- Emoji Skoru
- 90.137
- Puanlar
- 1.123
- Konu Sahibi fascinatingjasminne
-
Niye kadının canı yok mu eşsiz yapabiliyor ?Anladığım kadarıyla babanız sığıntı gibi kalmış o evde. Karısının vefatı üzerine, psikolojik şiddete maruz kalmış. Belli ki bu durumdan kurtulmak istiyor.
Kadınlar eşsiz yapabilir ama erkekler için bu durum zor. Sizler zaten evden uzaksiniz, adamın bir nefese ihtiyacı var.
Kendinizi babanızın yerine koyun ve öyle düşünün.
Basınız sağolsun
Sanırım dedemden bahsediyorsunuz.Cenaze günü kadın bakıldığına şahit oldum, 1 yıl gayet makul geldi o nedenle:/
Neden kesinlikle olmaz diye diklenecekmişsiniz anlamadım. Siz ve kardeşiniz üniye döneceksiniz babanız ve kardeşiniz de kendisini mutsuz eden hayata devam mı etsin. Sizinki bencillik, duygusalsınız haklısınız da ama herkesin hayatı kendisine. Babanızın yanında olun, 11 yaşındaki kardeşiniz de 5 yıl sonra üni yolcusu o da o evde uzun süre kalmayacak siz de bir kaç yıla evleneceksiniz. Bakın herkesin kendi hayatı akıyorMerhaba.Benim annem vefat etti geçen yıl.Annem ev almak istiyordu vefat etmeden önce.Anneannemler de bize kendi evlerini verdiler.Kendilerine yeni ev aldılar.Üstümüzde teyzemler oturuyor.Annem vefat ettikten sonra anneannemler babamı suçladılar,çok üstüne gittiler.Özel hastahanede tedavi olsaydı diye.Bir de birçok şeye müdahele ediyorlar.Babamın yüzüne bakmıyorlar.Bize iyi davranıyorlar ama.Biz üç kardeşiz.Ben 23 yaşındayım.Diğer kardeşlerim 18 ve 11 yaşında.Annem vefat edince biz o evde kalmış olduk.Babam zor süreçler geçirdi o evde.Bizim için o evde kalmaya katlandı yani biraz.Birkaç ay önce babam bir karar aldığını söyledi ve bu kararı benimle paylaştı.Babam evlenmeyi düşünüyor.Çok tepki gösterdim en başta..Başka bir ev açıp küçük kardeşimi de yanına alcakmış.Siz de bu evde kalırsınız,istediğiniz zaman benim evime de gelirsiniz dedi.Zaten ben ve benden küçük kardeşim başka şehirlerde üniversite okuyoruz.Görüştüğü kadın daha önce hiç evlenmemiş ve düğün istiyormuş.Seneye haziran gibi düşünüyorlarmış.Babam benim de gitmemi istiyor.Ama hiç istmiyorum gibi.Üniversite masraflarımı babam karşılıyor.Yani nasıl bir duygu karmaşası içindeyim anlatamadım tam.En başta tepki gösterdim baya sonra bir şey demedim.Ama hayır kesinlikle olmaz diyip diklense miydim bilmiyorum,fikir verin bana nolursunuz.Babamı çok seviyorum.Bana alıştıra alıştıra söyledi verdiği kararları tabi.Sürekli beni tanıştırmak istiyor ama hep erteliyorum
Bence normal bir istek neden karşı ÇıkasınMerhaba.Benim annem vefat etti geçen yıl.Annem ev almak istiyordu vefat etmeden önce.Anneannemler de bize kendi evlerini verdiler.Kendilerine yeni ev aldılar.Üstümüzde teyzemler oturuyor.Annem vefat ettikten sonra anneannemler babamı suçladılar,çok üstüne gittiler.Özel hastahanede tedavi olsaydı diye.Bir de birçok şeye müdahele ediyorlar.Babamın yüzüne bakmıyorlar.Bize iyi davranıyorlar ama.Biz üç kardeşiz.Ben 23 yaşındayım.Diğer kardeşlerim 18 ve 11 yaşında.Annem vefat edince biz o evde kalmış olduk.Babam zor süreçler geçirdi o evde.Bizim için o evde kalmaya katlandı yani biraz.Birkaç ay önce babam bir karar aldığını söyledi ve bu kararı benimle paylaştı.Babam evlenmeyi düşünüyor.Çok tepki gösterdim en başta..Başka bir ev açıp küçük kardeşimi de yanına alcakmış.Siz de bu evde kalırsınız,istediğiniz zaman benim evime de gelirsiniz dedi.Zaten ben ve benden küçük kardeşim başka şehirlerde üniversite okuyoruz.Görüştüğü kadın daha önce hiç evlenmemiş ve düğün istiyormuş.Seneye haziran gibi düşünüyorlarmış.Babam benim de gitmemi istiyor.Ama hiç istmiyorum gibi.Üniversite masraflarımı babam karşılıyor.Yani nasıl bir duygu karmaşası içindeyim anlatamadım tam.En başta tepki gösterdim baya sonra bir şey demedim.Ama hayır kesinlikle olmaz diyip diklense miydim bilmiyorum,fikir verin bana nolursunuz.Babamı çok seviyorum.Bana alıştıra alıştıra söyledi verdiği kararları tabi.Sürekli beni tanıştırmak istiyor ama hep erteliyorum
Vay arkadsş ya ölen öldüğüyle kalıyor
1 senede insan acısını atlatamaz ya
Kardeşiniz daha 11 yaşında
Hiç evlenmemiş ve çocuğu olmayan bir eş adayı babanıza ne kadar uygun
Bu bir hata olabilir
Babanızın önce kardeşini düşünmesi lazım
Madem ev açabilecek gücü var çıksın anneannenizin evinden rahatça yaşasın çocuklarıyla
İllaki evlenmek şart mı..
