Babalar Günü

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
Selam kızlar Eylülde Evliligimizin 2.senesi dolucak Babalar Günüde Geliyor Acaba Eşime Babalar gününde ne hediye alsam yada ilginç bir planı olan varmı içinizde Şöyle kutluycam deyip... Fikirlerinize ihtiyacım var bu arada bebiş bekliyoruz ilk Babalar Günümüz olucak

Güzel bir çerçeve alın eşiniz ve sizin el baskınız olsun bebişiniz de doğunca onunkini de eklersiniz şirin olur :)
Mektupla beraber bunu verebilirsiniz :)

Bunun gibi;

yemek hazırlayın 3 sandalye koyun bebeğin patiğini koyun bir sandalyeye aldığınız hediyeyi ve yazdığınız mektubuda o sandalyeye koyun..
Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin..

Eğer eşiniz kitap okuyorsa, "İmdat! Baba Oluyorum" diye bir kitap var. Ben eşime almayı düşünüyorum. Arkadaşların verdikleri fikirler de çok güzel ama bir alternatif de bu olsun. =)

bunu anneler gununde yapmisti esim 3cu bir tabak koydu masaya :)
ama genede tesekkurler

Eğer eşiniz kitap okuyorsa, "İmdat! Baba Oluyorum" diye bir kitap var. Ben eşime almayı düşünüyorum. Arkadaşların verdikleri fikirler de çok güzel ama bir alternatif de bu olsun. =)

pek kitap okumaz esim vakti olsa belki ama isleri yogun baya tesekkurler
yinede

Bende ufak bir şey yapmak istiyorum eşime. Fikirler şahane. Hediye için geç kaldım. Kendim gidemem, e ramazan ramazan kime diyeyim. Mektup en iyi seçenek benim için. Bakalım becerebilir miyim..
Mutluluklar dilerim.

Bende ufak bir şey yapmak istiyorum eşime. Fikirler şahane. Hediye için geç kaldım. Kendim gidemem, e ramazan ramazan kime diyeyim. Mektup en iyi seçenek benim için. Bakalım becerebilir miyim..
Mutluluklar dilerim.

Teşekkür Ederim Sizede mutluluklar dilerim aynen ögle bende hediye için Geç kaldım ama mektup işini ve şu el boyamayı düşünebilirim :)

3'lü çerçevelerden alın birine sizin, birine eşinizin resmini koyup 3.ye de 3'ünüzün resmini koymak üzere 'coming soon :) ' yazan bir kağıt koyun şimdilik sonra inşallah üçlü fotonuzla tamamlarsınız. :) Bir arkadaşım ultrason resmini sihirli kupalara bastırmıştı bana tuhaf geldi ama hoşunuza gider belki veya bebiş adınız belliyse bir saatin arkasına lazerle xxx'ten babasına diye yazdırın. :)

Fikir için Teşekkürler Tatlım içlerinden birini düşünüp ayarlamam lazım malum Az kaldı :)

Merhaba kızlar..Babalar günü geldi geliyor..Tergan'ın web sitesinde babalar gününüze özel bir kampanya yapmışlar.Siparişinde en az 1 adet erkek ürünü olana, hakiki deri resim çerçevesi hediye ediyorlarmış.Babanızla resminizi koyabileceğiniz güzel bir hediye aslında..Ben babacığımı kaybettim 2 yıl önce.Bu yüzden çok anlamlı buldum verdikleri hediyeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…