• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam annemi aldatıyor mu :(

bitekannem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
5
0
36
İstanbul
Merhaba içim öle dolukii Annem üzülmesin daha fazla diye gizli gizli ağlamaktan kimseye bişey anlatmamaktan bıktım...artık dayanamıyorum.Babam çok sorumsuz çalışmıyor,babaanneme gveniyor nasıl olsa geçiniyoruz aç kalmıyoruz diye umursamıyor...Dolayısıylada annemle araları bigün düzgünse 2 gün açık.Bazı gecelr eve gelmediği oluyor.Ama aklıma hiç kötü bişey gelmedi ,konduramadım belkide,hala konduramıyorum inanmak istemiyorum zaten.Geçen akşam annem babamın telefonunu aradı bi kadın açmış yanlış aradım sanıp kapatmış.Numaraya baktık yanlış dğeil bida aradı babam ne kadaını saçmalama falan demiş eve geldi,işteyanlış aramışındr falan dedi annem gösterdi numararayı walla kadın falan yoktu yanımda al bak dedi telefonunda hangi saatlerde aradığımızı gösterdi ogün içinde bikez aramış gözüküyordu.Ama nasıl oldu bu ozaman.Hatlar karışmıştır diyor olabilir mi böyle birşey. Bikeresindede telefonunda bi mesaj görmüştüm aşkım beğendinmi aldığım ayakkabıları yazıyordu. Önce ağladım napacamı bilemedim bize bizi geçtim anneme bir bayramda bile hiç bişey almayan adam kime bukadar değer vermişti kimdi bizden önemli olan? sonra düşündüm koca adam yazma böle mesajlar arkadaşaı falan göndermişti diye avuttum kendimi unutmuştum.Şimdi birde bu olunca ben iyice koptum.Annem biliyorum ki kahroluyor içi içini yiyor ama bize beelli etmemeye çalışıyor umursamıyormuş gibi duruyor.Öle olsa napabilirm ki diye düşünüyordur heralde kıyamam ben ona ya zaten tansiyon hastası ona bişey olursa naparım ben..En kötüsüde hiç bişey olmamış gibi devam ediyoruz. 4 tane çocukla napıcam dye düşünüyordur cnm annemm:5: off offff nolur öyle birşey olmasın ALLAHIM nolurrr :((((( Babamada kıyamıyorum ya of bu nebiçim birşey ama bize kıymış olduğu kesin olarak gözümüze sokulursa öylede bir kıyarım ki :5: offf bide anlayamadığım evli bir adama hangi kadın neden baksın yakışıklı desem değil,parası için desem parasıda yok zaten offff :((((​

Son düzenleme:
Belki de düşündüğünüz gibi değildir,
isterseniz babanızla konuşmayı deneyin,annenizden habersiz,
yazık anneniz üzülmesin..

Bu durumda senin kendini birakmaman gerek, annenin yaninda oldugunu ona hissettirki daha çok üzülmesin. Eger ögrenmeyi çok istiyorsan ozaman bi sekilde takip edebilirsin babani, ama bu hepinizi çok yipratir. Bazi seyleri olduguna birakmak lazim ve tabiiki sabir...

canım eger sadece bayan cıktıgı için şüphelenıyorsan sakın bunun için bu kadar üzülme benımde defalarca basıma geldi bu olay.mesela annemi aradıgımda başka bi erkek çıktı ne annesi kızım ne diyosun falan diyo ben telefonu çaldırdıgını düşündüm basta nerde buldunuz o telefonu falan dıe epey atıştık adamla sonra tekrar aradım kardeşim açtı abla annem uyuyo die yine kocamın telefonuna bi erkek çıktı yok bacım burda öle birii die eşim arayıncada benım telefona baska bi bayan çıkmış eşim direk aşkım napıyon diyince kadın sapıkmısın die bagırmıs :) bunlar olabilen durumlar bizim hattımız voda...ne du ama baska hatlardada olabilir.yani sadece bunun için aglamana üzülmene gerek yok ama msj olayına bişi diymem inş yoktur öle bşey.canım bide sundan emın ol evli erkeklerle birlikte olan kadınların yüzde 90 nı PARA için oluolar geri kalan yüzde 10 da tipinden etkilenip aşık olabilir ee babanda ikiside yokmuş o yüzden bu kadar yıpratma kendini canım:97:

