Babam evde çıplak dolaşıyoo !?!

Yani benim babamda genelde evde şortla dolanır. Boxer degil öyle yapışmıyor ama kısa sortlar giyer genelde. Kücükken de hatırlıyorum beyaz külotla gezerdi ben açıkçası rahatsız olmazdım pek. Babam o benim ya rahatsız olucak ne var ki. Sonuçta ben hiç öyle düşünmedim o da hiç o türlü düşünmedigindendir ki sadece bizim yanımızda öyle gezer, birisi geldiginde üstünü giyinirdi. Bence abartılıcak bir şey değil o kadar da. Şuan yine giyse ve rahatsız olsam şakayla karışık uyarırdım. Baba biz evin icinde donla mı geziyoruz sen ne ayaksın diye. Bu birazda babayla olan ilişkine baglı tabi

Biz bir defa eşimle samimi bir arkadaşımızın ailesine misafirliğe gitmiştik şehir dışına.İlk defa ailesiyle tanışıyoruz babası geldi tarladan,biz evdeydik Adam donuna kadar soyundu bizle merhabalaştı o halde hal hatır sordu boxer ile :KK57::KK57:çok tuhafıma gitti eşi de uyarmadı.Ben olsam eşime havlu sarar içeri gönderirdim..Demekki normal geliyor bazı insanlara..Bu erkeklerin yetiştirilme tarzı ile alakalı malesef ki toplumumuzda böyle.Eşler uyarmalı.
Benim eşim evde kimse yokken bile dolaşmaz çok mecbur kalırsa banyoya girer vs..
Annenizle konuşun kızlar büyüdü artık diye konuşsun babanızla...

Bu ne ya. İç çamaşırı adı üstünde onunla dolaşmak nedir. Normal diyenlere ayrı bir şaştım. Görgü kuralı diye birşey var. Okurken rahatsız oldum. Allah sabır versin annen de tuhaf. Ben olsam kavga çıkarırım.

Olmaz, bir baba kızının yanında bu kadar rahat olamaz. Hasta olur anlarım. Babam mesela şu deniz şortlarından 2 tane alır aldığında. Birisi evde yazın giyinmelik birisi de denize girmek için. Onlar çok rahat geliyor ona, üstü de çıplak kalıyor. Bir şort hediye edin bence..

babam 55 yaşında yalnız yaşıyorum bazen eve gidiyorum oda aynen boxerle gezer evde 20 yaşına kadar yaşadım babamın evinde hep öyle gezer yanımızda

Herkes elestirmis ama ben farkli bi acidan bakiyorum komik geldi bna.. Adam napsin evinde rahat etmek istiyor yazik ya belki Oda sen varsin diye rahat edemiyodur su cocuklar olmasa da komple saliversem diye belki :)))) ama senide anliyorum kardes insan genc kiz iken cok rahatsiz oluyo..

18 yıllık huyu değiştiremezsiniz ne yazık ki..
Bende babada eşte olsa böyle evde üstsüz dolaşılmasını sevmiyorum.
Hele sofraya oturulması :KK57:

Benim babamda boxerla dolaşıyordu bir ara
Artık rahatsız olmaya başladım anneme söyledim
Oda evde genç kız var senin bu halin ne diye uyardı
Şimdi şortlarıyla dolasıyor evde
Ama ben suna bağlıyorum 3 seneden beri evde yokum
Ee diğerleride erkek olunca çekinecek kimsede yok evde
Ama sizinki baya değişik bişeymiş.
Konuşun.

Bir öncekı konudan beni bilen bilir. Ben şimdi baska bı konu hakkında konusmak ve danısmak istiyorum. 18 yasındayım yakında 19 olucam. Babam 47 yasında. Ve evde baksırla dolaşıyor. Ben bundan cook rahatsız oluyorum. Sizde de böyle mi Allah aşkınaa ?? Ben onu öyle görmek zorunda mıyım ? Yaz kış böylee. Sırf görmeyım dıye odamdan çıkmıyorum. Sonrada neden odadan cıkmıyorsun dıyor. Çook açık saçık oturuyo. Bacaklarını gere gere yatıyor. Bı kere gordum bıle afedesınız ama.. Cok utanıyorum. Mesela gecen yemek yıyoruz annem evde değildi. Beyaz donla oturdu sofraya. Ve ben başımı önume egerek yedim yemeğimi. Bana saygın yoksa yediğin nimete olsun. Hiç çekinmiyor adam. Bunu benım söylememe gerek varmıı ? İnsaan biraz dıkkat eder. !! Söyleyıp tekrar hatırlatmak İstemıyorum. Ama cook rahatsız oluyorum.:KK62:
Oha !

Ya babam yanımızda atletle bile durmaz, don ne demek pessss! Deli mi ne dedim okurken.

İki oğlum var evde şort giyerken iki kere düşünüyorum artık, küçükler biri bebek daha ama olsun

Bir öncekı konudan beni bilen bilir. Ben şimdi baska bı konu hakkında konusmak ve danısmak istiyorum. 18 yasındayım yakında 19 olucam. Babam 47 yasında. Ve evde baksırla dolaşıyor. Ben bundan cook rahatsız oluyorum. Sizde de böyle mi Allah aşkınaa ?? Ben onu öyle görmek zorunda mıyım ? Yaz kış böylee. Sırf görmeyım dıye odamdan çıkmıyorum. Sonrada neden odadan cıkmıyorsun dıyor. Çook açık saçık oturuyo. Bacaklarını gere gere yatıyor. Bı kere gordum bıle afedesınız ama.. Cok utanıyorum. Mesela gecen yemek yıyoruz annem evde değildi. Beyaz donla oturdu sofraya. Ve ben başımı önume egerek yedim yemeğimi. Bana saygın yoksa yediğin nimete olsun. Hiç çekinmiyor adam. Bunu benım söylememe gerek varmıı ? İnsaan biraz dıkkat eder. !! Söyleyıp tekrar hatırlatmak İstemıyorum. Ama cook rahatsız oluyorum.:KK62:

ben olsam anneme kendisini uyarmasını söylerim, baktım takmıyor ben kendim uyarırım. ben utanacağıma kendi utansın

Eskilerr moralımı bozuyordu. Ve insanlara da dedikodu çıkıyor. Madem öyle o zaman kımse gecmışım hakkında konusmasın rica ediyorum

kesinlikle!!!
bende bunu anlamiyorum iki kisi kk da tartisiyor biri gidip digerinin konularini arastirip onune koyuyor digeri altta kaliyor ama unutmuyor yaziyor biyere birdaha ki bir konuda acik verirse hopaaa oda oradan misilleme yapiyor.... boyle enteresan bisey oluyor.

bence çok ayıp ve sakıncalı bir durum.genç kızı rencide eder bu durum.babanızla açık açık konuşun onu uyarın.

Babaniza uzun araplarin giydigi kiyafetlerden alin. Hem kapali hem alttan pufur pufur...

Back
X