Babam anneme psikolojik ve fiziksel şiddet uyguluyor ?

sorusormakistiyorum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2024
14
13
Merhaba arkadaşlar son 1 yıldır çok kötü olaylar yaşadım. Hepsini bahsedemem ama babam anneme hem psikolojik şiddet hemde fiziksel şiddet uyguluyor ve ona sürekli hakaret edip bağırıyor annem çok zor zamanlar geçiriyor. Boşanma davası açmaktan korkuyoruz çünkü birilerine zarar verir diye korkuyoruz napmamiz lazim

Allah yardım etsin, sen çalışıyor musun, sizi bulamayacağı bir yerden ev tutma imkanınız var mı, hem kaçıp hem boşanabilir aynı zamanda uzaklaştırma da aldırabilirsiniz belki

Bu aralar psikolojik şiddet uyguluyor sürekli laf sokuyor bağırıyor çağırıyor ama daha önce 3-4 kere fiziksel şiddet uyguladı ama korkumuzdan bişey yapamadık
Korkmayın bunların gücü kendinden güçsüzlere yeter karşısında bi polis görse altına eder ş..z. Mutlaka polis çağırın şikayetçi olun sonra da dava açar annen

Bu aralar psikolojik şiddet uyguluyor sürekli laf sokuyor bağırıyor çağırıyor ama daha önce 3-4 kere fiziksel şiddet uyguladı ama korkumuzdan bişey yapamadık
Iyı annenizi kurban edin. Sonra basınız taşlara mı vurursunuz yoksa yıne umrunuzda mı olmaz anacıgınızın ölmüş olması , bılmem

X