Kız İsteme babam bni evlendirmek ve benden ayrılmak istemiyor

sinsiprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
26
0
36
Antalya
slm lütfen yardım edin erkek arkadaşımla 1 yıldır birlikteyiz :16: 6 ay önce nişanlanmaya karar vermiştik babam okulum devam ettiği için izin vermemişti şimdide okul bitti ve nisanda nişanlanıcaz :) ama hala babam bni evlendirmek ve bnden ayrılmak istemio. biz onlarla aynı şehirde yaşamadığımız için herşeyi birkaç güne sığdırmak zorunda kalıcaz erkek arkadaşım çalıştığı için 3-4 gün kalıp gidecekler biz bu 3 gün içinde ne yapıcaz bilmiyorum ilk gün tanışsalar 2. gün yüzük taksak ki bu yüzük nişan oluo :) 3. günde yemeğe alsak ve bu merasim de böyle bitse nasıl olur ha bide babası yurt dışında çalıştığı için annesi teyzesi eniştesi gelecekler...

slm lütfen yardım edin erkek arkadaşımla 1 yıldır birlikteyiz :16: 6 ay önce nişanlanmaya karar vermiştik babam okulum devam ettiği için izin vermemişti şimdide okul bitti ve nisanda nişanlanıcaz :) ama hala babam bni evlendirmek ve bnden ayrılmak istemio. biz onlarla aynı şehirde yaşamadığımız için herşeyi birkaç güne sığdırmak zorunda kalıcaz erkek arkadaşım çalıştığı için 3-4 gün kalıp gidecekler biz bu 3 gün içinde ne yapıcaz bilmiyorum ilk gün tanışsalar 2. gün yüzük taksak ki bu yüzük nişan oluo :) 3. günde yemeğe alsak ve bu merasim de böyle bitse nasıl olur ha bide babası yurt dışında çalıştığı için annesi teyzesi eniştesi gelecekler...

bence gayette uygun olur canım , mutluluklar :) :nazar:

:52:hayır yok biz davet edince haberleri olur :))))))))))) soruya bak:52:

ailelerin hiçbir şeyden haberi yok kendiniz kuruyorsunuz gibi konuşunca öyle bir soru alman normal.
ailen her şeyi 3 güne sığdırmaya razı olmayabilir :23: babasının gelmemesi de ayrı bir sorun oluşturabilir

bn böyle düşündüğümü söyledim şu anda ailemin yanında olmadığım için başından geçenlere danıştım birkaç gün sonra onlarla yüz yüze konuşucam neyse cevabın için saol anladım ne demek istediğini.:80:

Back