babam anneme yuzuk almis,kıskandım galiba

• Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi
G

gelecekkorkusu

Ziyaretçi
babam anneme evlilik yildonumunde yuzuk almis, yanlarina gittigimde bana gosterdi annem. Yuzuk evlilik teklifi yapilirken verilen tek tas yuzukler gibiydi. Sevinmem gerekirken benim icim ciz etti, kiskandim sanirim, iyi guzel diyebildim sadece :KK43: Ellerim bombos benim

İnsan annesini kiskanırmı hiç.
Merak ettim baban annene devamlı hediye alan bir insanmı?

kıskanmak degil de imrenmek desem daha dogru olacak
ne biliyim iste biranda oyle seylere cok uzak oldugumu kac yildir ve uzak ta kalacagimi dusundum

Böyle şeyler düşünme sakın.
Allahtan hayırlısın iste. Valla ne yalan söyleyeyim eşimi çok sevmeme rağmen keşke biraz daha bekleseydim evlenmeseydim diyorum bazen. Biraz daha özgür olsaydım bekarlığın tadını biraz daha çıkarsaydım.Evlilik zor çünkü. Helede benim eşim gibi biraz ters bir insana denk gelirse evliliğin ilk günleri eziyet gibi. Çok şükür şimdi herşey yolunda.
O yüzden düşünme bu kadar. Zamanı gelince karşına sevdiğin ve seni seven biri muhakkak çıkacak. Allah hayırlısını çıkarır inşallah.

Böyle şeyler düşünme sakın.
Allahtan hayırlısın iste. Valla ne yalan söyleyeyim eşimi çok sevmeme rağmen keşke biraz daha bekleseydim evlenmeseydim diyorum bazen. Biraz daha özgür olsaydım bekarlığın tadını biraz daha çıkarsaydım.Evlilik zor çünkü. Helede benim eşim gibi biraz ters bir insana denk gelirse evliliğin ilk günleri eziyet gibi. Çok şükür şimdi herşey yolunda.
O yüzden düşünme bu kadar. Zamanı gelince karşına sevdiğin ve seni seven biri muhakkak çıkacak. Allah hayırlısını çıkarır inşallah.

tesekkur ederim haklısın ben de biliyorum bunlari da
anlık olarak boyle bisey gorunce kotu oluyorum iste
bunu da paylasmak istedim sadece
sen genc evlenmissindir biraz daha bekleseydim diyebilirsin ama
ben 28 yasindayim :KK43:
arti evliler daha saygin oluyor toplumda

Sizden özür dileyerek yazıyorum ;
Babanızın annenize yüzük alması siz ömür boyu yalnız olsanız bile sizi mutlu etmeli bence... Ben olsaydım eğer, annemin sevincine ortak olur, Rabbim den kendimede onlarınki gibi güzel bir evlilik isterdim.
İmrenmenizi yanlış bulmuyorum ya da kıskanmanızı ama kıskandığınız insanlar doğru insanlar değil. Arkadaşlarınızı görseniz, neden benimde yok deseniz anlayacağımda, bu biraz tuhaf geldi bana...
Bu melankolik havanızın nedeni bu bence...Mutlu olmak yerine, mutlu olmamak için bahane arıyorsunuz...

ben olsam annemi kiskanmak yerine onun adına mutlu olurdum. Ona yüzük gelmesi ile benim geleceğim hakkinda hiç bir bağlantı olmazdı. Ayrica annemin yüzündeki mutluluk benim için herşeyden önemli olurdu. Kendimi düşünmek yerine onun adına sevinirdim.

ben olsam annemi kiskanmak yerine onun adına mutlu olurdum. Ona yüzük gelmesi ile benim geleceğim hakkinda hiç bir bağlantı olmazdı. Ayrica annemin yüzündeki mutluluk benim için herşeyden önemli olurdu. Kendimi düşünmek yerine onun adına sevinirdim.

sanırım bunu üzerine söz olamaz...
:kahve::kahve::kahve::kahve::kahve:

Üzerindeki bu karamsarlığı, olumsuzluğu ciddi anlamda atmadığın sürece, herşeyden bir mutsuzluk çıkarman çok normal senin arkadaşım.

ne güzelki birbirini seven bir anne babanın çocuğusun
ben olsam onlarla aynı mutluluğu tadardım
sanırım imrendin ama bence nazar edeceksin annene babana
allah mutluluklarını arttırsın

Aileniz hakkında güzel düşünmeniz elbette doğru ama onların aralarındaki paylaşımın sizi bu kadar olumsuz etkilemesi. Hele ki böyle güzel bir olay karşısında karamsarlığa düşmeniz hiç doğru değil.
Yani kendi psikolojiniz açısından..
Bu demek oluyor ki;yarın babanız annenizi öper,bunu da görürseniz o zaman daha çok üzülürsünüz.

kendini annenle nasıl kıyaslayabiliyorsun ben anlamadım ve kafam durmuş durumda..insanı en mutlu eden şey sevdiklerinin mutluluğudur..sen ikili ilişkilerinde henüz olumlu bir süreç geçiremediğin için herşeyi kendine yontuyorsun..bu sana zarar veriri canım..kindar,çekemeyen,sevmeyen biri olur çıkarsın..yazık değilmi sana annene alınan bir yüzüğe için nasıl burkulur keşke benim elimde olsada dünyanın en güzel yüzüğünü en pahalı yüzüğünü anneme alsam..ben eminim ki sende böyle düşünürsün ama dediğim gibi duygusal çöküntüler yaşamış olma ihtimalin sana bunları düşündürtüyor diye düşünüyorum..sadece fikrim bu kesinlikle seni kırmadan anlatmak istedim tatlım...

babam anneme evlilik yildonumunde yuzuk almis, yanlarina gittigimde bana gosterdi annem. Yuzuk evlilik teklifi yapilirken verilen tek tas yuzukler gibiydi. Sevinmem gerekirken benim icim ciz etti, kiskandim sanirim, iyi guzel diyebildim sadece :KK43: Ellerim bombos benim

çok ilginçsiniz doğrusu :uhm:.............................

arkadaşım kusura bakma ne olur ama inan senin yazdıkların içimi karatıyor..
bende çok zor zamanlar geçirdim.. çok çıkmazlarda kaldım ama hiç bu kadar akramsar olmadım..
toparla kendini olumsuz düşüncelerin etkisinden kurtul.. ve iyi düşünmeye beklemeye çalış..
sen kendini "asla" diye şartlandırmışsın sürekli asla olmayacak asla hiç bir şey yolunda gitmeyecek..
herşey kötü olacak diye kendini programlamışsın ve dolayısı ile öylede oluyor..
pozitif ol biraz....33 yaşında bir arkadaşım var bekar, maddi sorunalr yaşıyor ailesel sorunalr yaşıyor
ama inan morali benden bile çok çok yüksek hep iyi düşünüyor, iyi umuyor..

Bu kadar olur yani....:kahve:
Hic bisey diyemiyorum....annenizin ve babanizin mutluluguna sevineceginize
su yaptiginiza su düsündügünüze bakin...

Benim bildigim normalde bi insan sevinir anne babasini mutlu görmeye...
Ben olsam vay bee aska bak...Babam ve Annem hala ne kadar asiklar birbirlerine...hala böyle yildönümlerini fln düsünüp birbirlerine
böyle sürprizler güzellikler yapiyorlar derim...

Insan kendi Ana-Babasini kiskanirmi yaa...

Bence siz mutsuz olmayi, uygun bi es bulamamayi iyice kafaniza yerlestirmissiniz...Kendi en yakinlarinizin mutlulugunu bile paylasamiyorsunuz...:kahve:

nazar etme nolur, çalış senin de olur şakkıdı

Son düzenleme:

Canım ,tabiki insan yazını okuyunca önce garpsiyor hatta birazda kızıyor .Ama biz sen değiliz ,yani bu yazıyı nasıl duygularla yazdığını anlamaya çalışıyorum ve diyorum ki senin ki kıskançlık değil canım ,sen yanlış ifade etmişsin .Çünkü yazında o kadar kırılgan bir ifaden var ki, bunu nasıl bir duyguyla yazdığını anlıyabiliyorum .Ama daha 28 yaşındayım diyorsun daha hayatın başındasın ,tek sorunun evlenememek mi? Eğer öyleyse seni yine de anlarım ama artık günümüzde gençler ancak sen yaşlarda evleniyorlar ,yani telaşın boşuna . Şeniz:teselli:

Son düzenleme:
nazar etme ne olur
evlen seninde olurrr

gelecek korkusu bu ne biçim bi düşünce tarzı ay senin ğibi kızım olsun
asla istemezdim doğrusu

X