- Konu Sahibi bitekannem
Merhaba içim öle dolukii Annem üzülmesin daha fazla diye gizli gizli ağlamaktan kimseye bişey anlatmamaktan bıktım...artık dayanamıyorum.Babam çok sorumsuz çalışmıyor,babaanneme gveniyor nasıl olsa geçiniyoruz aç kalmıyoruz diye umursamıyor...Dolayısıylada annemle araları bigün düzgünse 2 gün açık.Bazı gecelr eve gelmediği oluyor.Ama aklıma hiç kötü bişey gelmedi ,konduramadım belkide,hala konduramıyorum inanmak istemiyorum zaten.Geçen akşam annem babamın telefonunu aradı bi kadın açmış yanlış aradım sanıp kapatmış.Numaraya baktık yanlış dğeil bida aradı babam ne kadaını saçmalama falan demiş eve geldi,işteyanlış aramışındr falan dedi annem gösterdi numararayı walla kadın falan yoktu yanımda al bak dedi telefonunda hangi saatlerde aradığımızı gösterdi ogün içinde bikez aramış gözüküyordu.Ama nasıl oldu bu ozaman.Hatlar karışmıştır diyor olabilir mi böyle birşey. Bikeresindede telefonunda bi mesaj görmüştüm aşkım beğendinmi aldığım ayakkabıları yazıyordu. Önce ağladım napacamı bilemedim bize bizi geçtim anneme bir bayramda bile hiç bişey almayan adam kime bukadar değer vermişti kimdi bizden önemli olan? sonra düşündüm koca adam yazma böle mesajlar arkadaşaı falan göndermişti diye avuttum kendimi unutmuştum.Şimdi birde bu olunca ben iyice koptum.Annem biliyorum ki kahroluyor içi içini yiyor ama bize beelli etmemeye çalışıyor umursamıyormuş gibi duruyor.Öle olsa napabilirm ki diye düşünüyordur heralde kıyamam ben ona ya zaten tansiyon hastası ona bişey olursa naparım ben..En kötüsüde hiç bişey olmamış gibi devam ediyoruz. 4 tane çocukla napıcam dye düşünüyordur cnm annemm off offff nolur öyle birşey olmasın ALLAHIM nolurrr (((( Babamada kıyamıyorum ya of bu nebiçim birşey ama bize kıymış olduğu kesin olarak gözümüze sokulursa öylede bir kıyarım ki offf bide anlayamadığım evli bir adama hangi kadın neden baksın yakışıklı desem değil,parası için desem parasıda yok zaten offff (((
Son düzenleme: