplum tarafından mazur görülür çünkü ortada bir vefat durumu var

Siz üniversiteye gideceksiniz kendi hayatınız olacak babanızın yanından ayrılıcaksınız babanız yanlız mı kalsın bencillik etmeyin anneniz vefat etmiş babanızda hayatını kursun bunda bir sıkıntı yok üzüntünüzü anlıyorum insanın annesini kaybetmesi çok zor

Çocukların durumuna gerçekten üzüldüm .
Böyle durumlarda çocuklar büyüyünce babayla görüşmüyorlar genelde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…