Benim annem öleli 1 sene 10 ay oldu
Ben babama kendim dedim istersen evlen diye
Çünkü ben de kardeşim de 20 li yaşlardayız
Babam yalnızlıktan bunalabilir ama sizde daha ufacık bir çocuk var
Annesizliğe henüz adapte olamamışken babasının yanında başka bir kadın görecek. Bu hanımın çocuğu olmadığından bence kocamla biraz başbaşa kalalım çocuğun anneannesinde kalsın da denebilir. Bunu da düşünmek lazım
babanızın yeni bir hayat kurmak istemesi normal, cocuklariyiz diye tapular biz de degil ki.. Yarin birgun sizler evlenip gideceksiniz yeni evlendiği kisiyle huzurlu bir hayat kurması mantıklı. akrabaları da dinlemeyin neden huzursuz olmanızı istiyorlar ki, babanızla birbirinize düşmek anca bol üzüntü getirir hem size hem babanıza..siz de babanız da mutlu olsun..annemin tarafı baban evlenmeye kalkarsa siz karşı çıkın falan diyordu.Onların dediklerini pek dinlemem ama kafamı karıştırıyorlar yine de
Sakın destek olma kadın bu her zaman bulunur yerini yapana kadar melek gibi olacak sonra seytan bi lokmaniz gozune batacak ..11 yasindaki kuzuya yazik..muhtemelen cocuk da yapacak kadin..tecrubeyle sabittir sakın sakın kabul.etmeyin..
Niye kadının canı yok mu eşsiz yapabiliyor ?
7. Mevludune yeni hanimini getiren gördümCenaze günü kadın bakıldığına şahit oldum, 1 yıl gayet makul geldi o nedenle:/
Siz kaç yaşındaydınız babanız evlendiğinde?
Siz üniversiteye gideceksiniz kendi hayatınız olacak babanızın yanından ayrılıcaksınız babanız yanlız mı kalsın bencillik etmeyin anneniz vefat etmiş babanızda hayatını kursun bunda bir sıkıntı yok üzüntünüzü anlıyorum insanın annesini kaybetmesi çok zorMerhaba.Benim annem vefat etti geçen yıl.Annem ev almak istiyordu vefat etmeden önce.Anneannemler de bize kendi evlerini verdiler.Kendilerine yeni ev aldılar.Üstümüzde teyzemler oturuyor.Annem vefat ettikten sonra anneannemler babamı suçladılar,çok üstüne gittiler.Özel hastahanede tedavi olsaydı diye.Bir de birçok şeye müdahele ediyorlar.Babamın yüzüne bakmıyorlar.Bize iyi davranıyorlar ama.Biz üç kardeşiz.Ben 23 yaşındayım.Diğer kardeşlerim 18 ve 11 yaşında.Annem vefat edince biz o evde kalmış olduk.Babam zor süreçler geçirdi o evde.Bizim için o evde kalmaya katlandı yani biraz.Birkaç ay önce babam bir karar aldığını söyledi ve bu kararı benimle paylaştı.Babam evlenmeyi düşünüyor.Çok tepki gösterdim en başta..Başka bir ev açıp küçük kardeşimi de yanına alcakmış.Siz de bu evde kalırsınız,istediğiniz zaman benim evime de gelirsiniz dedi.Zaten ben ve benden küçük kardeşim başka şehirlerde üniversite okuyoruz.Görüştüğü kadın daha önce hiç evlenmemiş ve düğün istiyormuş.Seneye haziran gibi düşünüyorlarmış.Babam benim de gitmemi istiyor.Ama hiç istmiyorum gibi.Üniversite masraflarımı babam karşılıyor.Yani nasıl bir duygu karmaşası içindeyim anlatamadım tam.En başta tepki gösterdim baya sonra bir şey demedim.Ama hayır kesinlikle olmaz diyip diklense miydim bilmiyorum,fikir verin bana nolursunuz.Babamı çok seviyorum.Bana alıştıra alıştıra söyledi verdiği kararları tabi.Sürekli beni tanıştırmak istiyor ama hep erteliyorum
Çocukların durumuna gerçekten üzüldüm .Bir akrabamızın eşi öldü 3 çocuğu vardı kızı liseye oğlu ortaokula gidiyordu. En küçüğü de 4 yaşındaydı. Adam 1 sene ya durdu ya durmadı kendinden en az 10 yaş, hiç evlenmemiş bayanla evlendi. O evin her yerini yeniledi, vefat eden karısının nasıl eşyalarla oturduğunu görmenizi isterdim. Ve o evlendiği kadından da bir oğlu oldu. En son ailecek eşi ve çocuğu (ilk eşinden olan çocuklar hariç) tatile gitmişlerdi. Diğerler çocukları tatil nedir bilmiyorlar ki, en küçüğü 8 yaşındaydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?