Son düzenleme:
bence sen eger ehliyetin ve araban varsa arabayla yoksa hemen bi taksi tut
evden ilk cikan sen ol
babanin cikmasini bekle ciktigindaysa hemen takibe gec
istersen bütün gün onu gözetle ama öyle oturup düsünmektense bence en iyisi
nerelere gidiyor napiyor hepsini ögren
o telefon olayi degilde mesaj olayindan sonra bende tam bisey diyemicem canim ama en güzeli takibe gecmek

Sende bendensin arkadaş Ne kadar şaşkın olduğunu biliyorum işin zor cidden Allah yardımcın olsun
Allahta böyle insanlara aklı fikir versin utanmadan evli adamlarla oluyor

Babanızla annenizden gizli konusun yazık annenize oof kimse böyle birseyi haketmiyor insallah babanız böyle birsey yapmamıstır, yapmıyordur. Allah herkese akıl fikir versin..:59:

bizdede buna benzer bir durum var...hala susuyorum...bilmiyor durumuna yatıyorum..evliyim başka şehirde yaşıyorum...babam intenete düşkün bir insan...annem babamın biri ile görüşrüğünden şiphelenmiş ve bana anlatmıştı...fena halde kızdım,inanamadım..ama anneme belli etmedim...yoktru falan dedim anneme morali bozulmasın diye..ama sonra babamın yazdığı bazı notla rbulmuş evde...msjları sanırım...babamın 2 tane hattı var...birini sürekli cebinde gezdirmeye başlamış...yada ortam musait değilse kapalı tutuyormuş...annem bir gün tel kurcalamış denk gelmiş...bir numara farketmiş...aramış bir kadın çıkmış...babam anlamış...yok canım falan demiş öyle bişey...internette yazışırlarken basmış...arkadaşım canım oyun oynuyoruz demiş...okey oynarken yazışıyorlarmış...annem gördüm şöyle böyle desede...inkar etmiş...birkere laf dedi benim yanımdada...babam hemen diklendi...sen nediyordun çocukların yanında...terbiyesiz...şöyle böyle...sürekli yanlarında olmadığım için evin içinde ne oluyor bilemiyorum...anneme boşan diyorum...o beni boşasın diyor...anneme hatta git evden bile demiş..tartışma esnasında...babam hepimizden gizli mil adrsi kullanıyor...en önemli nokta ise...birgün facebook açtım...tanıyor olabileceğiniz kişilerden bir baktım tanıdık bir yüz...bir baktım babam...başka bir isimle face adresi açmış...ve bilgilerinde dul yazıyor...şifrelerini ele geçirdim...mail adresinede girdim...ordadad hep kadın arkadaşları var...ve dul yazıyor ordadad.yaşınıda daha ufak yazmış...dumura uğradım resmen...hala anneme kimseye anlatmadım...babamdan nefret ediyorum ama...gelip bana sarıldığında iğreniyorum...bizi önemsiyormuş mükemmel bir babaymış gibi davranmasından utanıyorum ondan...kızımı sevmesini bile istemiyorum...ne yapmalıyım kızlar...birde eşimde görmüş facede babamı...çok sık gitmek yok diyor memleketime...öyle bir babayla aynı evde olmamalısın diyor bana...çok ayıp diyor...nerdeyse herkezin face adresi var diyor...ya bizim akrabalar annemlerde görürüse ne olacak diyor...na yapmalıyım...babama desem sen ne yapıyorsun böyle diye..evde kavga çıkacak annemde öğrenecek çünkü...bu sefer annem çok üzülecek...olaylar çıkacak evde..kardeşimde etkilenecek...belki allah korusun şiddet bile olabilir diye korkuyorum...annem çünkü hesebını soracak...benim aklım orda kalacak...of of...

Back