Babam beni resmen gebertecekti sinirden

İster yobaz de ister daha ağırını. Politik figürler için istediği diyebilirsin. Ister %60 alsın ister daha fazlasını. Baban saçmalamış. İhale falan mı aldı da bu kadar savunuyor :))

Ben konu sahibine inaniyorum.sesi kisildigi zaman kocam olse bukadar uzulmezdim dyen insana kulaklarimla sahit oldum.rabbim akil versin

İster yobaz de ister daha ağırını. Politik figürler için istediği diyebilirsin. Ister %60 alsın ister daha fazlasını. Baban saçmalamış. İhale falan mı aldı da bu kadar savunuyor :))
İşte sizin yanıldıgınız nokta burasıdır hanımefendi. Ben mevcut hükümetin çıkardıgı bir yasa yüzünden kurunun yanında yaşta yanar durumuna düştüm ve çok büyük zarara uğradım. Hatta eşimin dayısı bayram günü bana insan bu kadar geri zekalı olamaz hala bu adamı savunuyorsunuz dedi ( Ben edebimden aynı dille karşılık vermedim ) Ben ona '' Dayı bırak ben üç beş kuruş para kaybedeyim ama ''VATANIM'' ayakta kalsın istikrar devam etsin Vatan Sağ olsun yeter ki dedim'' Ecdadım bu topraklar için kanını ve canını vermiş ben üç beş kuruş vermişim çok mu dedim?! YANİ ANLIYACAGINIZ BİZ MENFAETLERİMİZ İÇİN DEĞİL, VATANIN ÇIKARLARI HUZUR VE BARIŞ İÇİN BU DAVAYI DESTEKLİYORUZ!!!

Kisilik sahibi diye laf atmissinzda adam kafasina.sandalye firlatmis.koskaca adam boyle yaparsa cahil kizida bunu yaoar

helal olsun be alnından öpücem seni cumhuriyetci ve atatürkcü birisin belli

Senin sorunun dilini tutamamak...
hiiicc c sanmam ki anlattigin kadar olsun...bardağı tasiran son damla olmus o kelime...
baksana babaya gebersin falan demeler. ..sinirle, bi anlık deyip sıyrılamazsın işin içinden...23 yaşında kadınsın....

Kisilik sahibi diye laf atmissinzda adam kafasina.sandalye firlatmis.koskaca adam boyle yaparsa cahil kizida bunu yaoar
İyi bari eline sandelyeyi alıp babasıyla karşılıklı düello yapsalardı nasılsa kısasa kısas değil mi?! Bir insan atasına yani Babasına her ne olursa olsun bu kadar saygısız olamaz!... Ülke olarak Edebi saygıyı unuttuk bir karışık aleme döndük yaşıyoruz Allah sonumuzu Hayreyleye

Valla benim babamda nedense laf ettirmiyor, biz çareyi evde siyaset konuşmamakta bulduk. Oy konusunda da ben politik davrandım. Babama "istediğin kişiye oy vermem ama hepsine basıp geçersiz oy kullanacağım, en azından yerime kimse kullanmaz" falan dedim, gittim aklımdakine verdim :)

He gerçi benim babam böyle beni sandalyeyle kovalayacak falan üstelik yüz yüze bile tanımadığı siyasi bir lider için, yüzüne bile bakmam bir daha. Gelip özür dilemesi lazım. Bizimkisi en azından sadece niye öyle diyorsun kızım, seni üniversite çok etkiledi, hep arkadaş çevren yüzünden böyle oldun falan diye kafa ütülüyor o yüzden uğraşmak istemiyorum. Bir iki kere sesini yükseltti, polemiğe girmeye gerek yok sevmediğim insana sen istiyorsun diye oy falan vermem dedim. İyi bari en azından geçersiz oy kullan demişti. Baktım ona razı oy kullanmaya giderken de o yalanı kullandım.

Son düzenleme:
Kimsen bahsettiğinizi biliyorum ve yobaz az kalır ben kendisini şeytan olarak görüyorum. Bu kimseyi ilgilendirmez, kime ne kadar değer vereceğim, kimin dünya görüşünü kabul edeceğim, kimi iyi insan olarak göreceğim tamamen benim değer yargılarıma kalmış bir durum. Sizin konunuza gelirsek, belli ki babanızın psikolojik sorunları var, insan farklı düşünen biriyle konuşabilir, tartışabilir ama şiddete başvuruyorsa normal değildir. Bu saatten sonra bunu ne ona kabullendirebilirsiniz, ne de konuşarak anlaşabilirsiniz. O yüzden en azından kendinize zarar gelmemesi için babanızla böyle polemiklere girmeyin. Kime oy verdiğinizi, kimden nefret ettiğinizi nereden bilecek. Bu konuları onunla konuşmayın, "he" deyip geçin ve kendi bildiğinizi okuyun. En çıkar yol bu gibime geliyor.

Ne denmesini bekliyorsun yani?Baban baska sebepten de sana bunlari yapabilirdi.Babanin huyu bu diye parti ne yapsin ya da parti lideri ne yapsin?

Bakin hanfendi o cocugu o baba yetistirmis.sizin babaniz kafaniza sandelye atarmiydi ? Buyuk ihtimal hayir.kizin yaptigi etkiye tepki.adam ektigini biciyor.

canııım çok huzurlu ülke olduk sayesinde. Daha dün 30 genç öldü. Ortalık suriyeli dilenci kaynıyor hastalar mı savaşçılar mı belli değil. Ağaçlar kesiliyor, her gün kadınlar öldürülüyor. Ama o batasıca istikrar bozulmasın her neyse o istikrar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…