• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babam 2.kez bypass olacak. bunu iki kere yaşayan var mı?

yel_84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
27
0
86
Denizli
arkadaşlar babam bir buçuk yıl önce by pass oldu bacaktan ve göğüsten damarlar alınarak kalpteki tıkalı damarlar değiştirildi. fakat bacaktan alınan damar toplar damar olduğu için belli bir süre sonra tekrar tıkanma riski olabiliyormuş. ve biz bunu çok erken yaşadık. o kadar dikkat etmemize rağmen. şimdi babam 2. bypass olması gerekiyor ve ben çok korkuyorum. riski var mı? 2. kez by pass olan var mı aranızda yada tanıdıklarınızdan...

Hastalık hakkında bilgim yok. Babanıza çok geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum

arkadaşlar babam bir buçuk yıl önce by pass oldu bacaktan ve göğüsten damarlar alınarak kalpteki tıkalı damarlar değiştirildi. fakat bacaktan alınan damar toplar damar olduğu için belli bir süre sonra tekrar tıkanma riski olabiliyormuş. ve biz bunu çok erken yaşadık. o kadar dikkat etmemize rağmen. şimdi babam 2. bypass olması gerekiyor ve ben çok korkuyorum. riski var mı? 2. kez by pass olan var mı aranızda yada tanıdıklarınızdan...

Tekrar tıkanma riski hep olur maalesef insanlar yeni takılan damarların hiç tıkanmayacağını sanarak eski yaşam şekillerine geri döner ve dikkat etmezler. Yorum biraz eski muhtemelen babanız çoktan ameliyat olmuştur. Bundan sonraki hayatında ömür boyu düzenli omega 3 kullanmasını tavsiye ederim damarları hiç tıkanmaz. Geçmiş olsun.

Back