- Emoji Skoru
- 76
- Puanlar
- 98
- Konu Sahibi fascinatingjasminne
-
Babamı birçok yerden aramışlardı.Benim ablam var,ben şöyle birini tanıyorum diye.Babam da ben bu yaştan sonra kimsenin istediğiyle evlenemem dedi.Anememle görücü usülü evlenmişlerdi.Ve iş yerindeki bir arkadaşı vasıtasıyla biriyle görüşmeye başlamış.Ama istediği biri yani.Babam sevdiği için mi evleniyor yoksa mecburiyet falan mı ?
Ama durum ne olursa olsun kararına saygı göster
annemin tarafı baban evlenmeye kalkarsa siz karşı çıkın falan diyordu.Onların dediklerini pek dinlemem ama kafamı karıştırıyorlar yine deYarın bir gün siz evlenecek gideceksiniz baban yalnız kalacak ,annenin yerini tabi ki tutmaz ama hayatında bir kadının olması gerekli , erkekler biz gibi değil , bence babanı üzme sakın..
1 yıl 3 ayAnnen vefat edeli ne kadar oldu ?
O zaman ona bir şans ver. Kadını bir tanımaya calış bakalım iyi niyetli mi kötü mü ?Babamı birçok yerden aramışlardı.Benim ablam var,ben şöyle birini tanıyorum diye.Babam da ben bu yaştan sonra kimsenin istediğiyle evlenemem dedi.Anememle görücü usülü evlenmişlerdi.Ve iş yerindeki bir arkadaşı vasıtasıyla biriyle görüşmeye başlamış.Ama istediği biri yani.
Karsı Çıkma ama kadını tanımaya çalışannemin tarafı baban evlenmeye kalkarsa siz karşı çıkın falan diyordu.Onların dediklerini pek dinlemem ama kafamı karıştırıyorlar yine de
Annem vefat ettikten sonraEvlenmesinde sıkıntı yok da, geçen yıl anneniz vefat etmiş. Başınız sağolsun. Babanız birkaç ay önce evleneceğim demiş doğru mu anladım? Yani annenizi kaybettikten birkaç ay sonra bu kadınla tanışmış oluyor bu durumda. Bu ne hız yahu. Ben anlamıyorum insanları yahu. Bende mi sorun var acaba. Ben abimin eşinin ölümünü sindiremedim aylardır. Her gece aklımda. Neyse, bir şey demeyeyim.
Babanız kendi kararlarını alacak yaşta. Böyle uygun gördüyse, siz de saygı duyun madem. Kardeşiniz ile aynı evde yaşayacak ise tanışın, tanıyın mutlaka.
vefat etmesinden sonra 11-12 ay geçmiş sanırım görüşmeye başlayalı.İlk söylediğinde ben hala acısını atlatamamıştım annemin vefat etmesinin.Çok tepki göstermiştim hatta.Ama düşünüyorum da,babam bu evde rahat hareket edemiyor.Annemin tarafıyla yaşıyoruz biz de.Yukarıda anlattım.Bir de babamı rahatsız ediyordu birçok kişi.Bizim şöyle bir tanıdığımız var gibisinden.Yani bilmiyorum ben de nasıl davranacağımıEvlenmesinde sıkıntı yok da, geçen yıl anneniz vefat etmiş. Başınız sağolsun. Babanız birkaç ay önce evleneceğim demiş doğru mu anladım? Yani annenizi kaybettikten birkaç ay sonra bu kadınla tanışmış oluyor bu durumda. Bu ne hız. Ben anlamıyorum insanları yahu. Bende mi sorun var acaba. Ben abimin eşinin ölümünü sindiremedim aylardır. Her gece aklımda. Neyse, bir şey demeyeyim.
Babanız kendi kararlarını alacak yaşta. Böyle uygun gördüyse, siz de saygı duyun madem. Kardeşiniz ile aynı evde yaşayacak ise tanışın, tanıyın mutlaka.
annemin tarafı baban evlenmeye kalkarsa siz karşı çıkın falan diyordu.Onların dediklerini pek dinlemem ama kafamı karıştırıyorlar yine de
Dinle bence 3 kardes bastırin ki babanizi kaybetmeyin..Ayrica acelesi ne kac yasinda hele bi evvlenin barklanin 11yasindaki universiteye baslasa neyse..annemin tarafı baban evlenmeye kalkarsa siz karşı çıkın falan diyordu.Onların dediklerini pek dinlemem ama kafamı karıştırıyorlar yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?